Η δίαιτα της σούπας..

« Μητρικό γάλα......... | Υγιεινή μαγειρική »


Η δίαιτα της σούπας..

Προέρχεται από το MemorialHospital και εφαρμόζεται στους υπερβαρους καρδιοπαθείς για να χάσουν ταχέως βάρος πριν το χειρουργείο.

herbapeso.bmp

Σούπα αποικοδόμησης (καύσης) βασικού λίπους

- 16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια

- 1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη

-1 μεγάλο κεφάλι λάχανο

-2 πράσινες πιπεριές

-1 μάτσο σέλινο

-1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας (Knorr)

-1 μεγάλο καρότο

-αλάτι, πιπέριΚόβονται τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και καλύπτονται με νερό. Ταχεία βράση για 10 λεπτά, μετά σιγοβράζονται μέχρι τα λαχανικά να κρατούν. Αυτή η σούπα μπορεί να καταναλώνεται όποτε αισθάνεστε πείνα. Φάτε όποτε επιθυμείτε και όποτε θέλετε. Όσο περισσότερο τρώτε τόσο περισσότερο βάρος χάνετε. Σε μια δεδομένη μέρα να τρώτε όλες τις τροφές όπως και τη σούπα. Διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από κακή διατροφή.

ΗΜΕΡΑ 1η: Μόνο φρούτα (εκτός μπανάνες) και σούπα. Τα πεπόνια είναι χαμηλά σε θερμίδες. Για ποτά μόνο άγλυκο χυμό βατόμουρο και νερό.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μόνο λαχανικά και σούπα. Φάτε όσα φρέσκα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά μπορείτε να χορτάσετε. Προσπαθήστε και φάτε πράσινα φυλλώδη χορταρικά (αλλά όχι ξερά φασόλια, μπιζέλια ή καλαμπόκι). Μη φάτε καθόλου φρούτα.

ΗΜΕΡΑ 3η: Φάτε όση σούπα, φρούτα και λαχανικά θέλετε. Μή φάτε βραστή πατάτα. Αν έχετε ακολουθήσει τρεις μέρες όπως καθορίζεται πιο πάνω και δεν έχετε ξεφύγει, θα έχετε χάσει 2,5 με 3,5 κιλά.

ΗΜΕΡΑ 4η: Μπανάνες, αποβουτυρωμένο γάλα, σούπα και όσα ποτήρια νερό μπορείτε να πιείτε. Φάτε μέχρι 3 μπανάνες και πιείτε μέχρι 3 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα. Το γάλα και οι μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες και υδρογονάνθρακες, αλλά απ' αυτή ιδιαίτερα τη μέρα το σώμα σας έχει ανάγκη από κάλιο, υδρογονάνθρακες, πρωτεΐνες και ασβέστιο για να μειωθεί η διακαής επιθυμία για γλυκά.

ΗΜΕΡΑ 5η: Μοσχάρι και ντομάτες. Θα πρέπει να έχετε 300-600 γρμ. μοσχάρι και 1 κονσέρβα ντομάτες ή ως και 6 φρέσκιες ντομάτες. Αυτή τη μέρα προσπαθήστε να πιείτε τουλάχιστον 5-6 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε να εκπλυθεί το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε όλη τη σούπα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.

ΗΜΕΡΑ 6η: Μοσχάρι και λαχανικά μέχρι να ευχαριστηθεί η καρδιά σας, αλλά όχι βραστή πατάτα. Φάτε 2 ή και 3 μπριζόλες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά . Να σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

ΗΜΕΡΑ 7η: Ακατέργαστο ρύζι, γλυκά φρούτα, χυμός και λαχανικά. Χορτάστε και φάτε τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

Στο τέλος της έβδομης ημέρας, εάν δεν έχετε αποκλίνει από αυτή τη δίαιτα, θα έχετε χάση 6-7,5 κιλά. Εάν χάσετε πάνω από 7,5 κιλά αποφύγετε τη δίαιτα για 2 ημέρες πριν την ξαναρχίσετε. Από την πρώτη ημέρα αυτό το 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να το εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε και στην πράξη.

Εάν το ακολουθήσετε σωστά θα καθαρίσει το σύστημά σας από ακαθαρσίες και θα σας χαρίσει ένα συναίσθημα ευεξίας όπως ποτέ άλλοτε. Μετά από 7 μόνο μέρες θα αρχίσετε να αισθάνεστε ελαφρύτερα και να έχετε περισσότερη ζωτικότητα. Συνεχίστε αυτό το πρόγραμμα για όσο διάστημα επιθυμείτε και θα αισθάνεστε τη διαφορά. Αυτή η δίαιτα καίει τα λίπη γρήγορα και ξεπλένει τις ακαθαρσίες από το σύστημά σας.

Αποφύγετε τη δίαιτα Untitled-11 copy.jpgγια τουλάχιστον 24 ώρες πριν καταναλώσετε αλκοόλ. Επειδή το σύστημα χώνευσης καθενός είναι διαφορετικό, θα επηρεάσει τον καθένα διαφορετικά. Μετά την 3η ημέρα θα έχετε περισσότερη ενεργητικότητα απ' αυτή που είχατε όταν αρχίσατε, αν βέβαια δεν αποκλίνετε.

Μετά τη εφαρμογή της δίαιτας για αρκετές ημέρες θα διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει οι κινήσεις των εντέρων σας και μπορεί να θέλετε να φάτε μια κούπα με καυτερή τροφή. Αν και μπορείτε να πάρετε σκέτο καφέ θα αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καμία επιθυμία για αυτόν μετά την 3η ημέρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ψωμί, κατεψυγμένες τροφές, αλκοόλ, αναψυκτικά (περιλαμβανομένων και των διαιτητικών).

Παραμείνετε στο νερό, το άγλυκο τσάι, σκέτο καφέ, άγλυκους φρουτοχυμούς βατόμουρων και αποβουτυρωμένο γάλα.

Την 5η ή 6η μέρα μπορείτε να αντικαταστήσετε το μοσχάρι με κοτόπουλο χωρίς δέρμα (ψητό ή βραστό). Πρέπει να φάτε μοσχάρι για μια από τις δύο αυτές ημέρες γιατί έχετε ανάγκη του υψηλού περιεχομένου πρωτεϊνών που παρέχει το μοσχάρι.

Οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε δεν επηρεάζονται από αυτή τη δίαιτα.


avatar

Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν είναι αποδεδειγμένα συνδεδεμένη με το Memorial Hospital (αν κάποιος έχει πηγή που να συνδέει τα δύο παρακαλείται να την αναφέρει στο site) ούτε με ουσιαστική απώλεια λίπους. Αντιθέτως, η απώλεια κιλών οφείλεται στην απώλεια υγρών και μυικού ιστού, καθώς η χαμηλή περιεκτικότητα της σούπας σε βασικά θρεπτικά συστατικά (πρωτείνες, λίπη και υδατάνθρακες) - άρα και θερμίδες - αναγκάζει τον οργανισμό να λειτουργεί σε ρυθμούς ασιτίας (starvation mode) πράγμα που σταδιακά οδηγεί σε αργό μεταβολισμό και προσπάθεια συντήρησης των αποθεμάτων λίπους. Παράλληλα η σούπα φέρνει κακοσμία στα αέρια και συχνές "επισκέψεις" στην τουαλέτα.

Τα συστατικά αυτά καθεαυτά της σούπας είναι υγιεινά (αν καταφέρετε να αποφύγετε τα μπαχαρικά και το αλάτι) και η αλήθεια είναι πως λόγω της ταχείας απώλειας μάζας μπορεί η δίαιτα της λαχανόσουπας να φέρει αισθητά αποτελέσματα οπτικώς (π.χ. αν έχετε κάπου να πάτε το επόμενο Σάββατο βράδυ προλαβαίνετε να δείχνετε 5 κιλά πιο αδύνατος/η!!!). Φυσικά αυτό δεν οφείλεται στις υπερφυσικές ιδιότητες καύσης λίπους της σούπας, αλλά στις πολύ χαμηλές θερμίδες που περιέχει συνολικά η δίαιτα. Καλό θα ήταν όσοι/όσες επιθυμούν να την ακολουθήσουν να παραμείνουν αυστηρά στις 7 μέρες. Ένας υγιής οργανισμός πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει μακροχρόνια προβλήματα με την υγεία του αν την εφαρμόσει για τόσο μικρό χρονικό διάστημα ως "σπρώξιμο" για την αρχή μιας σωστής δίαιτας και ισορροπημένης διατροφής.

Ευμορφία Αργυρίου Λέκτορας Καταναλωτικής Ψυχολογίας και Μάρκετινγκ Aston University, Birmingham

avatar

mas ide?

avatar

exi dikio i kopela!tin efaga ki ego ti supa ke to klanidi pige sinefo sti dulia exun oli dinopathisi

avatar

Εγώ δοκίμασα τη σούπα για 3 βδομάδες και έχασα 4 κιλά.Είμαι πολύ ικανοποιημένη!πρέπει να σας πω ότι δε τα ξαναπήρα..δεν ένοιωθα καμιά εξάντληση..και ούτε μισή κλανιά δεν έριξα. Μάλλον κάποιου κύριοι ψάχνουν δικαιολογίες για να κλάνουν!λυπάμαι....

avatar

Μετά τη εφαρμογή της δίαιτας για αρκετές ημέρες θα διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει οι κινήσεις των εντέρων σας και μπορεί να θέλετε να φάτε μια κούπα με καυτερή τροφή. Αν και μπορείτε να πάρετε σκέτο καφέ θα αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καμία επιθυμία για αυτόν μετά την 3η ημέρα. ithela na xera gramata de xerete na diavazete? ego ekana ti dieta tou poure ke pali eklana!mirize sa xlorini!mafti sothika!mirizi kluvio avgo!!!!!!!! en pasi periptosi ti dieta tin ekana proti fora otan bika sto memorial gia alagi xetis ke skorvuto ke emeina poli efxaristimenos...

avatar

gia sas... kano baleto 15 xronia ke me tis propopiesis ke ola ta agxi kapies fores xriazete dieta....distxixos me ti dieta tis supas exasa enan diagonismo ke o logos??i klania!eki pu estriva me ti pirueta piestika ke distixos i tha exana to vima i ti klania...katalavenete etsi i proponietria mu mu edose ti dieta tis balarinas tin opia katatheto gia olus,,ine girgori ala theli prosoxi ke evlavia Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή: πρωί 1 φλυτζάνι τσάι, 2 φρυγανιές, δεκατιανό 1 κεμπάμπ, ενδεκατιανό 1 πίτσα χωρίς πιπεριά, δωδεκατιανό κρουασάν σοκολάτα, μεσημεριανό 3 πίτα καλαμάκι χωρίς τομάτα, 1 πατάτες, απογευματάκι 1 φρυγανιά, απόγευμα γουρουνόπουλο στη γάστρα, 1 σαλάτα με 1 κουτ. Λάδι, βραδάκι ένα αχλάδι, βράδυ 3 πεϊνιρλί, 1 σαλάτα σεφ, 1 κέικ βουτύρου, ½ κεράσι, 1 πεπόνι, 1 γιαούρτι 0%, νύχτα 1 Toblerone, 1 κουβερτούρα, 1 αυγό βραστό, ½ ποτήρι κρασί. Ενδιάμεσα από κάθε γεύμα 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Σάββατο  Κυριακή: Ελεύθερο πρόγραμμα και ελαφρό περπάτημα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δίαιτα είναι χημική, αν παραλείψετε κάποιο γεύμα, πρέπει να ξαναφάτε στο επόμενο όλα τα φαγητά της προηγούμενης μέρας. Καλή επιτυχία!!!

avatar

Konnichi wa ! Δεν μπορούσα να μην απαντήσω στο θέμα της ''Δίαιτας της Γιαπωνέζας Χορεύτριας'' Αφου και εγω ήμουν λάτρης της. Δυστηχώς όμως αγαπητές μου φίλες και φίλοι, αυτή η δίαιτα λειτουργεί ΜΟΝΟ και ξαναλέω μόνο σε Γιαπωνέζους. Φίλη Ευαγγελία στοιχιματίζω ότι δοκιμασες την δίαιτα για μία το πολύ 2 εβδομάδες. Οι Caucasian γενιές περιέχουν ένα μοναδικό συστατικό στα έντερά τους, το λεγόμενο ''Αριχλωρίδιο'' το οποίο αντιδρά αρνητικά με ορισμένα συστατικά της δίαιτας αυτής, σε αντίθεση με τις Ασιατικές φυλές στις οποίες αντιδρά θετικά. Θα παρατήρησες στην τουαλέτα πιστεύω τα κόπρανα σου να έχουν ένα χρώμα σκούρο μπορντοροδοκόκκινο, αυτό σημαίνει οτι έβγαζες τα άντερα σου. Όσο για το κλανίδι, πιστεύω οτι με 3 ακόμα σουβλάκια με κρεμύδι, πάλι σαν μα'ι΄μού θα έκλανες και από τα αυτιά. Όσον αφορά την δίαιτα της σούπας... Όποιος την κάνει και δεν βγάλει αιμορροίδες απο την 2η ημέρα, να έρθει να με βρεί στο γραφείο μου.

Dr. Αλέκος Παπαπαράκος, επίτιμος καθηγητής μηχανολογίας του πανεπιστημίου της OTTAWA CA.

avatar

Εγω πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δίαιτα ε'ιναι το πρώτο βήμα σε μια προσπάθεια για απώλεια βάρους.Βοηθάει τον υπέρβαρο ψυχολογικά .Σε πρώτη φάση αδειάζει το έντερο και αισθάνεσαι ότι ξεφούσκωσες.Εφ΄ όσον ο οργανισμός δεν παίρνει σάκχαρα και πρωτείνες αναγκάζεται να κάψει τα λίπη που έχει συσσωρεύσει.Στην απομάκρυνση των προιόντων της καύσης απο τον οργανισμό βοηθαει η συχνή ούρηση (σύμπτωμα λίγο ενοχλητικό θα έλεγα). Κατά τη γνώμη μου μετά την πρώτη εβδομάδα της συγκεκριμένης δίαιτας πρέπει να ακολουθηθεί δίαιτα με βάση της θερμίδες .

avatar

μια απόρια παιδιά. από τη σούπα τρώμε και τα λαχανικά που υπάρχουν μέσα ή μόνο το ζουμί???

avatar

thn ekana thn diaita to kalokairi poy mas perase alla kalokairiatika h laxanosoypa den antexetai kai to laxano xalaei. arasthnmesh ths diaitas stamathsa thn laxanosoypa kia synexisa me ta ypoloipa. exasa 4 kila kai meta thn epomenh ebdomada pouetrwga kanonika exasa allo ena den ta ksanabala pote kai den patha tipota to kako. elampe to derma mou. den katalabainw giati na einai pio ygeiio na trww mia ebdomada soyblakia kai na min einai kalo kai na einai epikyndyno na trww froyta kai laxanika?? as hremisoyme ligo me thn epikyndinothta ths diaitas. eleos . pragmata ths fyshs trws kai nai peinas opws se kathe iaita alla noiwtheis pio ygeihs kai katharos

avatar

την έκανα την δίαιτα για 4 ημέρες (έπειτα την σταμάτησα γιατί ήπια, πολύ...) και πραγματικά ένιωσα καλύτερα. αντιμετωπίζω προβλήματα κατακατήσεων υγρών και η συγκεκριμένη με βοήθησα απίστευτα σε αυτό. το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα κατά την διάρκεια της δίαιτας ήταν η γεύση του κρεμμυδιού στην σούπα. παρόλαυτα την ξανακάνω για δεύτερη φορά και υποσχεθεί στον ευατό μου πως το αλκοόλ δεν θα με σταματήσει. ας βαφτίσω το νερό τζίν και στην υγειά μου!!!!

avatar

Κατανοώ πλήρως την ανάγκη ορισμένων να χάσουν κιλά εύκολα και γρήγορα. Επαναλαμβάνω όμως, η σούπα δεν είναι μαγική. Επίσης είναι σαφέστατα επικίνδυνο για τον οργανισμό να είναι on-off σε τέτοιες δίαιτες, το οποίο κάνουν οι περισσότεροι οπαδοί αυτής της τακτικής (γνωστό και ως yo-yo dieting). Αυτό την καθιστά επικίνδυνη ως δίαιτα, άσχετα με τα συστατικά της.

Επίσης, να τονίσω ότι δεν σύγκρινε κανείς την επικινδυνότητα της με αυτή των σουβλακίων κάθε μέρα (...). Μιλάμε πάντα με σημείο αναφοράς την ισορροπημένη διατροφή.

avatar

παιδια την εκανα πριν χρονια.ζαλιζομουν αλλα επεμενα.με ανα συμπληρωμα διατροφης ηταν σαφως καλυτερα αλλα μετα απο λιγο καιρο τα ξαναπηρα.κατα τη διαρκεια της,προσπαθηστε να μη κουραζεστε γιατι δεν θα αντεξετε.καλη δυναμη

avatar

tha ithela na po oti skeutome nak ano auti tin dieta alla den xero an tha antexo re pedia, ime 63 kila me icos 1.67. olo troo troo ke den stamato.

avatar

Είμαι στη 2η μέρα της δίαιτας, νιώθω πολύ καλά,έχω χάσει 2 κιλά και η εκτόξευση μεθανίου από τον οργανισμό παραμένει φυσιολογική... Δε συμφωνώ καθόλου με τις γρήγορες δίαιτες όμως αποφάσισα να τη δοκιμάσω για 1 εβδομάδα! Εννοείται ότι με το που είδα 2 κιλά μείον η ψυχολογία μου ανέβηκε πολύ! Εν πάσει περιπτώσει, έπειτα από την 7η μέρα θα σταματήσω... Όσο για τη δίαιτα της μπαλαρίνας... εγώ μόνο που διαβάζω όλα αυτά αρχίζω να νιώθω πως πήρα κιλά, όχι να τα φάω κιόλας! Ξανακάνω την ερώτηση που κάποιος άλλος έκανε πριν από μένα: Τρώμε και τα λαχανικά που είναι μέσα στη σούπα; Αυτά! Και μην αγχώνεστε!!!

avatar

exw kanei th diaita ths soupas sto parelthon kai malista 2 fores. omologw oti ontws eixa xasei 6-7 kila thn kathe fora alla twra kai mono pou to skeftomai me pianei anagoula! tis prwtes meres htan ola kala, alla apo th tetarth mera kai meta eixa sixathei th soupa den antexa oute th murwdia ths! wstoso h apwleia toswn kilwn mesa se toso mikro xroniko diasthma einai polu deleastikh! kai twra pou to skeftomai erxetai kai pasxa lew na thn xanakanw allh mia fora oses meres antexw!eyxaristw pou mou th thimhsate!

avatar

magouay... an kai ti diavasa viastika den eida pouthena na leei oti prepei na stragkiksoyme ti soupa kai na fame mono to zoymi... ara ypotheto oti perilamvanonta OLA!!!! kali mas oreksi...

avatar

paidia ego tin soypa alla kai tin diaita tin ekana palia kai ontos petyxe.ta laxanika talionoyme sto mplenter kai ta rixnoyme mesa.

ierax2

Εφάρμοσα και εγώ την δίαιτα της σούπας με άριστα αποτελέσματα αν και πρόσθεσα μέσα στα λαχανικά και λίγους κονδύλους δρακοντιας για να αποφύγω τα μπαχαρικά. αποτέλεσμα ήταν τα αέρια να μου τρυπήσουν το σώβρακο και το τζίν παντελόνι μου κατά την στιγμή της πορδής

avatar

geia sas...thelo kai ego na dokimaso alla pos akrivos kanoume tin soupa giati den leei akrivos....???peite mou kai emena....ego thelo na xaso akrivos 7 kila tha ta katafero m auti tin methodo???kai an tin diakopso tha exo kapoio provlima stin igeia mou????

avatar

Είμαι στη δεύτερη ημέρα της δίαιτας και προς το παρον όλα βαινουν καλώς.. δεν εχω προβλημα με αερια οπως αναφερεται ισως προκυψουν αργοτερα δεν γνωριζω... φαντάζομαι οτι δεν ειναι και το ιιδανικοτερο για τον οργανισμο αλλα την κανω για αρχη να φυγουν τα πρωτα κιλα ευκολα και γρηγορα και μετα θα συνεχισω με μια σωστη διατροφη ωστε να χασω και τα υπόλοιπα κιλα που εχουν κολλησει πανω μου σαν βδέλα απο την εγκυμοσυνη.. το ερωτημα μου ειναι αν καποιος απο εσας ξερει στα λαχανικα τα πρασινα της 2ης και 3ης ημερας που φανταζομαι μπορουμε να φαμε σπανακι μαρούλι κλπ σαλάτα μπορεις να προσθέσεις ξύδι απλό ή μπαλσάμικο??δεν το ανφερει καπου η διαιτα... οσο για το πως τρωγεται η σουπα (διαβασα καποια ερωτηματα) και τα λαχανικα και οπως θέλει ο καθένας,,, ολόκληρα ή αλεσμένα

avatar

thelo na kano ti diaita kai exo kapies apories. trome mono mia fora ti mera soypa? stis salates den bazoyme oute ladi oute lemoni? as moy apantisi kapoios poy thn ekane.

avatar

Eγώ ξεκινώ σήμερα και με απογοητέυσεται με τα αέρια ειναι δυνατον.

avatar

την κανω για τριτη ή τεταρτη φορα. Μερα, και κιλο. Καταπληκτικη διαιτα. Μονο που δεν αντεχω ουτε την μυρωδια της σουπας. Βρηκα ομως την λυση. Την λιωνω και την πινω με κλειστη μυτη. Σωθηκα. ΑΝΤΙΟ ΚΙΛΑ.

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 1.ΒΡΑΖΩ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΝΩ.ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΕΣΤΑΙΝΩ. 2.ΤΗΝ 2Η & 3Η ΜΕΡΑ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΛΑΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΩΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ.(ΟΧΙ ΣΑΛΑΤΕΣ!!!!!) 3.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ! 4.ΠΙΝΕΙΣ ΟΣΗ ΣΟΥΠΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ... ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ!ΦΙΛΙΑ

nefertiti_1912

Εγώ ενα πραγμα δε καταλαβαίνω,γιατι κρεμμυδοσουπα??? Η νεροβραστη με τα λαχανικα δε κανει???

avatar

opos leei kai o giatros fikioris mia klanitsa tin imera kanei kalo vour gia diaita kia ego ..xaxaxa

avatar

kala e apisteyth h diaita!!!an k h soupa htan apaisia.... pantws sas thn synistw exasa 6 kila se 10 meres!!!

avatar

ekana tin dieta akrivos opos tin ida sto site, 7 kila se 7 meres ka ta pli kti ki, theli kouragio,kali epitihia

avatar

hronia polla paidia!molis magirepsa ti soupa kai ksekinao avrio ,eho dei gnostous pou tin ekanan kai h alithia einai pos ehasan arketa kila!!! gia to mono pou anisho epidi doulevo arketes ores , kata poso tha nioso eksantlimeni ..

avatar

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 1 ΚΙΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ...............

juliana2

διαβαζω συνεχεια γι' αυτη τη διαιτα της σουπας κι εχω πειστει να την ξεκινησω. φοβαμαι οστοσω καθως λενε οτι ειναι στερητκη. οπωσ και να'χει μου ευχομαι καλη επιτυχια!

avatar

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ juliana2 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!!!!!!

avatar

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 1,200 ΧΑΛΑΛΙ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ! ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ?

avatar

Ναι Αναστασία μου πειράζει!!! Μία βδομάδα χωρίς καφεδάκι μπορείς να αντέξεις...Μία ζωή με περιττά κιλά μπορείς??? Άντε καλή επιτυχία (ευκαιρία να κόψεις και το κάπνισμα!!!!)

avatar

Ξεκίνησα σήμερα και εγώ πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 20 κιλα ελπίζω να αντέξω 3 εβδομάδες ελπίζω να αλλάξω την ζωή μου και όχι μόνο .

avatar

geia sas den ksekatharizete ta kremidia ine xlora kai ta prasina fila toy ola? ena laxano poli den ine ,,,gemise i xitra,,,,,,poses meres krata i soupa? mpeni meta sto psigio? i dosi ine gia mia mera ? i gia oso kratisi? to mosxari pos psinete?ta laxanika poy lete pia ine?,,ti enoite glika froyta,,,,,m exo akousi kala logia gia aythn ,,ala bre paidia pio poli dieykrinisi an ginete se ola ayta ,,,,,elenh an kseris apantise mou se parakalo,,,ki akoma ine to idio na tin tros ,,,,,,to idio an tin alesis kai to idio an tin stragkiksis kai piis to zoumi tis? apantise mou ean kseris bebea me tetia min pezoume bre paidia prepei na ta kseroume ola,,,,,,,,, shuma@otenet.gr perimeno apantisi paidia asa eyxaristo

avatar

poses soupes knorr bazoume lei ena koyti,,ala bgeni se fakelakia ,,posa fakelakia? ti kremidia prasina ennoei?ti laxanika fila? ti froyta glika?laxano megalo gemizi mia xitra 10 litron,,,,to mosxari pos ine psimeno? kai ta froyta pia ennoei akoma kai ti ximous? an alesti to migma tis soupas kani to idio? ine to idio mono o ximos?stragkismenos? ,,,anti gia konserba ntomates den mporoume na baloume freskes? polla erotimata ,,,alla den pezoume me ayta,,,,,,exo akousi ki apo alous oti tin idia thn exoun pari ki apo giatro,,,opote den ine tis plakas ,,,apla theli na gini ligo pio safestati i sintagi? sas eyxaristo

avatar

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ Κ ΕΓΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥ...........ΑΧ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

avatar

ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΧΑΝΟ,ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.Η ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ Η ΑΛΕΣΜΕΝΑ .ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ. Η ΣΟΥΠΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΓΛΥΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ,ΦΡΑΟΥΛΕΣ,ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΛΠ. ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΕΜΙΝΙ Κ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ,ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

avatar

MIKLERETHYMNO ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ email ΣΤΟ shuma@otenet.gr ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!

tze

ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ 70 ΚG ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΗ Μ 4 ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!

avatar

ΗΙ! ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΥΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΠΟΥΣ.ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!

avatar

hi! bre paidia sas parakalw peite mou prepei na magireuw kathe mera thn soupa h tha bazw sto psigio oti apomenei k tha thn trww gia oses meres mou menei;

avatar

paidia an sas einai eukolo apantiste mou an einai fisiologiko pou exw mono diaria apo thn soupa giati exw agxothei polu tha elega

avatar

αγαπητε gorgos αν εχεις διαροια οφειλεται στο οτι μαλλον δεν προσεχεις πολυ την διατροφη σου και μολις πηγες να αποτοξινωσεις τον οργανισμο σου αυτος αντεδρασε και αποβαλει οτι δεν σου χρειαζεται..καλο σου κανει λοιπον η σουπα οποτε μην παραπονιεσαι..

avatar

ΑΓΑΠΗΤΗ JULIA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΔΟΣΗ.. ΒΑΛΤΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1-2 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..

avatar

Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω..άρχισα τη δίαιτα χθες, σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα κ ζυγίζομαι και δεν έχω χάσει τίποτα. Την τήρησα κανονικά.Θα δω αργότερα τη διαφορά ή λόγω μεταοισμού μπορεί και να μην χάσω? Επίσης κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις. Στα ωμά λαχανικά μπορούμε να βάζουμε λεμόνι και αλάτι? Επίσης γενικά μπορούμε ελεύθερα να πίνουμε άγλυκους χυμούς? Τέλος, το αποβουτυρωμένο γάλα ειναι το 0%? Ελπίζω να έχω αποτελέσματα σύντομα...

avatar

Παιδιά σήμερα ξεκινάω και εγω.Έχω ερώτηση. Όσοι την έκαναν και έχασαν κιλά τα ξαναπήραν;

avatar

geia se olous!ksekinaw shmera eimai 74,2kila elpizw na ta kataferw..kalh epitixia se olous na vgoume xwris anxos sthn paralia.Gia emena h diaita ths soupas apo thn diaita ths sokolatas kai ths pizzas einai polu pio ugihnh.tha ta ksanapoume

avatar

Γεια σας βρε παιδιά!!!!!!! αφήστε με έχει πιάσει απελπισία. πριν 7 μήνες γέννησα ένα πανέμορφο παιδάκι αλλά δεν έχω χάσει τα κιλά που πρέπει. είμαι 7 κιλά επιπλέον και θέλω να τα χάσω άμεσα. αξίζει να την κάνω?

nena4

καλησπερα και απο εμενα,λοιπον την κυριακη ξεκινησα τη δίαιτα ,ημουν 76 κιλα και σημερα πεμπτη βραδυ ζυγιζω 72.5 χωρις να εχω ενεργηθει 2 μερες...φαντασου και να ενεργηθω δηλαδη...! το μονο που κανω και δεν επιτρεπονται θα λεγαμε ειναι οτι βαζω γαλα στον καφε μου αλλα τον πινω ετσι κι αλλιως χωρις ζαχαρη και το οτι δεν ξερω αν η ποσοτητα της σουπας ειναι επαρκείς ή όχι!δηλ την πρωτη μερα που την εκανα και ηταν φρεσκια εφαγα και τα λαχανικα ,μετα τη διατηρησα στο ψυγειο για 2 μερες και αηδιασα με αποτελεσμα να πινω μονο το ζουμι.Πιστευω ολα ειναι θεμα συνηθειας.Αγορασα ενα τελειο μπικινι και πρεπει αν το βαλω..παει τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το θεμα ειανι μολις καταφερουμε το στοχο μας να μη καναβαλουμε τα κιλα ........

καλη δυναμη σε ολους και καλη...πεινα. ΥΓ η πιο δυσκολη μερα για μενα ειναι αυτη με τις μπανανες.ουσιαστικα αυτο μονο τρως .το γαλα ειναι υγρο,δε μασιεται!!!!!!!

avatar

troo giro sta 3 piata tin imera vre paidia then mporo allo troo frouta kai pino polla tsagia.prepei na fao perissoteri soupa?

_a_a

geia sas!!3ekinisa ti dieta xthes kai idi exo xasi ena kilo!!exo mia aporia!stin 6 mera to mosxari pou lei kai oi mprizoles ine to idio?kali epitixia se olous osous kanoun ti dieta!

avatar

dhladh ean trww monon ena mpol soypas k ola ta ypoloipa kanonika de 8a piasei?

avatar

*thn hmera*

diva15ever

hi,εχω κανει την διαιτα 3 φορες συνολικα εχω χασει 15 κιλα δεν τα εχω ξαναπαρει ευχομαι καλη επιτυχια σε οσους την κανουν. πολλα φιλια

avatar

bre paidia apantiste se kamia erwtisi opoios kserei

avatar

Εγώ βρε παιδιά την έκανα μία ολόκληρη εβδομάδα με ευλάβια όπως λέτε και δεν έχασα γραμμάριο με αποτέλεσμα να τσαντιστώ και να φάω τις υπόπλοιπες 3 μέρες σουβλάκια και γλυκά σε τεράστιες ποσότητες . Μπορεί να μου πεί κάποιος αν το έχει πάθει αυτό ή πρέπει να ανυσηχώ με τον μεταβολισμό μου .

avatar

Χμμ. . .

avatar

Παιδιά δεν ξέρω θέλω να χάσω ακριβώς 7κιλά..αλλά τρόμαξα με τις κλανίεσ κ την απώλεια μάζας μυών...άλλοι χάνουν άλλοι όχι..οπότε να την κάνω την δίαιτα η να μην την κάνω;να την πιω την σούπα η OXI;:-)ιδού η απορία.μήπως καλύτερα να πάθω νευρική ανορεξία;τα'χω περάσει άλλωστε...

avatar

paidia ena exw na pw:i diaita tis soupas na paei na gamithei.......einai eksantlititi...den antexetai...me isoropimeni diatrofi ola ginontai.....min sas agxonei to kalokairi SUMBOULI:trwte to prwi kai to apogeuma-bradaki ena mpol special keik me gala kai tha exetai emfanei apotelesmata amesa.....tin diaita tis (kolo)soupas paratiste tin.....!

avatar

Isozigio thermidwn kai kausis tin mixanis pou legetai athrwpino swma einai ola.Apla auti i diaita einai poli austiri kai exei ta apotelesmata pou exei.Kathe anthrwpos antidra diaforetika analoga me ton organismo tou kai to ti sinitheies exei.Den vlepw pw mporei na xalasei kapoiou ton metavolismo,ap'ti stigmi pou idi me ta etoima fagita,tin kathistiki zwi,kai tis epipleon thermides,o metavolismos olwn exei peisei to swma mas na apothikeuei kai na apothikeuei,kai na vazoume kila epi kilwn sinexeia.H diaita einai i aparxi gia na xathoun kila,kai na ginei apotoksinwsi,alla xwris na iparksei genikoteri allagi nootropias,den tha ginei tipota,to swma mas exei mnimi.O metavolismos,an den iparxei kapoio provlima i farmakeutiki agwgi,prosarmozetai panta ston tropo zwis mas.kai kati teleutaio,o xronos pou exei ginei exthros mas gia ola,prepei na nai simmaxos gia autin tin allagi.Gia xronia kai xronia ameloume to swma mas,as min perimenoume auto na antapokrithei se meres.Apotelesmata na anamenoume,oxi thaumata.

avatar

Paidia εχασα 40 κιλα μεσα σε ενα μηνα και κατι δεν τα εχω ξαναπαρει απλα εχω κοψει τα αναψυχτικα και το βαρυ βραδυνο.δωκιμαστε την απλα προσοχη στο χρονικο διαστημα.

avatar

ΠAIΔIA έτρωγα AΠO MEΣHMEPI ΣE MEΣHMEPI προσπαθώντας NA χάσω KIΛA.EXAΣA APKETA AΛΛA λιμοκτωνω.ΘA ΔOKIMAΣΩ AYTH TN δίαιτα ελπίζοντας ΓIA KATI KAΛYTEPO!

avatar

Πάντως εγώ παιδιά την άρχισα την Δευτέρα το πρωί κι ήμουν 84 κιλά. Την τηρώ χωρίς καμία παρασπονδία και σήμερα Τετάρτη βράδυ είμαι ακόμη στα 84...

Η σούπα υποφέρεται, δεν είναι και τρομερή. Την τρώω δύο φορές την ημέρα κι είναι μια χαρά.

avatar

Paidia tin diaitoula lew na tin arxisw tin Deytera.. aksizei i tsampa o kopos mou? Eimai 68 kila.. mipws to gegonos oti ta atoma pou tin ekanan itan ypervara kai exasan toso poly grigora? Giati oloi to kseroume pws an eisai ypervaros ta prwta sou kila feygoun amesws.. eite soupa trws eite kaneis diatrofi.. pls answer,,

avatar

Παιδιά,έχω ύψος 1,78 και ζύγιζα πάντα 65 κιλά. Στην προηγούμενη εξεταστική πήρα 10 κιλά. Θέλω πολύ να τα χάσω, γιατί με ενοχλούν πολύ. Θα κάνω μια αρχή με την δίαιτα αυτή για 7 ημέρες και μετά ίσως συνεχίσω με μια πιο υγειηνή διατροφή. Δεν με τρομάζουν τα αρνητικά σχόλια που έχουν αφήσει ορισμένοι παραπάνω. Δεν τους αμφισβητώ, αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι ο ίδιος δεν μαθαίνεις όλη την αλήθεια. Εξάλλου δεν πιστεύω ότι θα μου κάνει και κάτι χειρότερο από αυτό που μου συμβαίνει ήδη (δηλαδή το να έχω παραπανήσια κιλά!!!!). Θα ξεκινήσω αύριο Κυριακή 15 Ιουνίου. Θα αφήσω πάλι σχόλιο το Σάββατο 21 Ιουνίου.. Καλή επιτυχία σε όσουν ξεκινήσουν τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

παιδια,η διαιτα αυτη εχει πολλα αποτελεσματα(θετικα).Κανεις μια καλη αποτοξινωση και χανεις γρηγορα πανς απο 4 κιλα..Το θεμα ειναι μετα..τα ξαναπερνεις γρηγορα αν δεν προσεχεις..Αντε καλη μας επιτυχια!!!!

avatar

Χριστινα μου τα κιλα που ειχεσ για το υψοσ σου ειναι ελαχιστα..μηπωσ τελικα εχεισ αναγκη αυτα τα κιλα που πηρεσ..?

avatar

paidia mia erwtisi mono.i soupa prepei na mageireuetai kathimerina i mporoume 2 meres na fame tin idia?den kserw an prolavainw logw douleias...enimerwstw me pls!!kali epituxia se olous..egw arxizw simera..

nena4

λοιπον,γεια σας και παλι.οπως ειχα προαναφερει ,ημουν 76 κιλα .με τη σουθπα την 7η μερα εφτασα τα 71!!!!τελειο παιδια.τωρα ζυγιζω 71 με 72 κιλα.την εχω σταματησει καμια δεκαρια μερες και δεν τα εχω παρει.υπηρχαν μερες μετα τη διαιτα που εφαγα κατι παραπανω αλλα αμεσως την επομενη προσεχα!απο σημερα την ξαναξεκινησα για μια εβδομαδα παλι και στοχος μου ειναι τα 65 κιλα.εχω καιρι να δω τα κιλα μου να ξεκινουν απο 6!!παντα υπηρχε το 7!!κοντευω ομως που θα παει το εχω βαλει στοχο!παρασκευη ,σαββατο και κυριακη η διαιτα εχει αρκετο φαγητο και ειναι μια χαρα.τωρα για τις υπολοιπες η ζυγαρια θα μας ανταμειψει.ειναι τελεια διαιτα παιδια πραγματικα ,αξιζει τον κοπο να στερηθεις λιγακι και ΠΡΟΣΟΧΗ να τα κρατησεις μετα!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

avatar

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να κάνουν τη δίαιτα αυτή.θέλω να την κάνω παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και θέλω να χάσω 10-12 κιλά έχω χάσει 8 μέχρι τώρα,αλλά έχω κολλήσει εδώ και ένα μήνα και δεν χάνω.πιστεύεται οτι θα καταφέρω να χάσω με αυτή τη διαίτα έστω και 5 κιλά,θα τα ξαναπάρω?

avatar

Κυρία Αργυρίου,

Σε περίπτωση εφαρμογής της δίαιτας από κάποιον με επιπλέον κιλά, η απώλεια βάρους θα οφείλεται πάλι σε απώλεια υγρών και μυικού ιστού ή σε απώλεια υγρών και λίπους??? Από πού ο οργανισμός δηλαδη «καίει» πρώτα? Ευχαριστώ

kep_ellinas

tha tin kano kai ego tin diaita oxi gia na xaso kila alla gia na klano asistola....!!!!

avatar

paidia egw ekana thn diaita 3s evdomades kai exasa mono 8 kila.... to thema einai oti ekana paysh mia mera kai ksekwlwnomoun stis saltses ...... mhpws yparxei kamia allh tetoia eykolh diaita? oso gia tis zalades den katalaba tipota parolo pou thn ekana kalokairi kai douleva tautoxrwna se beach bar ths perioxhs mou

avatar

Ki egw ekana th diaita gia 7 meres. Exasa 5 kila kai eixa synexeia p..avles. Den xerw an eftaige to kremmydi alla ekana sex 4 fores th mera...

avatar

καλημερα!!!λυστε μου μια απορια!επειδη η σουπα δεν τρωγεται πολυ ευκολα,αν πινω μονο το ζουμι της και τα υπολοιπα κανονικα κανω δουλεια?

avatar

Paidia lew n ksekinisw auti ti diaita alla fovamai oti den tha anteksw..eimai 1.58 kai 41 kila ta opoia kserw oti dena kougontai polla alla exw parei 6 kila apo ta xristougenna kai trww astamatita, oxi kanoniko fagito alla frantzoles pswmiou me feta i mpiskota omws den mporw na stamatisw..einai epeigon na ta xasw twra pu tha paw diakopes.. aisthanomai xalia twra pou exw paxunei..NA KSEKINISW I THA TA PARATISW????

avatar

Plz opoios tin exei kanei kai genika dn trwei perierga kai tetoiou eidous fagita as mou pei an tha ta kataferw... mi kanw tzampa kopo

avatar

Παιδιά η διαίτα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Την έκανα πριν από λίγο καιρό. Ήμουν 55,5 κιλά, την έκανα για 5 μέρες και πήγα 52,5, δεν περίμενα οτι θα χάσω περισσότερα. Η σούπα είναι μιά χαρά. Εγώ έβαζα και πολύ πιπέρι επομένως και τρωγόταν πιο άνετα και ήθελα και νερό.Και την έφτιαξα μιά φορά, την διατηρούσα στο ψυγείο και ήταν σούπερ. Πάντως κατά την γνώμη μου το σημαντικό είναι οτι μετά νιώθεις το σώμα σου φοβερά καθαρό.Λέω να την ξανακάνω για άλλες 5 μέρες, αλλά τώρα με τον κάυσωνα δεν νομίζω οτι παλέυεται...από εβδομάδα... :) Καλή επιτυχία σε όσους την κάνουν. thalia εσύ μην την κάνεις για να μη σε βλέπουμε σε κανένα ρεπορτάζ για άτομα με νευρική ανορεξία.....

cocoo

egw tin ksekinisa simera ti diaita! elpizw na paei kala! Na saw po kai ena tip gia osoun den mporoun na fane eukola ti soupa...min psilokopsete ta laxanika alla valte ta sto blender na ginoun para poli mikra kommatakia kai prostheste sti soupa arketo piperi na ginei pikantiki. Egw etsi tin ekena kai i soupa egine super! Tin efaga me poli euxaristisi mexri pou eskasa!

GStyle21

paidia h soupitsa einai mourlia dokimaste thn....

tze

THN EKANA MIA EBDOMADA KAI EXASA MONO 2 APOGOHTEUTIKA. TWRA SYNEXIZW MONI KAI EXW XASEI 4 OLA EINAI THEMA MYALOY!!!

avatar

καλησπερα! εγω ξεκιναω αυριο με το καλο! εχω μακρυ δρομο βεβαια,αλλα με θεληση και υπομονη ολα γινονται! καλη επιτυχια σε ολους μας!

avatar

Πρωτη μερα...αλλα ηδη δεν τα παω καλα με το θεμα σουπας! η γευση και η μυρωδια της ειναι απαισια... :-(

avatar

geia sas thelw na xekinisw tin diaita alla den xerw poso amesa tha xasw kila kai poso kalo tha kanei genika stin ugeia mou akouw diafora alloi xanoun kai alloi katholou giati???

avatar

εχει να κανει κ με τον καθε οργανισμο...βασικα απ οτι καταλαβα οσοι εχουν να χασουν λιγα κιλα δεν βλεπουν αποτελεσμα! ενω οσοι εχουν πιο πολλα χανουν πιο πολυ και ειναι λογικο για αρχη

avatar

ra paidia,as mou pei kapios,tin deuteri mera,mporoume na fame kai vrasti patata?tin arxisa exthes,kai na po tin alitheia,pote den efaga soupa sti zoi mou,alla ekana tin arxi exthes,me mpoliko piperi kai lemoni omos einai mia xara,kali epitixia se olous

avatar

eimai 75 kila k o stohos mu einai ta 60 me 55kila.ehw kanei arketes diaites.eiha hasi alla pali ta hw vali.elpizo na ta katafero me ti diaita tis soupas .idi arhisa ,ksimeroni deuteri mera ..kali m epitihia k se osous arhisan..tha ta pume seliges meres :)

avatar

Γεια σας παιδια..εγω ξεκινησα χτες την διαιτα κ ηδη νοιωθω καλυτερα.ελπιζω τισ 2 βδομαδες που θα την κανω να χασω 7-8 κιλα..ανυπομονω..

avatar

Eimai sthn 4 th mera k exw xasei mono ena kilo... exw psiloapogohteutei alla 8a sunexizw mexri telikhs ptwshs. H diaita ayth e3artatai k apo ton metabolismo tou ka8enos mallon. An dn exw kanei kati la8os athn paraskeuh ths soupas isws na ftaiei oti dn exw na xasw para polla kila (6) k gi'ayto argei h epidrash ths. Tespa, wish me luck....

avatar

kalh epityxia!!!!!!!!!

avatar

εντελως βλακεια ομως..2 κιλα και λιμοκτωνεις απο πεινα! εκανα προγραμμα σε διατροφολογο με κανονικο φαγητο και εχασα 3 τα οποια δεν θα τα παρω μολις φαω λιγο παραπανω

avatar

kalhspera.. eimai sthn 5h mera mera thw diaitas.. hdh exw xasei 3.5 kila!!! kai eimai polu xaroumenh giati den to perimena!!

avatar

simera eida ta sxolis eixa akousei ayth ti diaita alla pote den tin ekana thelo na xaso 7-8 kila se 4 ebdomades tha ta katafero ?

avatar

egw pali exasa 4 kila se mia bdoamda.. bebea tin ekana xwris sthn soupa... etrwga ta upoloipa pou leei... lew na tin kanw kai deuterh bdomada na dw..

avatar

THELW K EGW NA ARXISW AFTI TN DIETA!DN THELW NA XASW POLA MONO 3 KILAKIA PERIPOU!ELPIZW NA TA KATAFERW!NMZ DN INE TOSO KOURASTIKI OSO MIA KANONIKI DIETA POU PALI LIMOKTONIS K XANIS 1KG TN VDOMADA!

michalisfilioydakis

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 100% ΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.2892022766 - 6977369774 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.naturalfitness.gr

avatar

γεια σε ολους.. εγω την εκανα για 7 μερες και εχασα 4 κιλα, την σταματησα για 5 μερες. τις οποιες 5 μερες ετρωγα κανονικα αλλα δεν ξεπερνουσα τις 1200 θερμιδες. σημερα την ξαναρχησα....... εχω δρομο μπροστα μου θελω να χασω αλλα 20 κιλα......τι να κανουμε αυτα εχουν οι εγκυμοσυνες!!!!!!!! αντε παιδια καλη επιτυχια σε ολους σας!

avatar

paidia den ta katafera stamatisa sti 3 mera .ekei pu evlepa oti ola pigena kala me epiase mia ligura gia glyka k tin stamatisa ..ehw aghothi para poly .thelw na ti kano sosta horis na ipokipso se glyka i fagita ...makari na eiha k ti stiriksi apo tus giro mu ,alla opos vlepo den thelune na ta haso .elpizo na ehw esas gia stiriksi k na me voithisete ....

avatar

Παιδια εγω δεν είμαι υπερβαρη απλά θελω να χάσω 5 κιλα για να είμαι οκ με τον εαυτό μου... αυτη συνηστάται μόνο σε υπερβαρα άτομα ή και σε νορμαλ που απλά θέλουν να χάσουμε μερικά κιλάκια... ρωτάω γιατι κάπου διάβασα οτι λέει πως είναι μια δίαιτα που την κανουν κάποιοι λίγο πριν το χειρουργείο

avatar

Δεν είναι κανένας εδώ να μου απαντήσει?

Εγω είμαι 56 κιλά και θέλω να φτάσω στα 51 είναι καλή αυτη η διαιτα? θα με βοηθήσει? Παιδια δώστε τα φώτα σας! Το e-mail μου είναι yianna1988@yahoo.gr παρακαλω οποιος μπορει ας επικοινωνήσει...

avatar

Eγω δεν σας συνιστω αυτη τη διαιτα!!!Αλλα αντιθετος μπορω να σας προτηνω μια πιο απλη ωστε να χασετα 8 ΚΙΛΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ : 1 μερα ΜΟΝΟ υγρα (καφε,νερο,χυμους κ.α.) για 2 ημερες γιαουρτι ,οση ποσοτιτα θελετε για της επομενες 2 μερες μονο ρυζι 2 μερες μονο πατατες βραστες η ψητες 2 μερες μονο κοτοπουλο παλι βραστο η ψητο Παντα να πινετε πολλη νερο αλλα προσοχη ακομα και μια τσικλα χαλαει τη διαιτα!!!

avatar

Αυτή η σούπα είναι μία αηδία. Θα την υπομείνω 3 μερούλες (δε θέλω να χάσω πολλά), αλλά μάλλον θα χάσω κιλά γαιτί θα έχω αηδιάσει τόσο που δε θα θέλω να φάω τίποτα!

avatar

Einai i triti mou mera kai exasa i kilo mono apogoiteutika poly tin ekana akrivos tha sinexiso na doume pos tha paei pisteua oti tha xaso perissotera

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ!ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΗ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΥΗΜΕΝΑ?

avatar

Ti να πω και γω.Αρχισα εδω και μια βδομαδα και μπαινω στα ρουχα πιο ανετα.οι αλλοι το βλεπουν εγω οχι ακομη.Παιζει ρολο και η ψυχολογια.εμενα το αγορι μου με βρισκει ομορφη με 78 κιλα και με ταιζει συνεχεια εδω και 1χρονο.

avatar

egw xekinisa savvato zugisthka shmera kai eimai meiwn 3.5 kila. de xerw an einai ugra pantws oi koilara mou arxise na xefouskwnei ektos ki an einai idea mou. tha deixei....exw k adeia twra k de fovamai an exantlithw. trww meshmeri vradu k pinw ton kafe me zaxarinh giati xwris de borw! wraia kai h diaita me to ruzi kai tis patates alla auto pou den kanei na fame oute tsixla me nevriazei. an einai dunaton na fame mia tsixla k na xalasei h diaita hmarton! egw tha sinexisw kai tha pinw k ton kafedako mou me zaxarinh siga mhn peiraxoun oi zaxarines! afou idh exasa!

elva82

τα 3.5 κιλα εγιναν 5! καλα ε η αυτοπεποιθηση μου στα υψη! η αληθεια ειναι πως την εχω σιχαθει την σουπα αλλα δν προκειται να σαματησω να την τρωω αν δε φτασω στο επιθυμητο βαρος!

avatar

Η ΣΟΥΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΙ ΧΥΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ ΤΑ 78 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΝΑΝ 71 Α!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ

avatar

Opoios thelei mia enimerosi DOREAN gia ena fisiko tropo na xasei kila as episkeutei to site mou.

avatar

To site mou einai http://www.fit4all.gr

Tha xaro poli na sas enimeroso olous xoris kostos.

avatar

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 2,5 ΚΙΛΑ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 7 ΤΟ ΠΟΛΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ 2,5 ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΝΟΡ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΔΗΜΗΤΡΑ

avatar

re paidia ola entaksi me thn soupa to mono paraptoma mou einai oti pinw ena poto thn hmera votka pou de paxainei me stimeno lemoni... twra auto einai dinaton na xalaei olh thn dieta?

avatar

paidia edw sto xwrio mou den exei freska kremmidia kai episeis den exw krammidosoupa... opote ebala 5 kanonika kremidia.. einai entaksh?

avatar

1 μερα ΜΟΝΟ υγρα (καφε,νερο,χυμους κ.α.) για 2 ημερες γιαουρτι ,οση ποσοτιτα θελετε για της επομενες 2 μερες μονο ρυζι 2 μερες μονο πατατες βραστες η ψητες 2 μερες μονο κοτοπουλο παλι βραστο η ψητο Παντα να πινετε πολλη νερο αλλα προσοχη ακομα και μια τσικλα χαλαει τη διαιτα!!! se auth th dieta epitrepete o kafes an einai sketos? plizzz apanta mou filia

eyhm

Λοιπον παιδια να σας πω τη δικη μου εμπηρια για την σουπα.Ειμαι 25 χρονων και ημουν 115 κιλα απο τον Γεναρη εχω χασει 32 κιλα.Λοιπον την Παρασκευη αποφασισα να την ξεκινησω γιατι ειχα ενα μηνα κολλησει.φανταστειτε την χαρα μου οταν σημερα Κυριακη ειδα 3 κιλα μειον.Λοιπον ειναι πολυ καλη δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι υγρα αλλα δεν το πιστευω και οσον αφαρα το κλανιδι που αναφερετε δεν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα.Η γευση ειναι ετσι και ετσι ουτε κρυο ουτε ζεστη.παντως εγω τη συνεχιζω και επρεπε εδω και πολυ καιρο να την ειχα αρχισει.ευχαριστω για το χρονο σας.

avatar

kala e me ola auta pou diabasa peistika na tin kano. ton genari imoun 100 kila. arxisa na prosexo ti diatrofi mou kai eftasa sta 80. pira 5 kila kai ...... kollise ekei. eimai 1,75. thelo na ftaso ta 55 kila-exo sobaro problima me ta gonata k oso perisotero zugizo toso perisotero me ponane. elpizo na ta katafero kai na ksanagino pio koukla apo oti imoun sta 16 pou imoun 60 kila(eimai 23 tora )...........

avatar

Καλησπέρα σε όλους! Ακούγεται ειδυλλιακό, ειδικά αν δεν ξαναπαίρνεις τα κιλά. Όντως μπορεί να γίνει χωρίς το λάχανο; Εξάλλου νομίζω ότι είναι μια απλή χορτόσουπα. Όποιος έχει αναλυτικές πληροφορίες και λίγο χρόνο παραπάνω χρόνο να τις γράψει(!) μπορεί να μου τις στείλει στο προσωπικό μου e-mail (firestar_p@yahoo.com) ; Σε περίπου ένα μήνα είναι η ορκωμοσία για το πτυχίο μου. Είμαι 1,68 και 85 κιλά,οπότε έχω να χάσω γύρω στα 15-20. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι περιμένω να τα χάσω όλα σε ένα μήνα!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

westlifekaterina

Geia sas...brika xthes tin diaita kai thelw polu na thn aklouthisw....diasas ola ta sxolia gia na dw pws pige kai me atoma pou tin akolouthisan alla den m piorw na katalabw ena pragma....trwme oli thn soupa se mia mera ana diastimata h einai gia oli thn ebdomada?mporei na akougetai periergo alla mou ekane entypwsh h posothta twn kremydiwn....opois mporei kai thn exei akolouthisei parakalw as mou apantisei..... euxaristw polu....

avatar

ΟΧΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!!!! ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΩΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΞΙΔΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ¨........ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΞΥΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΣΤΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ..... ΦΙΛΑΚΙΑ

avatar

Gia sas kai apo mena...Ksekinisa ayti ti diaita to savvato kai simera einai i 4h hmera. Anevika sti zigaria kai exw xasei 3 kila peripoy. Den einai katholoy asximi i soypitsa, alla ama tin trws kathe mera kapoia stigmi aidiazeis... Telos pantwn...ypomoni xreiazetai! Pisteyw oti ama xaseis ta kila poy theleis, meta tha theleis na xaseis kialla! Eimai 70 kila kai tha prospathisw na paw 60 poy pote den imoyn...tha sas pw ta apotelesmata sto telos tis evdomada!

tsx01

για να δουμε....μολις την μαγειρεψα για να ξεκινησω αυριο....αλλα ρε παιδια μονο που την μυριζω αναγουλιαζω!!!!!δεν ξερω αν θα τα καταφερω...θελω λιγα κιλα 4 το πολυ 5 αλλα η σουπα μου φαινεται αηδια.....δεν ξερω αν θα μπορεσω να την φαω αυριο που θα πειναω γιατι τωρα μια αναγουλα μονο μου ερχεται......αντε να δουμε!

avatar

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΗΓΑ 20 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ! ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ... ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ(ΒΆΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ) , ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΝΕΤΑΙ , ΑΡΚΕΤΟ ΛΕΜΟΝΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ή ΝΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!

fraoyli07

shmera brhka th diaita kai pathisa me th mia ektypwsh diabasa ola ta sxolia sas alla thetika alla arnhtika exw skopo na th dokimasw an kai bre paidia h soupa tha anteksei 7meres sto psygeio?eyxomai se olous mas kala apotelesmata edw eimaste kai sthn 7h mera pou tha thn exw teleiwsei tha ta ksanapoume

avatar

καλησπέρα!!!!!!! θα πρότεινα για να μη σας φαίνεται τόσο άγευστη και σκέτη μπορείτε να βάλετε φασολάκια πράσινα όσα θέλετε μιας και δεν έχουν πολλές θερμίδες.αα!!!!!!σήμερα έβαλα και για δοκιμή στη σούπα κάρι.Ήταν νόστιμο αλλά αν το κάνετε και δεν εξοκτευθείτε κατευθείαν στο διάστημα απο τα πολλά κλανίδια να επικοινωνήσετε μαζί μου να μου πείτε πώς τα καταφέρατε ¨-))))))))) καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε..........

avatar

Καλημέρα!Έκανα αυτή τη δίαιτα πολύ αυστηρά, αλλά τα κιλά που έχασα τελικά ήταν μόνο 4. Έκανα 2 μέρες διάλειμα γιατί ήμουν καλεσμένη σε γάμο με τρελλό γνέντι και δεν μπορούσα να μην φάω και να πιώ...και τώρα ήρε η ώρα να τη ξανασυνεχίσω πάλι μπας και χάσουμε ακόμα κανένα!Άμα τη μαγειρέψεις σωστά είναι πολύ νόστιμη..διαφορετικά σου ρχετε αναγούλα! Καλή συνέχεια....

avatar

geia xara se olous.arxisa thn diaita Savvato kai ews shmera exw xasei 4,5 kila. se tesseris meres dhladh. h diaita einai souper arkei na peistepseis ston eauto sou kai mono se auton. h dunamh ths 8elhshs vlepeis.filakia!!!

avatar

ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΩ....ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΝΩ ΠΑΑΑΑΠΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΟΝΟ 7 ΚΙΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΡΩΓΑ Μ Ο Ν Ο ΣΟΥΠΑ! ΟΥΤΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΑΝΑ Κ ΕΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΡΕΨΑ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ) ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5! ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ, ΔΕ ΓΛΥΤΩΣΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΛΙΤΗΔΑ. ΦΡΙΚΗ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

tsx01

τα κρεμμυδια με αιδιαζουν και φερνουν ταση για εμετο...μηπως να βαλω πρασσα αντι για αυτα/????παρακαλω αν ξερει καποιοσ ας μου πει...

tsx01

σημερα τεταρτη ,πρωι ειμαι ειδη -2 κιλα ακριβος!μεσα σε 2 μερες.!!το πρωι ομως εν μπορω να μην βαλω χαζαρη στον καφε μου....αν χασω αλλα 2 πιστευω να ειμαι οκ....ξεκινησα 52,5 σημερα 50.5

avatar

kalhsperesssssssssss eimai sth deyterh mera akoma to paleyw na rwthsw peirazei pou sth soupa rixnw lemoni?an mporei kapoios as mou apanthsei a kai kati allo bazw dyo zaxarines ston kafe ton pinw glyko me gala kai me dyskoleyei poly re gamwto patws bre paidia h soupitsa emena mou arese poly

avatar

Καλαα!! Η διαιτα θυμιζει κατοχη μεχρι και την τριτη μερα!!!Λιγο λαδακι του Θεου στα λαχανικα και στη σουπα επιτρεπεται?Αν γνωριζει κανεις ας μου πει,σας παρακαλω. Οπως και να΄χει παντως, θα την ξεκινησω.Εκτος απο κιλα,δεν εχω και τιποτα αλλο να χασω!!!!

fraoyli07

ladaki egw den ebaza mono lemonaki kai allati exw xasei se 6 meres 6 kila telika kanei douleia sthn 7h ta alla giati yphrxe logos tha thn ksanaksekinhsw thn epomenh bdomada einai super

avatar

τι ενοειτε αγλυκους χυμους.αυτους χωρις ζαχαρι?

avatar

Πιστεύω πως ό,τι διάβασα με έπεισαν για να ξεκινήσω από αύριο. Είμαι 63 κιλά με ύψος 1,73 αλλά με μεγάλο ποσοστό μυικής μάζας. Παρ'όλα αυτά θέλω να χάσω 4-5 κιλά για αισθητικούς λόγους. Δεν με πτοεί τίποτα!Πρόσφατα έμαθα ότι μια γνωστή μου έτρωγε 1 ρόδι/μέρα επί 6 μήνες για λόγους πρωταθλητισμού και πάθαινε υπογλυκαιμικές κρίσεις μέσα στη νύχτα!Κάποια άλλη έτρωγε ένα μπιφτέκι κ ένα μαρούλι/μέρα για 2 μήνες!Οπότε αυτή η διαιτούλα είναι μια χαρά!Θα σας ενημερώσω σύντομα!

avatar

loipon,ksekinao ki ego apo simera!!peistika me ola auta!!exo parei ta ulika k etoimazomai na tin mageirepso!!eimai 92 kila kai tha ksana afiso minima se mia vdomada..wish me luck!!

avatar

EGW KJEKINAW AVRIO.MAKARI NA TA KATAFERW.

avatar

Καλησπέρα παιδιά, την έχω ξανακάνει την δίαιτα αλλα χωρίς καθόλου αλάτι (πολύ καλή!) μπορεί να μου πει κάποιος αν πρέπει ή όχι να βάζουμε αλάτι. Αν μπορείτε απανήστε μου για να την ξαναξεκινήσω.

avatar

Loipon, tha tin xekiniso avrio. Exo na xaso 35 kila. Stoxos mou einai pros to paron ta prota 10. Efxitheite mou kali epitixia. To idio efxomai ki ego se osous ksekinoun.

avatar

καλησπερα παιδια, απο διαιτες εχω αγανακτηση.το 2005 ειμουν 107 κιλα αρχισα διατροφη εχασα 40 κιλα αλλα δυστυχως δεν ειμαι ατροτη. μερικα θεματα υγειας ευτυχως οχι σοβαρα αρχισα σιγα-σιγα να περνω κιλα.πριν μια εβδομαδα ειμουν 81 κιλα διαβασα για την ΣΟΥΠΑ και κατι με εσπρωξε να την κανω με ενδιασμους φυσικα σημερα ειμαι 77 κιλα εχασα 4 κιλα ειναι καλα ή μηπως θα επρεπε να χασω περισοτερα κιλα. μηπως ξερει κανεις ποσες θερμιδες εχει? και επειδη εχω μαθει να ζυγηζω αυτο που τρωω, ποσα γραμμαρια ειναι η μια μεριδα(ενα πιατο).οποιος θελει να μου απαντηση και να μου δωσει και περισσοτερες πληροφοριες θα το ηθελα πολυ γιατι πρεπει να χασω αλλα 17 κιλα ειναι αρκετα μονο με την σουπα θ¨αντεξω??? σας ευχαριστω που διαβασατε τον πονο μου για τα κιλα.....!!

avatar

geis sas!Eimai h theodora,eimai 1.69 kai eimai 54 kila...to kserw pws sas fainontai liga, omws persi hmoun 49 kai eniwtha poli wraia!Borousa na kounhthw pio aneta re paidi mou...egw gumnazomai apo mikrh kai twra niwthw na exw mia sabrela gurw mou!Egw ta pairnw sthn periferia kai einai poli enoxlhthko...alla na mou peite opou kai na ta pareis enoxlhtiko einai!Tespa, auto pou thelw na sas pw einai pws exw to problhma tou tsibologimatos kai etsi dn borw na krathsw ta kila mou stathera.Fetos eimai sthn 2a likeiou kai to diavasma se parasirei eukola!Exw kanei kata kairous para polles diaites...tha borousa na pw pws eimai eidikh...sthn thewria!An kai jerw pws h monh lysh einai h kalh kai isorrophmenh diatrofh ,arxisa shmera auth th diaita me skopo na xasw toulaxiston 3kila, kanontas etsi thn arxh! tha sas pw meta apo 5meres(toso tha thn kanw giati me to sxolio dn borw na mn trefomai kala,dhladh apo shmera mexri to telos tou tetrahmerou)ta apotelesmata ths diaitas auths se emena!WISH ME GOOD LUCK!KALH TYXH KAI SE ESAS!!Υ.Γ.να πινετε πολύ νερό...κάνει θαύματα!

avatar

tin xekinisa simera..exasa 200 grammaria.exo diskolo metavolismo omos apo tis polles dietes pou ekana mexri tora..eimai 1.64 kai eimai 65 kg...prepei na pao sta 57..elpizo na akizei ton kopo

avatar

grouptherapy!!!!

akouzitsa

γεια σας,εχω διαβασει για την διαιτα της σουπας πριν δυο εβδομαδες.με λιγα λογια την ξεκηνησα κι εγω,το προβλημα μου ειναι οτι εχασα μονο 5.500 κιλα 12 μερες ειναι λιγα ή πολλα????μπορει καποιος να μου απαντηση αν θελει??? δε την τελευταια εβδομαδα εχασα 1 κιλο μονο μεχρι τωρα .να την συνεχισω ή να την σταματησω.!!!!! παντως η σουπα ειναι καλη και προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα αερια οπως λενε μερικη...!και κατι αλλο το μοσχαρι ή το κοτοπουλο πρεπει να το τρωμε μαζι με την σουπα ή αλλη ωρα ξεχωριστα???????? εγω τρωω την σουπα πρωτα και καπακι το κρεας κανω καλα ???? σας παρακαλω ας μου απαντηση καποιος γιατι απελπιστικα λιγο...γιατι θελω να χασω 17 κιλα. ..........

avatar

nai, nai, nai.... ta idia ta idia kai ksana ta idia.....!! ma einai dunaton? magikes soupes pou astrapiea kaine to lipos?se 7 meres leei xaneis 7 kila lipous... otan th brw kai thn suntagh ths soupas pou se kanei uperdunamo tha sas thn steilw... prepei prwta omws na paw na brw ton asterix kai thn parea tou!! kai egw oles autes tis blakeies pisteua kapote kai kayanyhsa apo mia apoleia 5 kilwn pou ithela giati to apetouse h moda na prospathw na xasw 30 giati to xreizetai o organismos mou... ma eimaste me ta kala mas? oles autes oi dithen diaites se bohthoun na xaseis 5 kila kai tautoxrona na baleis 10... mhn pisteueta oti sas poun... a! kai h gh nai! anakalhfthike kai auto! einai SSTTRROOGGIILLII.....!!!!!!

mpakaniariko

lipon diavasa ta sxolia olon ke apofasina na ksekiniso ti dieta simera pou ime 64 kila me to fovero ipsos tou 1,60. efxithite mou kali epitixia ke.........kali dinami. tha sas po ta apotelesmata pou eplizo na ine entharitika

avatar

RE PAIDIA EXO DIAVASI KAI TA 15 SXOLIA POU EIXE KAI DEN KSERO PION NA PISTEPSO TORA KAI TI NA KANO ,ALLA GIA TIN SOUPA EXO AKOUSI KAI PRIN TIN DIETE OLI TO LENE EDO STIN KYPRO

avatar

RE FILE EGO APO AVRIO ARXIZO KAI EIMAI 84 KILA TORA NA DO MEXRI TA GENE8LIA MOU AVTI I SOUPA 8A MOU KANI KANENA DORO NA XASO KILA 6 TOULAXISTON

avatar

RE FILE EGO APO AVRIO ARXIZO KAI EIMAI 84 KILA TORA NA DO MEXRI TA GENE8LIA MOU AVTI I SOUPA 8A MOU KANI KANENA DORO NA XASO KILA 6 TOULAXISTON

avatar

Aurio 8a ksekinisw diaita

avatar

LOIPON PAIDIA EGW TIN EKANA TON MAIO THN DIAITA KAI KATHE APOGEUMA PIGAINA STO FARMAKEIO KAI ZYGIZOMOUN HMOUN ENA KILO KATW SYNEXEIA , E OTAN BLEPEIS KATI TETOIO SIGOURA DEN SE RIXNEI KATW H PSYXOLOGIA , KAI DEUTERON SYNHTHISA NA PINW KAFE KAI TSAI XWRIS ZAXARI KAI OTIDIPOTE ROFHMA XWRIS ZAXARI , MONO AUTHN NA KOPSETE XANETE POLLA KILA KAI APOFEUGETE META TI DIAITA NA TRWTE GLYKA AN NIWTHETE TETOIA EPITHYMIA EXETE STO PSYGEIO ENA BAZO MARMELADA OTI SAS ARESEI H MELI KAI TRWTE MIA KOUTALIA , H PARTE PAGWTAKIA MIKRA KSYLAKIA MERIDOULES , EILIKRINA OTAN THA KANETE SYNTHRHSH DE THA TA KSANAPARETE , EGW APO TOTE EXASA KAI ALLA 2 KILA STH SYNTHRHSH DHLADH SYNOLO 9 , KAPOIA STIGMI ISWS TIN KSANAKSEKINISW AN KAI EXW MEINEI STATHERI APO TOTE , FILAKIA KAI KALH EPITYXIA SE OLOUS

avatar

hi .egw ksekinaw shmera kai eimai 76 elpizw mexri 31 dekembriou na exw xasei kamia 20 kila.pia peste an auth pou thn kanan synexisan na xanoun?kai an thn kanan katagrama .

kissenia

Oso pio polla kila exei kapoios toso pio eukola ta xanei k eidika me auth thn soupa .Thn exw kanei kai einai polu diskolo na thn diathrhsw .. Eixa ftasei apo 88 kila 75 se ena mina meta ta peira ola giati anti gia glika frouta etrwga glika me frouta 0xa0x0ax0a0xa0x! ola einai sto mialo ..kalh epitixia se olous kai mi to vazete katw ..

avatar

geia sas paidia..eida tuxaia tin diaita k lew na ksekinisw..apo deytera..eimai 65kila k ipsos 1.60.thelw na paw sta 50.elpizw vevaia na min exantlisw ton organismo mou giati genika exw polu xamili piesi k xamilo aimatokriti sto 31 logw stigmatos.lew na tin kanw gia 1evdom gia arxi k vlepw..tha liwsw ta laxanika sto blender k tha tin vrasw..oso gia ti geusi den me peirazei..arkei na xei apotel.tha sas pw otan ksekinisw..aaax kali mou epituxia...k se osous tin kanoun.filia0

avatar

geia sas pedia egw exei 3 meres pou girevw mia thavmaturgi dieta!afti me entiposiase me ta sxolia twn pediwn kai skeftome deftera na tin arxisw!to provlima einai pos tha nistevw 40 meres.ti na kanw?sti thesi tis mprizolas na trww psari?thx

avatar

Ksekinaw kai egw ayth th diaita me peisate, elpizw na anteksei o k***los mou ta klanidia!!!

kissenia

Avgi pistevw pws mporeis na trws psari anti gia kreas.Skeftomai na thn ksekinisw kai egw apo deutera elpizw na anteksw !Ade kalh mas epytixia!

avatar

paidia kalimera!eida th diaita tixaia.eimai psilodispisti alla tha xekiniso.en to metaxi nisteyo logo xristougennon kai to skeftomai alla i protasi einai poli deleastiki.ti sta skata na kano.an paei kala kai telika xekiniso tha enimeroso.bye

avatar

EGW THA KSEKINISW APO AVRIO AVTI TIN DIAITA K FOVAMAI G AVTA TA AERIA POU LETE. EINAI NA PAW K SE ENA PARTI MIN GINW REZILI.PEITE MOU TELIKA EINAI ALITHEIA. NA TIN KANW AN EINAI ALLI MERA NA MIN TO RISKARO!!!!!

avatar

apo aurio arxizw fai

avatar

kalimera simera einai i ebdomi mera tis diaitas kai ola pane kala exo xaseis 6 kila sinexizo mia bdomada akomi kai meta tha kano alli diaita apo diaitologo kai sigxronos gimnastirio kai oso gia ta aeria den eixa kapoio problima !!!exo tromeri energeia sinisto na tin kanete afoba kali epitixia se olous!!!!!!!!!!!1

avatar

geia sas egw tin xekinisa simera tin diaita afti kai mporw na pw ta paw mia xara!exw kapoies apories omws !na tis pw ki opoios mporei na m apantisei pls!ta laxanika p diakaiomaste ennoei vrasta?kafe dikaiomaste apo ti prwti mera?kai to kreas i psari p tha fame 5-6imera pos to mageirevoume?efxaristw!

avatar

vre evaggelia pes mu pls me leptomereia ti ekanes!!!

kissenia

6 kila???????????? popo arketa!!!!!!diladi 1 kilo thn mera !simera ksekinaw kai egw!!!Avgi ta laxanika ta trws opws thes mono na einai sketa xwris ladi kai alati ,kafe mporeis na pieisapo thn prwth mera mono sketo xwris zaxari kai ladi ,to kreas kai to psari kai auta vrasta h psita xwris ladi kai alati .kalh epitixia!!!!!!!!!!

avatar

paidia ego me thn gynaika moy thn xekinisame simera.h gynaika poy elege oti i soupa einai apaisia,alla telika nostimi mou fainetai.eyxithite mas kali epityxia.

avatar

Παιδια οταν λεει αποβουτυρομενο γαλα και ακατεραγαστο ρυζι τι εννοει?ειμαι στην τελευτεα μερα και εχω χασει μονο 3 κιλα...

kissenia

peinawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

avatar

Παιδια την εφήρμοσα τη συγκεκριμενη δίαιτα με κάποιες μικρές αποκλίσεις βέβαια αλλα στο τέλος της βδομάδας έχασα 3,5 κιλά!!! Τέλεια! Το θέμα ειναι ομως οτι εχω διαρκώς αέρια! εχω πρόβλημα! Ειδικα οταν παω στη σχολή κ εχω εργαστηριο σφίγγομαι πολύ για να μην την αμολήσω! ευτυχώς στο τέλος του μαθήματος παω τουαλετα κ τις ριχνω!!! ηχηρές κ βρωμερες!!! αν ανάψει κανείς αναπτήρα εκεινη τη στιγμή σκεφτομαι οτι θα γινει το ολοκαύτωμα! πολύ βρωμοκλανίδα ρε παιδιά! Επισης συμβουλεύω αυτους που έχουν σχέση κ κοιμούνται με τη σχέση τους να μην την ακολουθήσουν τη διαιτα γιατι θα υποφερουν καί οι ιδιοι(επειδη θα θέλουν να κλασουν κ δε θα μπορούν γιατι θα ντρεπονται το συντροφο τους!)και ο σύντροφος(που μολις σας παρει επιτελους ο υπνος κ δεν θα καταλαβαινετε τιποτα θα τον ταραξετε στη βρωμοκλανίδα!). Αυτα ειχα να σας πω παιδια με ολη την ειλικρινεια που με διακατεχει! καλή επιτυχια....

avatar

egw vre paidia tin arxisa tin deftera.simera einai i 4imera p tin kanw k exasa mono 2 kila einai ok?ti supa tin trww 2 fores tin imera peripu!tin variese gmt

avatar

Παιδια,ξεκινησα χτες την διαιτα και σημερα ζυγιστηκα και ημουν ενα κιλο κατω!!!!!Η σουπα δεν ειναι και ασχημη...αλλα σημερα 2η μερα ξεχαστικα και εφαγα φρουτο ενω το απαγορευει, πειραζει??

avatar

dokimaste ki afto xanete omws 3 kg se 15 meres ΔΕΥΤΕΡΑ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη, 2 κεσεδάκια γιαούρτι 0% & ένα φρούτο εποχής Σνακ: Ένα φλιτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη & 2 μπισκότα digestive Μεσημεριανό: Ένα φλιτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη, 3 κεσεδάκια γιαούρτι 2% & 3 φρούτα εποχής Βραδινό: Σαλάτα από 2 ντομάτες με ρίγανη και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, 2 βραστά αυγά & ένα ψωμάκι ολικής άλεσης

ΤΡΙΤΗ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι ημιαποβουτυ-ρωμένο γάλα χωρίς ζάχαρη & 3 μπισκότα digestive Σνακ: Ένα φρούτο εποχής Μεσημεριανό: Ένα φλιτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη, 1 πακέτο κράκερ σικάλεως, 2 κεσεδάκια γιαούρτι 0% & ένα φρούτο εποχής Βραδινό: Ζυμαρικά με ανθότυρο και τόνο* & ανάμεικτη σαλάτα με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο, ξίδι ή λεμόνι και ελάχιστο αλάτι

ΤΕΤΑΡΤΗ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη, 2 κεσεδάκια γιαούρτι 0% & ένα φρούτο εποχής Σνακ: Ένα φλιτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη & 3 μπισκότα digestive Μεσημεριανό: 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% με 3 κουταλιές δημητριακά, 3 φρυγανιές ολικής άλεσης & ένα φρούτο εποχής Βραδινό: Κοτόπουλο με σάλτσα* & μισό ψωμάκι ολικής άλεσης

ΠΕΜΠΤΗ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι ημιαποβουτυ-ρωμένο γάλα χωρίς ζάχαρη & 3 μπισκότα digestive Σνακ: Ένα κεσεδάκι γιαούρτι 2% Μεσημεριανό: 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% με 35 γραμμ. κορν φλέικς & ένα φρούτο εποχής Βραδινό: Πράσινη σαλάτα με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, μία μπριζόλα σχάρας (120 γραμμ.) & μισό ψωμάκι ολικής άλεσης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη, 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% & μία μπανάνα Σνακ: Ένα φρούτο εποχής Μεσημεριανό: 2 κεσεδάκια γιαούρτι 0% & ένα κομμάτι τάρτα φρούτου Βραδινό: Καπνιστή πέστροφα με σος γιαουρτιού*, σαλάτα λαχανικά με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, ένα ψωμάκι ολικής άλεσης & ένα φρούτο εποχής

ΣΑΒΒΑΤΟ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι ημιαποβουτυ-ρωμένο γάλα, 4 μπισκότα digestive Σνακ: Ένα κεσεδάκι γιαούρτι 0% & ένα φρούτο εποχής Μεσημεριανό: 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% με 4 κουταλιές δημητριακά & ένα φρούτο εποχής Βραδινό: Ένα μπολ σούπα λαχανικών με μια κουταλιά ελαιόλαδο, φιλέτο πέρκας ψημένο στο αλουμινόχαρτο (250 γραμμ.) & πράσινη σαλάτα με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

ΚΥΡΙΑΚΗ Πρωινό: Ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη, ένα κεσεδάκι γιαούρτι 2% & μία μπανάνα Σνακ: Ένα φρούτο εποχής Μεσημεριανό: Χοιρινό φιλέτο με πράσινο πιπέρι*, μισό ψωμάκι ολικής άλεσης & ένα κεσεδάκι γιαούρτι 2% Βραδινό: Ένα κομμάτι (150 γραμμ.) πίτσα μαργαρίτα (τυρί, ντομάτα)

kissenia

"1 πακέτο κράκερ σικάλεως" ti enoeis? auto tha exei panw apo 1000 thermides!

kissenia

Exw na sas protinw kai egw mia dieta pou se 8 meres xaneis 5 kila deutera kai trith mono patates vrastes xwris alati kai ladi osh posothta thelete ,tetarth pempth giaourtia mexri 2% osa thelete paraskevh savvato kotopoylo vrasto kai psito oso thelete mono kotopoulo omws kai kyriakh deutera mono frouta osa thelete!apagoreutete h zaxarh to alkool to alati kai to ladi.

avatar

παιδια εγω τν εκανα μια βδομαδα,μπορει ν εχασα λιγα κιλα αλλα τ θεμα ειναι οτι χανεις λιπος κ τ λιπος ζυγιζει ελαχιστα.τ δευτερα τ ξεκινησα παλι γιατι ενιωθα αναλαφρη κ καθαρη.κ οσο για τ πριτς δν συμβαινει σ ολους...

avatar

paidia panta prosexw tin diatrofi m alla smr elli3e4a...oufou

avatar

τέλεια, τέλεια για μικρό χρονικό διάστημα φυσικά. Παιδιά δεν είναι βλάκας ο ανθρωπος που την έγραψε και στο κατω - κάτω στο νοσοκομείο Memorial την χρησιμοποιούν όποτε την μπορείς να πάθεις ισα-ισα που ξαναπρογραμματίζεις τον οργανισμό σου. Γι αυτο ξεκολλάτε τα μυαλα και αποτοξινωθείτε. Καλή επιτυχία.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

re paidia ekana ti diaita kai ti deyteri mera exasa 3 kila kai eimai kai adiatheti kiolas!!!kamia sxesi me klanidi oyte mia!!!kai sinexizo akathekti.den exw metrithei akoma kai eimai sti tetarti mera.oso gia ti soupa kai gamw,,,tha ta xanapoume

avatar

vre pedia tha tn ksekinisw k egw afti tin dieta!kathe xrono ksekinaw tn semptevri me 53 kila k mexri tn niovri ginimai 57 eleos afti i katastasi!akugontai liga ala exw mono 1.62 ipsos!elpizw na ta kataferw kai na ksanaginw 53

kissenia

Avgi einai poli kalh kai trws kai oso thes .tha sou protinw na valeis kai ligo ladi stis patates na dwsei ligo nostimia kalo kanei..

avatar

loipon egw kissenia ekana t diaita tis supas afti ti vdomada k exasa 4kg!para tpt mia xara einai.....kai eipa apo defteras p teliwnei i soupa na tin arxisw afti kai elpizw na exei apotelesma!egw omws sti thesi tou kreas tha faw yari!xwris salata afta?ki opoios antexei.........

avatar

re pedia einai apodedeigmeni afti h dieta?re seis ama xaseis toso grigora tosaaaaaaaaaaaaaaaa kila den gemizeis ragades?

avatar

paidia egw ksekinaw simera thn diaita thn exw etoimh thn soupa!!!ta apotelesmata einai monima h meta ena mhna 8 exw valei t dipla???gt 8elw n xasw polla kila!!pantws mia filh m pou mou thn proteine exase 5 kila s mia vdomada!!

avatar

egw peistika! den eimai entelws sigouri alla tha to palepsw. thelw sinolika na xasw 15 kila! elpizw na ta kataferw. tha sas enimerwnw.

avatar

kalimera!xtes teleiwsa ti diaita kai exasa 5 kila!oute aimorroides oute klanies oute tpt.dokimaste ti afova!kali epitixia se oloys alla kai pisti ston eyato sas!

magda405

Το σίγουρο είναι πως έχω γελάσει με την ψυχή μου με αυτά που διαβάζω γιατί θυμάμαι πως την είχε ξεκινήσει και ο αντρας μου και είχε γεμίσει η κατσαρόλα μας η μεγάλη με το λάχανο και δε χώραγε όλα τα άλλα!Δράμα !Είδα και έπαθα να τα χώσω όλα στην κατσαρόλα...Στο τέλος άντεξε μόνο 2 μέρες γιατί ηρθαν κάτι φίλοι και τσάκισε σουβλακια!!! Τώρα όμως πορώθηκα και από αυριο θα την ξεκινήσω και εγω.....

avatar

geia sas paidia emeis kaname tin diaita kata gramma xthes itan i teleytaia mera kai simera to proi zygistikame....megali apogoiteusi.... xasame mono 3 kila... meta apo tosi peina ... den xeroume ti ftaiei ...isos eprepe na trome perossoteri soupa... telos panton....kali epityxia se osous tha tin kanoyn....

avatar

Kalimera paidia. eimai stin 5 mera, de blepo megali diafora ala de apogoiteyomai.einai i mera me to mosxari kai anipomono na pao spiti kai na faw. Eimai i eksairesi ston kanona kai mporo na sas po pos "nai mou aresei i soupa"kai troo 3-4 piata tin imera (mipos giayto de blepo diafora???xaxaxaxxaxa) apo anazitisi sto net in english "cabbage soup" exo brei merika tips pou isos sas boithisoun ti deyteri mera (pou exei polu peina) grafoun "epibrabeyste ton eyato sas me mia megali patata psiti me ligo boutyro) ti mera me tis bananes lene oti mporeis na fas mexri 8 mpananes oso anafora ti soupa exo balei mpoliko manitari kai einai para poli geystiki kai prospatho kathe fora na bazo alla baxarika (se magazia pou poulane mpaxaria exei kai kapoia pou lene gia soupes) eytyxws mexri twra de exo ta dysaresta symptomata..

elpizo na sas boithisa ligo

avatar

paidia eimai sthn pempth mera kai exw xasei 3,5-4 kila!!!h pio zorikh mera htan h 4h kai oxi epeidh eixe ligo fai alla gt exw vare8ei thn soupa!!tespa egw eimai apofasismenos na thn sunexisw!!!!!kalh epituxia se olous!molis teleiwsw thn kuriakh dld 8 sas pw telika apotelesmata!!

avatar

paideia mia erwthsh thn soupa me ta kremudia k to laxano trwme olh thn ebdomada;apanthste pliz......................

avatar

oli ti ebdomada trome soupa , kathe mera oposdipote kai kathe mera oti allo leei to programa

avatar

lemon se eyxaristw poly poy moy apanthses.........thn paraskeyh exw ta gennethlia moy kai thelw na xasw liga kila gia na mhn diagrafetai h koilia moy me to forema poy phra,elpizw na ta kataferw............

avatar

telika egw exasa 3 kila kai eixa tirisei ti diaita kanonika oxi apla de apogoiteyomai alla meta dio meres ti sunexizo giati paidia 3 kila ti ebdomada de exana oute otan imoun 16 xronwn emeis oi anw twn 30 etwn dyskokeyomaste polu :(

avatar

Σκέφτομαι να την ξεκινησω αυριο μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τρωω κατα τη διάρκεια της ημέρας. Πρωι -μεσημερι -βράδυ? και πόσο σούπα? ευχαριστω

avatar

dimi tin soypa tha tin trrws opote peinas den yparxei problima allwste to leei kiolas......twra ta ypoloipa diaxwriseta stin hmera soy opws thes esy........................

avatar

na xana kanw exei apotelesmata tin prwigoymeni xronia exasa 15 kila alla simera meta apo enamisi xrono exw pali ta kila mou.skata...etrwga poli kai dev prwsexa katoloy.leew na tin xana kanw alllaaaaa pws va ti faw tin vromerosoypa moy erxete va kanw emeto ama tin mirizw.???voitia dev moy xwrane ta persina moy royxa kai exoyme kai giortes = ypoxreosis kai trapezomata..ax ax .kalo koyragio se oloys mas!!****exw petani sto gelio me tis klanies poy diavaza parapanw.

avatar

prepei na tin katanalonoume oli se mia mera?xekinisa simera exo faei mono ena piato kai me exei fouskosei.

avatar

oxi oli tin katsarola se mia mera osa piata theleis mesa se mia mera kathemera oli tin bdomada........emena pantws moy erxetai na kanw emeto me tin soypa'me to zori trww ena piato

avatar

re paidia kanete ti soupa sas kai trwte opote peinate!na tin exete sto psigeio kai paei mexri kai mia vdomada!einai telia apla thelei ligo pisma!

avatar

kathos magireuo ti soupa mporo na balo ladi katholou??

avatar

oxi ladi.peste kana tropo na ti faw dev tin avtexw bromaei.???

anabel28

peirazei an troo kai ta laxanika kai tin soupa?

avatar

όταν διαβάζω αυτή τη σελίδα νομίζω πως βρομάει όλο γραφείο από τις κλανιές σας....lexrites

avatar

paidia gia sas! thelw na haso 15 kila.eime 75kila .den anteho allo ,ehw dokimasi arketes diaites k panta kati mu siveni k arhizo na trw .den ehw tin stiriksi pou thelw k auto me pligoni..ntrepome pou den mporw na foreso auta pou thelw k etsi klistika sto eauto mu k apofeugw tus filus m k meno klismeni sto spiti.thelw na haso arketa kila mehri telos tu hronou k elpizo me auti ti diaita na ta katafero .elpizo na me stiriksete k esis :) aurio arhizo .kali epitihia se olus

avatar

i alitheia einai pos ta parapano kilakia mas apomononoun kapoies stigmes kai leitourgoun poli pesimistika gia tin psixologia mas mi masas.....mi perimeneis omos kai thaymata...thelei poli peisma kai tha deis apotelesmata...apla mi perimeneis thaymata.ego exasa 3 kila kai emeina poli eyxaristimeni kai tha ti ksanakano ego bazo kai kibo laxanikon kai soupa laxanikon i kremidosoupa knor....prospatho ligo na allazo gia na mi ti bariemai kai me mpoliko kaftero kai lemoni tin troo polu eyxarista kai eyxomai se olous mas kali epityxia

bettyboop1980

Παιδια, εγω την ξεκινησα σημερα. Χαλαρα ειναι, η σουπα δε μου πολυαρεσει αλλα μεσα στην πεινα μου την εφαγα και ειπα κ ευχαριστω. Εχω πεθανει στα γελια με τα σχολια σας και για να πω την αληθεια, ηταν ενας βασικος λογος που πηρα τα πανω μου και ξεκινησα διαιτα χριστουγεννιατικα. Δε πειραζει, ανημερα θα φαω κανονικα. Οχι κρεπαλες αλλα θα φαω. Σε καμμια βδομαδουλα θα σας πω πως τα πηγα και αν τελικα λειτουργει! Καλη ειτυχια και καλες γιορτες!

avatar

Loipon egw thn ekana th diaita kai to mono pou katafera htan na kaoun oi kw**trixes mou apo to klanidi.

bettyboop1980

xthes pou itan deyteri mera, de mporousa me tpt na faw ti soupa, opote tin efaga arga to vrady kai afou peinousa polu!!! Einai apisteyto diladi, prwth fora mporw na faw oso thelw se diaita kai gw arnoume...!!! pantos simera tin plakwsa sto kokkinopipero, sto mauro piperi kai se kati alla coctail mpaxarikwn kai den katalavaina ti etrwga!

avatar

eida tis palies mou simmathitries kormares opote lew de gamietai ksekinaw ki egw thelw na xasw 20 kila.tha mou leipseis prokioulaki mou:*)

avatar

paidia eiami 1.72 kai exo ftasi 95 kila!!!!!! eixa xasi 15 kila me diatrofi apo giatro alla ta ksana pira... leo na tin dokimaso... ax re paidia ego apogoiteuti... pes te mou kali epitixia... filakia

avatar

kalo akoygetai ayrio tha tin ksekinisw

avatar

kali epitixia maria_ts ki egw eimai 1.75 88kila xese mesa:P to fagito einai apolafsi gmt

avatar

διαβαζω τοσεσ μερες για την διαιτα αυτη θα την αρχισω και εγω αυριο να δω τι θα γινει εχω δοκιμασει τα παντα

avatar

ekana diaita me diatrofologo 8 mhnes kai eixa xasei 16 kila...alla twra phra pisw 20!giauto apofasisa n arxisw kai egw diaita!kalh akougetai auth h diaita pantws.......tha thn arxisw aurio kiolas!kalh mas epituxia!!!!

avatar

eimai stin 3 mera kai ONTOS exasa 3 kila!!!! alla tin kano kata grama... kai otan pinao troo kana karoto i kana milo.. paidia aksizei mia vdomada na kanoume ipomoni... Oso gia tin soupa einai ligo athlia gi'auto ego vazo 3-4 filla laxano poli psilokomena gia ne mi katalaveno kai mono 2 freska kremidia giati einai auta pou vromane.... kai tis ntormates xonrtokomenes einai isos to pio nostimo pou exei mesa i soupa :P Dokimaste isos sas voithisei kai esas... filakia se olous...!!!!

avatar

ΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.68 ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ 81.2 ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE..........

avatar

hi!παιδια εχω προβλημα δεν τροω κρεας.....ειμαι χορτοφαγος!πωσ θα τηρησω τοπρογραμμα??

avatar

ANNA moou ego sou protino na tin kaneis... i alithia einai pos paramoni k animera protoxronias efaga poli (kanoniko fai) kai ipia alkool alla to thema einai oti tora meta apo 1 vdomada exo xasi 3 kila k niotho to soma na exei ksefouskosi kai fenetai... den tha tin kano ksana tin ekana gia arxi kai tha sinexiso me mia alli pio ipia.. pou ksero oti exei 100% apotelesmata opoios thelei as mou pei to mail tou na tou tin stilo kali sinexia se olous

avatar

γεια σε όλους σας!! Αυριο Σαββατο ξεκινάω κι εγώ τη δίαιτα, το κακό με τις βουλιμικές τάσεις μου έχει παραγίνει..το τί γλυκά έφαγα στις γιορτές δε λέγεται..Πρέπει όμως να συνετιστώ, αν και μόλις πέρασαν τα Χριστούγεννα & η γεύση του μελομακάρονου είναι ακομα στο στόμα.. ξέρετε πόσο γρήγορα θα έρθει το Πάσχα & το καλοκαιράκι..?? Δεν το συζητώ! οτι φαγαμε- φαγαμε!! Σουπίτσα, λαχανικά και φρουτα!! ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! Ζήτω στα κορμάκια που θα φτιάξουμε (προσωπικά πρέπει να χάσω τουλάχιστον 10 κιλα..) καλή μας επιτυχία!!

avatar

Kali xronia se oloys! Simera ksekinisa ti diaita ayti gia deyteri fora. Tin prwti fora exasa 5 kila se 1 vdomada alla twra me tis giortes ta ksanapira. Apofasisa pali na kanw ti soypa mpas kai ta xasw. Tin exw aidiasei omws toso poly poy pinw mono to zoymi, ta ypoloipa ta ftinw, den pane katw. As elpisoyme omws oti tha ta xasoyme, giati den mpow na me vlepw! Kali epityxia...tha sas pw apotelesmata

avatar

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ......ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΙΤΑ!

avatar

Γεια!! Λοιπόν, έκανα τη δίαιτα αλλά μόνο για 4 ημέρες και θα σας πω την εμπειρία μου.Η δίαιτα αυτή είναι ένα "σπρώξιμο" στο να ξεκινήσεις επιτέλους δίαιτα, "καθαρίζεις" ψυχή& σώμα..ψυχή από τις τύψεις των τόσων ατασταλιών& το σώμα διότι κάπως ξεφουσκώνει!!Εγώ τη σταμάτησα την 4η μέρα (είχα χάσει 2kg) γιατί είχα όλα τη μέρα τρομερό πονοκέφαλο, δεν κάνω πλάκα, μάλλον ήταν από την ελλειψη κάποιας βιταμίνης.Για σκεφτείτε οτι 7 μέρες είσαι χωρίς σταγόνα λάδι, που είναι οτι πιο σημαντικό για τον οργανισμο!!Μια μέρα μας λένε για τη νηστεία&πεθαίνουμε!!Ωστόσο πήρα το σπρωξιματάκι μου&θα συνεχίσω με μια καλή διατροφή,δε θα ξεχνάω που&που να πίνω αυτή τη σουπίτσα για βραδινό, είναι μια καλή ιδέα για τα κρύα βραδια του χειμώνα&θα με βοηθήσει πολύ!! Καλή επιτυχία σε όσους την ξεκινήσουν αλλά με ΣΥΝΕΣΗ!!Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το στόχο μας!!Στον εαυτό μου ξέρετε τί λέω?? "ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ- οι άλλοι τα κατάφεραν, εσύ γιατί όχι?? Δεν κατάλαβα είναι πιο έξυπνοι?? όλοι μπορούμε"

avatar

shmera eipa kai egw na ksekinhsw ti diaita!!pira mazi mpolaki me ti soupa sti douleia,kanonika.h soupa mou fainetai arketa eygeysth,to mono pou me xalaei einai o sketos kafes!!alla mpros sta kalli ti einai o ponos

avatar

Kalispera kai pali! Ksekinisa ti diaita tin Kyriaki kai tin ekana poly aystira....tin Triti to prwi stin ekklisia omws paralysa kai me mazeyane...!Parola ayta synexisa kanonika ti soupa mexri tin tetarti to mesimeri e;ixa xasei 3 kila. Omws apo to apogeyma ti xalasa arketa tha elega, giati me tis giortes ta krasakia kai ta mezedakia itan pirasmos. Pempti pali ftoy kai apo tin arxi...Elpizw pws tha ta kataferw, pou tha paei...To mono provlima moy einai oti stivw kala kala ta laxanika kai pinw to zoumi, giati den mporw na ta atevasw katholou! Kata ta alla den exw provlima....Ypomoni...

avatar

paidia katarxas kali xronia se olous!!!!diabasa ola ta sxolia kai exo entiposiastei,idi kano mia diaita kai exo arxisei na xano arketa kai leo na sinexiso me auti peripou se mia me dio ebdomades alla exo merikes apories aan mporei kapios empeiros as mou steilei minima kai kalo tha itan na mou steilei an ginete autos pou tin anebase giati kati parapano tha xerei.1 mprizoles mosxari xoris lipos i oti theloume se mosxari (emena tha me boleue mprizoles)2mexri posa mporoume na trome ti mera se oti exei, 3 ti ennoei mosxari me ntomates mporo na psiso 2 mprizoles kai exi tomates na tis kopso salata kai na tis fao mesa sti mera epeidi den exo katalabei merika pragmata as epikinonisi kapios pou na tin exei kanei kai na xerei kala euxaristo ek ton proteron kali epitixia se olous!!! E-MAIL: alexinakh@hotmail.com epikinoniste plz thelo na ti kano kaia nipomono na me boithisete me tis apories mou perimeno

avatar

as mou apantisei kapios

avatar

geia sas mia erothsh..einai aparaithto na bazoume mesa sth soupa ola auta ta ulika??einai para polla 6 kremydia? 1 matso selino?einai anagkh na thn kaneis toso baria?ego gia paradeigma thn eftiaxa shmera me 3 karota polu ligo selino 2 piperies ligo ntomatoxumo kai 2 mikra kremudakia...ekana kala h etsi den xaneis???aspanthsei kapoios..geia soy magda...

avatar

θα ηθελα να ρωτησω βαζουμε ολα τα ηλικα που γραφει ολη την ποσοτιτα και τη τρωμε οσες μερες κρατησει.κανει για ατομα που εχουν θυροιηδη.μποροθμε οντος να την βαλοθμε στο μπλεντερ και να την πιοθμε παρα να την φαμε

avatar

Kalispera kai apo mena pali! Egw ti soupa tin kanw opws leei, xwris to kcnor, apla tin kanw sti misi posotita, giati 7 meres sto psigeio tha vromaei. Ap' oti mou xoun pei, to laxano, ta kremydia kai to selino kanoyn oli ti doyleia...ta ypoloipa einai gia geysi! Den nomizw na yparxei provlima se atoma me thyroeidi, giati kai gw exw! Tin trws opws goystareis...arkei na ti fas! Egw pantws den tin pernaw katw moy, mono to zoumi...

avatar

μαρια τσ γεια σου...θα ηθελα να μου στειλεισ τη διαιτα που ειναι ποιο ηπια το e mail moy.. tatianaaia@yahoo.com η στειλε την εδω...τελικα ειναι απαραιτητο να βαλουμε ολα τα υλικα που λεει??πχ το λαχανο η και τα 6 κρεμυδια??

avatar

ξεκινησα χθεσ τη διαιτα και ελπιζω να τα καταφερω να χασω μερικα κιλα.σαν πρωτη γευση καλη μου φανηκε η σουπα αλλα δεν μπορεσα να βρω κρεμμιδοσουπα κνορ.θα τα πουμε σε μια βδομαδα

avatar

γεια σας......ρε παιδια πως το τρωτε μονο που το βλεπω ανακατεβομε.......ειναι χαλια!!!!!!!!!!!

avatar

Paidia ti soupa simera tin katevasa mia xara! Ti dokimasa krya kai einai poly pio wraia ap'oti zestameni! Synexizw kanonika mexri poy antexw...

bettyboop1980

Kali xronia se olous! Eixa ksekinisei ti diaita prin ta xristougenna, gia 4 meres kai eixa xasei 2 kila! Logw twn xrisotygennwn omws tin stamatisa kai mexri simera etrwga arketa, opote ta ksanapira! apo ayrio tin ksanarxizw kai xairomai giati epitelous terma oi krepales! kali epityxia se olous! ola mia idea einai! tha ta kataferoume!

avatar

καλημερα να ρωτησω κατι θελω οταν λεει φρουτα τι εννοει?γιατι εγω εφαγα μονο πορτοκαλια και ενα μηλο.σημερα που λεει λαχανικα λεω να φαω μαρουλι και αγγουρι.εσεισ τι τρωτε ασ μου απαντησει καποιος .ευχαριστω

smastel

geia sas egw ekena dustuxws th diaita auth to kalokairi exasa 5 kila se 5 hmeres hmera k kilo dhladh ki etsi eftasa sto epithumito apotelesma k th stamathsa xwris na pesw me ta moutra sto fai k tis epomenes 2 ebdomades ebala 10 kila trwgwntas sunthritika. Proteinw na mh kanete auth th diaita

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .ΣΟΣ

bettyboop1980

@ efi Egw gia frouta trww ta panta ektos apo mpananes, opws leei kai stin odigies. laxanika, kokkino laxano, spanaki, marouli, diafores salates, karota kai tetoia. Genika fae osa frouta thes i' pies to xumo toys. Wraios xymos einai: aktinidia, portokalia, mila, ananas, mantarini kai axladi sto blender.

efi kali epityxia !

avatar

smastel πωσ πηρεσ τα κιλα πισω και διπλα κιολασ??μηπωσ ετρωγεσ παραπανω ποσοτητα απο το κανονικο η ακομα και λογο καλοκαιριου παγωτα??χωρισ να θελω να σε προσβαλω ...απλα δεν μου αρεσε αυτο....υπαρχει κανεισ που εκανε τη διαιτα και μετα εβαλε τα κιλα ξανα πισω???ασ απαντησει καποιοσ

avatar

S EYXARISTO POU APANTHSES.GIATI ETRVGA MONO PORTOKALI KAI MILO,NA DO POSA KILA THA XASO

avatar

arxizo avrio!thelo tin 4ixologiki sas voihia giati iparxoun stigmes pou patheno krisis peinas..eyxaristo!

avatar

ksekinisa simera efaga idi 2 soupes ena axladi k ena portokali ksekinisa k aisthanomai aeria exw vevaia k spastiki kolitida eipia k to xapaki mou gia to entero...egw efaga mono soupa xwris katholou laxanika...oute alesmena apo aurio ola mazi....den pinaw pros to paron gia na doume pos tha ekselixthei mexri to telos tis meras.....

avatar

kali sou tixi..elpizo na adexeis ..kai esi k ego k oles

avatar

etoimazomai k egw na tin kanw!giati exw parei 4 kila..kai hdh apo prin i8ela na adinatisw..prin parw auta..diladi 8elw na xasw girw sta 6-7..lete na ta ksanaparw diplasia?????e???k episis to mosxari to trww san psiti mprizola????

avatar

apantiste mou kapoios!!!!!!pls

avatar

Kalispera paidia! Ekana ayti ti diita gia 7 imeres opws leei kai exasa 5misi kila. Apofasisa na ti synexisw gia alli mia vdomada, alla den exasa pia oyte grammario! meta apo ayto me exei piasei trelli lygoyra, peinaw synexeia!Nomizw pws einai kalytera na trws apo ola kai ligo, para ayto to apotomo! Exw aganaktisei poy den mporw na xasw eykola ta kila moy, exw kai ypothypoeidi kai ta pairnw eykola...ti na kanw? Mipws kserei kanenas kamia alli diaita na mou dwsei?Thelw na xasw mono 7-8 kila...eyxaristw

avatar

ena exw na pw se olous..i soupa den trwgetai me tipota.. einai a8lia.. kai o organismos eksantleitai para polu.. den ta vgazeis pera ka8imerina.. kla 8a kanete na akolou8isete mia isoropimeni diaita me tin seira kellogs special k pou einai ugeiina k fernoun apotelesma..

avatar

mporei na m pei kapios pws akrivos kanoume ti soupa?

avatar

diabasa kai diabasa kai diabasa ta sxolia k telika apofasisa na thn ksekiniso aurio...thelo na xaso 6-7 kilakia, opote, eeeeeeeuxomai na diarkesei mono 1 ebdomada! kali mou epituxia!

xristaly

Λοιπον λεω να ξεκινησω απο αυριο κιολας τη "διαιτα της σουπας"...ελπιζω να βρω καμια ακρη...! Παντα ημουν σταθερη στα κιλα μου εδω και αρκετα χρονια...εκει γυρω στα 54-55 επαιζα και εχω υψος 1,60. Το γελιο ειναι οτι αθλουμαι καθε μερα (κανω kick box) και πιστευα πως δυσκολα θα επαιρνα κιλα...ειναι η πρωτη φορα που αισθανομαι τοσο χαλια!!! Ειμαι 58 κιλα (μετα τις γιορτες των Χριστουγεννων τα πηρα) αλλα μου φανηκε κατευθειαν και μου το λενε ολοι...σε καμια εβδομαδα θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα μου...θελω να παω 51-52 για να αισθανομαι ξανα super !!! Υπομονη σε ολους οσους ξεκινανε... XXX :p

avatar

Την δίαιτα αυτή την είχα κάνει πριν 4 χρόνια για αρκετο διάστημα, περίπου 4 μήνες. Είχα πολλά κιλά να χάσω και έχασα γύρω στα 15 μετά όμως τα ξαναπήρα. Δεν πιστεύω ότι φταίει η δίαιτα σε αυτό γιατί και με άλλες διαίτες το ίδιο μου έχει συμβεί. Είναι θέμα μυαλού και αυτοσυγκράτησης. Τώρα την ξεκίνησα ξανά είμαι στην 4η μέρα με τη σούπα δυσκολεύομαι λίγο γιατί την έχω φάει για τόσο μεγάλο διάστημα και την έχω συχαθεί. Προσπαθώ να την αλλάζω κάθε φορά βάζοντας διάφορα μπαχαρικά (δάφνη, κάρυ, κύμινο, λεμόνι) και ξεγελιέμαι. Είναι καλή δίαιτα γιατί είναι εύκολη. Δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία ούτε μαγείρεμα συνεχές και είναι και οικονομική. Καλή επιτυχία σε όλους. Πιστέψτε με έχει αποτέλεσμα αλλά το μετά είναι το δύσκολο όπως και με όλες τις δίαιτες.

avatar

ειμαι στην τριτη ημερα τις διαιτας δεν εχω χασει γραμαριο θα συνεχισω ομως.Ολα τα σχολια ειναι παντως θετικα,πιστευω να λειτουργισει και σε μενα.θελω να χασω 10 κιλα σε 2 μηνες.

avatar

kalimera kai apo emena..lipon paidia molis evala ta laxanika na vrasoun kai perimenw na dokimasw to 1o piato..tin exw kanei kai paliotera kai to kserw pws einai apotelesmatik. to mono pou den kserw einai pws an kataferneis na kapsei kai lipos alla logika efoson eisai se nistia o organismos gia na parei energeia tha xrhsimopoihs o lipos pou uparxei ..tha doume.....

avatar

vre koritsia etuxe se kamia na tin kanei kai na einai stis meres tis?an nai eixe kapoio provlima..?euxaristw.

avatar

re paidia gia prwino ti trwme?

avatar

loipon, lew na 3ekinisw ki egw.. alla exw mia aporia, oso kanw ti diaita mporw na kanw k gymnastiki i mipws 8a ginw xwma stin 2i mera?? apla egw skeftomuna na tu dwsw na katalavw k sto gymnastirio mpas k dw kamia aspri mera gt apo to kaloairi exw valei 7 kilakia.. oti prepei!! please as m pei kapoios gia na 3ekinisw! thanx!

avatar

re paidia apantiste mou ti trwme gia prwino??????????????????

avatar

re paidia...auti i dosi pou exei i diaita gia poses meres einai peripou?

avatar

gia prwino tha fas frouta kali mou apla..polu apla tin 1 mera..tin 2 paketo ..pantos diskola egw den tin adexw stamatisa ta prospathisw pali..alla den trogete me tipota re paidia.

avatar

Παιδιά έχω μία ώρα που έφαγα τη σούπα και ακόμα θέλω να ξεράσω!!Δε τρώγεται με τίποτα..Να δω πώς θα τη φάω τις επόμενες ημερες!

xristaly

Xalarwste re paidia, egw thn ekana kai exasa 3 kila.Xtes htan h ebdomh mera.Thn ekana kata gramma omws xwris klepsies !! Na kserete oti apey8unetai se yperbarous an8rwpous pou opws katalavainete xanoyn polu pio grhgora kila ap'oti allous pou 8eloun apla na xasoun 4-5 kilakia (opws egw as poume!). Etsi loipon eimai eyxaristhmenh me to apotelesma k ema8a na sygkratw thn peina mou tis stigmes pou den h8ela ousiastika na faw k apla 8a to ekana apo synh8eia !!! Opoioi den mporeite na th fate etsi opws einai sas symbouleuw na kanete auto poy ekana k gw : thn ebala sto multi blenderaki kai egine san krema mwrou phxth kai sas plhroforw eixe YPEROXH geysh !! A !! na sas pw epishs oti phgaina kanonika sthn proponhsh tou kick box ka8e mera k den eniwsa oute mia fora adynamia h kopwsh...(kai eixa kai periodo!!!) Twra apo kei k pera einai sto mualo tou ka8enos pisteuw...alla tonizw pws meta sigoura 8a 8elei synthrhsh k oles tis trofes me metro. good luck to everyone guys...!!! <3

avatar

Ολοκληρώνω σήμερα την τρίτη εβδομάδα της δίαιτας και πολύ χαίρομαι για τις επόμενες. Ο λόγος που την ακολούθησα εγώ ήταν η αποτοξίνωση και το "ξεφούσκωμα" από την καθημερινή πόση αλκοόλ εδώ και μερικά χρόνια. Επειδή ενδιαφέρει η απώλεια βάρους, να πω ότι σε κιλά οι τρεις εβδομάδες "αφαίρεσαν" σε μένα 11 κιλά και 350 γραμμάρια. Αισθάνομαι ξαναγεννημένος, αεράτος και ευκίνητος όσο ποτέ άλλοτε. Μαζί με τη δίαιτα εφάρμοσα και καθημερινό περπάτημα 1 ώρας σε έντονο ρυθμό. Επίσης να αναφέρω την εξαφάνιση "κακοσμίας" από τους ιδρωτοποιούς αδένες σε απόλυτο βαθμό. Τη δίαιτα τη συνιστώ σε όσους πιστεύουν στον εαυτό τους και τη βελτίωση του.

avatar

ΕΙΜΑΙ 83 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 7 ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

avatar

paidia eimai 77 kila kai 1.59 ypsos!!! prepei na ta xasw prin thn anoixh! voh8eia!!!!!

avatar

egw 3ekinisa simera.eimai 60 kila k 8elw na xasw 7. imoun manta gurw sta 54 k twra mou kakofainetai.elpizw na dw apotelesmata.i soupa sumpa8itiki einai an k i suntagi sto aggliko site pou brika einai ligo diaforetiki.exei k manitaria pou emena mou aresoun polu.8a 3anagrapsw se 7 meres elpizw na dw kapoio apotelesma.pff

avatar

kalispera paidia.gia mena einai i 9i mera kai exw xasei 3 kila alrivws xwris na exw faei kati parapanw.vevaia egw den peinw katholou nero.tha doume........i prwti mera pantws einai polu dyskoli.

avatar

Ειμαι στην 7η μερα της διαιτας και εχω χασει 5 κιλα.Με μια διαφορα,αντι για λαχανο εχω βαλει ζωμο βοδινου και κοτοπουλου συν μια καυτερη πιπερια.Οταν ειδα την παραπανω διαιτα αρχισα να ψαχνω και βρηκα οτι η παραπανω διαιτα ονομαζεται "διαιτα της λαχανοσουπας ενω η memorial's soup diet εχει τα εξης συστατικα 1 or 2 cans of stewed tomatoes  3 plus large green onions  1 large can of beef broth (no fat)  1 pkg. Lipton Soup mix (chicken noodle)  1 bunch of celery  2 cans green beans  2 lbs. Carrots  2 Green Peppers Season with salt, pepper curry, parsley, if desired, or bouillon, hot or Worcestershire sauce. Cut veggies in small to medium pieces. Cover with water. Boil fast for 10 minutes. Reduce to simmer and continue to cook until veggies are tender. Tα συστατικα της chicken noodle ειναι ζωμος κοτοπουλου καυτερη πιπερια και καποια ιχνη ζυμαρικων.Δεν ξερω για την λαχανοσουπα αυτη παντως ειναι νοστιμη

avatar

Η ΓΕΥΣΗ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ.ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΙΛΑ ΧΑΝΕΙΣ,ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ BLENDER ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

avatar

Γειά! Εγω κανω με την μαμα μου αυτη την διαιτα, αλλα δεν βρισκω την σουπα απαισια(τρωγεται) , και η μαμά μου λεει πως ειναι απίθανη!!!! Κανουμε κατι λαθώς? Κοβουμε τα λαχανικα σε μικρα-μεσαια κοματακια και επειτα γεμιζουμε την χυτρα με νερο μεχρι τα καλυπτουν ολα τα λαχανικα με νερο! Μετα απο κανενα τεταρτακι -20 λεπτο της ωρας τα βγαζουμε, τα αφηνουμε να κρυωσουν και μετα τα τρωμε! Εσεις τι κανετε? Σωστα δεν φτιαχνουμε την σουπα?plz πειτε μου εαν την φτιαχνουμε σωστα!!!!!!!!

avatar

Εστειλα το παραπανω μυνημα γιατι διαβαζοντας αλλα σχολια πιο πανω, μου εκανε εντυπωση που σε εμας αρεσει τοσο!

boubou12

leo na ksekiniso apo aurio ti lete tha ta katafero;

avatar

εγω ειχα κανει ξανα την διαιτα τον ιουνιο κι εχασα 7 κιλα αλλα μετα τα πηρα ξανα εισ διπλουν!!! σημερα εχω παλι αρχισει και ειμαι στη δευτερη μερα οπου ελπιζω να χασω παλι.οσο για την σουπα καλη ειναι θα μπορουσε και καλυτερη να ηταν.

avatar

gia sas!lipon diavasa ola ta sxolia...k 8etika k arnitika(!) ego 8a tin ksekiniso simera....ime 74 kila kai diavazo gia panelladikes kai dn kinoume poli ...ala den adexo allo mauta ta kila...etroga gia ena mina laxanika ston atmo k kreas ala den exasa tipota....mono 2 kila....exo tasi ipo8iroidismou kai dn perno akoma xapia...ala pragmatika ta kila xanode poli diskola...ine i yixologia mu kai tetia..mesa sto agxos sinexia:)apo to agxos exo provlima sto kiklo mu..tespa...dn 8a xaso tipota na ti dokimaso..ala oti kai na gini ego 8a perno kai vitamines..elpizo na min enoxlisi ti dieta...exo kai ipotasi...8a troo sketo alati...:) ime 1,64 kai 22 xronon...otan imoun 17-8 imoun 55 ara....gia na ftaso eki sta 58-60 esto...8a arxiso apo simera....8a po se olous kouragio...kai idika sautous pou ton exoun anagi k exoun provlima igias:) kai 8a grayo ennoite ta apotelesmata mu se mia ebdomada :)

avatar

παιθκια εγω εκαμα τιν διαιτα και ειναι μια αποτιχια δεν πιστευω πια τις διαιτεσ απο μεσα στο internet

avatar

ειναι υποχρεωτκο να τρωμε και τα λαχανικα ή μπορουμε να πίνουμε μμονο το ζωμό της σουπας

avatar

pedia geia sas an de kanei kopo se kapoio pedi pou tin ekane ti dieta kai exase 5-6 kila ti vdomada as grapsei ti etroge kathe mera tha mas voithouse poli efxaristo

avatar

RE PAIDIA THELO KAI EGO NA KSEKINHSO MIA TETOIA DIAITA ALLA NA EAN EXEI SELINO ANTI GIA MAIDANO DEN NOMIZO NA ALLAKSEI KATI ETSI ? OSO ANAFORA TA DANGEROUS GASSES ENAI LOGIKO GIATI TOSO LAXANO POY THA PAEI? NOMIZO EAN PROSFESETE KAI TSILI AYKSANEI KATA 500% THN KAYSH TOY LIPOYS ALLA ANTEXETE?

avatar

παιδια οποιος θελει να χασει κιλα θα τα χασει!! η σουπα τρωγεται ανετοτατα ξεκινησα δευτερα και εχασα 2 κιλα σην που ξεπρηζεσαι!!!!!

avatar

επεισης για την εκτοξευση μεθανιου δεν ειναι απαρετητο να σου συμβει!! αναλογα τον οργανισμο..

avatar

ksalispera...eimai 1,65 kai zigizw 93 kila kai skeftomai na ksekinisw ti diaita.....otan teliwsei kai asxeta me tin apolia kilwn ta apolesthenta kila ksanampenun an mpeis se kanoniko diatrofiko rythmo(oxi atasthalies) apla mia thermidometrimeni diaita

avatar

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 4 ΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΝΑς ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟς.

avatar

egw ektos oti thelw na xasw kila thelw na kanw ekpliksi sto filo mu pou exume meres na vrethume...!!! eimai 93 kila kai kairo twra paleuw na xasw kila me diaites alla panta tis parataw...!!!! eimai 21 xronwn kai exw auta ta kila ta teleutaia 3 xronia kai me kurasan poli...exw kapies erwtiseis...!! tis prwtes treis meres epitrepete o kafes???? mporei kapios pou tin ekane na grajei akrivos ti etrwge???? euxaristw.sas parakalw perimenw apo kapion apantisi...einai simantiko gia mena nakanw auti ti diaita...!!!

avatar

re paidia egw kila xanw alla den vlepw kai kamia diafora sto swma mou.oyte sta royxa.den kserw exw arxisei kai kourazomai ligo 3 vdomades tin akolouthw kai ok ypoferti einai alla otan tin stamatisoume?ksefouskoti niwthw alla to thema einai na mporw na valw kai kati pio kollito.pantws stis 3 vdomades exasa 6 kila.

avatar

kalispera!simera psaxnontas gia ena grigoro tropo na xasw kila mias k to agori mou erxete se 1 mhna peripou k thelw na me dei allagmeni epesa se ayto site!diabasa olaaaa ta sxolia k apofasisa na thn kanw!tha thn kanw gia kammia bdomada k analogws apo ta apotelesmata h thhn sinexizw h thn stamataw!pantws an exei apotelesmeta....tha sas kanw ikonisma...xixixi

annoubi

paidia egw 3ekinaw th diaita ths soupas shmera..alla 8elw sumparastash gia auto 8a grafw ka8e mera pws phgainw+an antexw!!!na rwthsw kati??th soupa th ftiaxnoume 1 fora h ka8e mera?????????an 3erei kapoios as m pei!!!

avatar

kali epitixia annoubi makari na exeis ta epithimita apotelesmata.ki egw lew na tin ksekinisw tin deutera...!!!!!

avatar

λοιπον παιδια μην πτοηστε,εγω σημερα εκλεισα 5 μερες και εχω χασει 5 κιλα.ειναι πολυ υποφερτη η σουπα και τα κιλα φευγουν στα αληθεια.την σουπα την μαγειρευεις μια φορα για ολη την εβδομαδα.εγω θα τη κανω και για 2 βδομαδα και θα ξαναμαγειρεψω μια φορα ακομη.εχω τρομερη ενεργεια και μειμαι συνεχως χορτατη.το μονο σπαστικο ειναι οτι απαγορευετε το αλκοολ.υπομονη...καλη επιτυχια σε ολους.

avatar

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΠΙ Η ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΥΒΙΑ.ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

avatar

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

avatar

θα ξεκινησω κ εγω σημερα κ ελπιζω να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα.

avatar

γραψτε στο google τη λεξη "λαχανο"και σας λυθουν ολες οι αποριες.ειναι φαρμακο.οι ποντιοι το τρωνε πολυ,ειτε σαν λαχανοριζο,ειτε σαν σουπα.την λενε "μπορτσ"με ολα αυτα τα λαχανικα αναμικτα.επειδη εχει πολλα και πολυ προετοιμασια,σας συστηνω το εξης."κοφτε ολη την ποσοτητα λαχανικων που χρειαζεστε,ανακατευτε τα και φυλαξτε μεριδες στην καταψυξη και μαγειρευτε 2 ημερων ποσοτητα.ετσι και πιο φρεσκο θαναι και πιο αοσμο.καλη επιτυχια.

annoubi

lpn..exw merikes apories..kat"arxhn na pw oti eimai 17 xronwn,60 kila kai upsos 1,63..lete na xasw tpt???ok+peite pws xanw ta kila..auto 8a fanei sta rouxa,sto swma mou???ennow 8a mporw na foraw stena pantelonia????h apla 8a 3efouskwsw????gt an einai etsi den a3izei tn kopo!epishs,to alkool apagoreuetai sigoura???gaiti se 5 meres einai karnavali,kai karnavali xwris maurodafnh dn ginetai!!perimenw apopseis...

avatar

.....επισης,επειδη διαφορες τροφες δημιουργουν αερια,οπως λαχανο,φασολια καλο ειναι οταν τα σερβιρεται να στιβετε μπολικο λεμονι στο πιατο σας.εξ αλλου τα αερια δειχνουν την καλη λειτουργια του εντερου.βεβαι αν ειναι υπερβολικα....μηπως κανετε αεροφαγια;

avatar

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΠΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΧΑΝΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΟΥ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ.

avatar

Παιδιά,την ξεκίνησα σήμερα.Ναι,σήμερα λολ. Τέλος πάντων,το πρωι ξεκίνησα ατρόμητη.Θα την κάνω λέω όχι μια βδομάδα,ένα μήνα,μη σου πω και χρόνο. Εφαγα πορτοκαλάκια το πρωί.Ωραία.Εφαγα και τρία πιάτα σούπα μετά.Σούπερ.Και η σουπα όντως είναι σούπερ.Νοστιμότατη. Που λέτε.Εφαγα.Στούμπωσα.Αλλά το μεσημέρι,άρχισα να... ονειρεύομαι...πίτσες,μακαρονάδες,μπιφτέκια.Κι αυτή τη στιγμή είμαι σε ώρα αδυναμίας.Σούπα δε μπορώ να φάω άλλη.Αηδίασα λολ.Δύσκολο για μας τους φαγάδες και στους γαστριμάργους. Αλλά θα το ...παλέψω κι αν δε χάσω...αφήστε δε σας λέω τι θα κάνω λολ

avatar

Geia sas! Ego eimai 1.70 kai 58 kg.. Mesa se 4 mines exasa tessera kila me gimnastiki mono.. Alla dn palevete minas k kilo!! Opote leo na tin xekiniso k thelo na xaso 6 kilakia!! Alla isos epeidi exo kanei polles dietes o organismos m na exei sinithisei k na mn boro na xaso k poli eukola.. ti lete eseis? pados aurio tin xekinao k vlepume.. Kali mas epitixia!

avatar

A! Kati akoma.. Ta laxanika ta vazume sto blender prin i meta t vrasimo?? Prepei dld na fame mono t zumi i kai ta laxanika? K poses fores tha prepei peripou na tin trome tin imera??

avatar

geia sas.molis twra eftiaksa tin soupa kai thn dokimasa kai einai yperoxi se opoion aresoun oi soupes laxanikwn giati egw tis kanw syxna.pistevw na exei apotelesmata egw thelw na xasw 10 kila pou mou exoun minei apo thn 2 genna.

avatar

paidia egw den pinw k autes tis apokries egina gkol stin kurioleksia.. niwthw polu fouskwmeni k aroti xoreua san trelli sta club etrwga san zwo..ara pira... ksekinaw tin diaita k sas stelnw ekselikseis.. kali epituxia se olous k sugxaritiria stous palious!!

avatar

paidia katarxin gia se olous!!!kata 2 egw eimai 16 xronwn exw ipsos 1.60 kai eimai 56 kila...lew na 3ekinisw auti tin diaita gt m fenete apotelesmatikh ...distixws sto agori m aresoun oi polu adinates kai etsi epeidh se ligo plisiazei kalokairi eipa na mn ton afinw na koitaei alles stin paralia...etsi tin 3ekinw apo aurio...ante kali epitixia se olous mas...na rwtisw kai kati alo..auth ti soupa 8a ti mageirepsw mia fora kai meta 8a ti valw stin katapsi3i gia na krath8ei gia tn ipoloiph evdomada?perimenw apanthseis...thanks

avatar

μια ερωτηση παιδια.τιις ντοματες πουλεει οτι τρωμε μαζι με το μοσχαρι τις τρωμε σκετες η μπορουμε να τις φαμε κ σαν σαλατα με κρεμυδι πχ?

avatar

posi soupa tros hmerisios

avatar

KANW THN DIAITA 4 MERES STHN SOUPA OMWS DEN VAZW LAXANO GIATI DEN MOU ARESEI KATHOLOU PEIRAZEI?AN KSEREI KAPOIOS AS APANTHSEI EUXARITW POLU POLU

avatar

Αυτή η καταραμενη σουπα... Μαζι με τον ενδοκρινολογο μου ανακαλυψαμε οτι μετα απο 3 μηνες διαιτας επαθα μονιμη βλαβη στο θυροειδη μου χωρις να εχω κληρονομικοτητα η αλλο ιστορικο και παθηση! Ημουν παντα μια καλογυμνασμενη κοπελα που απλα πηρα καποια κιλα λογω καθησιου! Αναθεμα την βρωμιαρα σουπα! Τωρα εχω νοσο Hashimoto και υποφερω απο θυρεοειδιτιδα εφ' ορου ζωης! Blammenh soypa.

avatar

"γραψτε στο google τη λεξη "λαχανο"και σας λυθουν ολες οι αποριες.ειναι φαρμακο.οι ποντιοι το τρωνε πολυ,ειτε σαν λαχανοριζο,ειτε σαν σουπα.την λενε "μπορτσ"με ολα αυτα τα λαχανικα αναμικτα.επειδη εχει πολλα και πολυ προετοιμασια,σας συστηνω το εξης."κοφτε ολη την ποσοτητα λαχανικων που χρειαζεστε,ανακατευτε τα και φυλαξτε μεριδες στην καταψυξη και μαγειρευτε 2 ημερων ποσοτητα.ετσι και πιο φρεσκο θαναι και πιο αοσμο.καλη επιτυχια."

Oσο γαι το Μπορσς μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι ειναι γλυκια μου! Ειναι μια σουπα που περιεχει κρεας αρνισιο, πατατα, χυμο ντοματας, λαχανο και παντζαρι. Και αυτο το τρωνε ανακατεμμενο με γιαουρτι. Και δεν ειναι ποντιακο φαγητο αλλα απο το Καζακσταν όπου εχουν και τα συγκεκριμενα αρνια τα οποια ειναι ιδιαιτερα παχουλα και εχουν ενα λιπος στα οπισθια το "κουρτζιούκ". Αυτη τη σουπα λοιπον τρωγεται σε χωρες οπου το κρυο φτανει υπο το 0 και εχουν αναγκη λιπους για να επιβιωσουν οι ανθρωποι. Όσο για το λαχανο ως Νοσηλευτρια εγγυημενα εχει βιταμινες αλλα προκαλει εντονα αερια και κινητικοτητα στο εντερο!!!

avatar

kalimera sas!eimai sthn pempti meratis diaitas simera ta paw mia xara kai thelw na rwtisw tin pempti kai tin ekti mera to prwi aspoume i to apogevma den trws tipota?pws pernas mexri nafas to mosxari?

avatar

αφου διαβασα τα σχολεια ολων σας....κ γελασα παααρα πολυ...αποφασισα να την αρχισω κ εγω....η σουπα ειναι απο τα πιο νοστιμα φαγητα που υπαρχουν..κ οσο για το μπορτς....δεν ειναι ακριβως οπως το περιγραφουν...ειναι οντως απο τα πιο νοστιμα φαγητα που υπαρχουν αλλα με μοσχαρακι ,λαχανακι,κρεμμυδι,ντοματα,σελινο,πατατα,καροτο...ειναι απλα υπεροχο...αυτη η σουπα ειναι ενα νηστισιμο μπορτς...οσο για το αν ξαναπαιρνεις τα κιλα η οχι...απλα εξαρταται...απο το αν πεσεις με τα μουτρα στις πιτες κ τα ξιδια!!!

avatar

μαρια...τρως σουπα!!!!τι εγινε,ποσα εχασες?

TINA_XP

γεια σας και απο μενα λεω να ξεκινησω και εγω την σουπα απο αυριο αλλα δεν καταλαβα εκει που λεει 1 μεγαλο κεφαλι λαχανο πιο εννοει το καμπρολαχανο? ας με φωτησει καποιος

avatar

teleiosa tin diaita exthes kai me xara sas anakoinonw oti exasa ta kila kai oxi mono 7 ala 8 kai oute pou to katalava apo 62 pou eimoun twra molis 54 kai epitelous ksanaforesa ta agapimena mou tzin pou forousa prin tis 2 egymosines.filakia koritsia....

avatar

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ. ΗΜΟΥΝ 76 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ.

avatar

nefeli ti egine esu trws soupa?posa exases...?

TINA_XP

καλημερα! μαρια ποσες φορες ετρωγες την ημερα σουπα? εγω ειμαι στην δευτερη και πινω μονο το ζουμι αλλα δεν μπορω να πιω παρα πολυ.

avatar

επειδη κραταω νηστεια.τι θα κανω με το μοσχαρι?ευχαριστω

avatar

Geia sou Tina egw etrwga soupa opote peinousa.toulaxiston mesimeri kai vradi sigoura apo ena piato.talaxannika egw taeliwsa sto diavolaki kai taeriksa pali mesa sto zoumi pou evrasan kai egine san veloutei soupa.

dksm

ego tha thn xekiniso ayrio thelo na xaso 15 kila kali mou epityxia dina

avatar

εκανα τη διαιτα 6 μερες εχασα 1 κιλο αλλα ξεφουσκωσα δεν ξερω αν θα τη σθνεχισω γιατι κουραστηκα. θελω να χασω 15 -20 κιλα μαλλον θα αρχισω διατροφη τι λετε

avatar

ta katafera

avatar

de ksero to skeftomai. xtes ksekinisa mia alli diaita poy einai ontos apotelesmatiki

avatar

HI EGW SHMERA ARXIZV EIMAI 79 ..THA SAS PW NEA SE LIGES MERES

avatar

KALISPERA SE OLOUS MIA EROTISI THELO NA KANO SE SAS POU TN EXETE KANEI,STI SOUPA VAZETE OLA TA LAXANIKA OPOS TA LEEI???KAI TA 16 KREMMYDIA?PLZ APANTISTE GIA TO POS TI FTIAXNETE

vana843

Εgw tn ksekinhsa shmera dn evala akrivws 16 kremmydia gyrw sta 12 alla entaksei arkei n valeis genika ola t ylika mn anhsyxeis! An diavaseis k ta sxolia panw,allos dn evale laxano,allos anti gia knorr evale ligo elaiolado k.o.k..K oloi anaferoyn oti exasan,opote... Ypothetw shmantiko rolo dn paizei mono h soupa sthn apwlwia varous,alla k oi omades trofwn pou plaisiwnoun tn diaita kathimerina!

avatar

THANKS POU APANTISES KRATAME ENIMERI ME TO POS PAS.EGO LEO NA XEKINISO APO DEFTERA GIATI EIMAI SE IOSI KAI EIMAI KOMATIA,EXEIS ARKETA NA XASEIS?KALI EPITIXIA

vana843

Eyxaristw poly!!Oxi polla vasika einai 5 kila peripou p me talaipwroun kairo..Kanw diaita alla xanw arga k synexeia tn stamataw k meta ksana ta idia(apo Deytera)!!Eipa n kanw aythn mpas k dw grhgoro apotelesma..An ontws alhtheyei k xaneis 6 me 7 kila tn evdomada...Super akougetai!! Perastika k se sena..K egw arrwsth eimai kleismenh spiti edw k meres,vrhka tyxaia tn diaita sto internet k lew dn tn dokimazw??Gia n doume!!K esy kalh epityxia otan m to kalo tn arxiseis!!Polla thes n xaseis??

avatar

OXI DEN EXO POLLA OUTE EGO NA XASO SE EUXARISTO.TO OLO THEMA EINAI POS THA TA KRATISEIS OXI POS THA TA XASEIS EGO ETSI PISTEUO.VASIKA EGO DEN EXO PROVLIMA NA XASO KILA EIMAI 1,65 KAI EIMAI 50 KILA APLA TO KANO GIA MENA A NOIOTHO PIO ORAIA STA ROUXA MOU DEN THEL ATELIES EXO ENA KOMPLEX AS TO POUME ETSI ME TO SOMA MOU DEN THELO NA PETAEI TIPOTA APO POUTHENA

avatar

pedia ego exo arxisei simera ti dieta. tin soupa den tin vrisko kai poli xalia kali einai kai elpizo na antekso mia vdomada alla den pistevo oti xaneis tosa polla kila se mia vdomada

avatar

maria pistepse to oti xaneis tosa kila. egw tin ekana kai exasa 8 kila se 7 meres kai den to pisteva ala ta exasa omws kai itan kai kila apo 2 gena pou mou eixan meinei kai den efevgan me tipota.kali epityxia.

avatar

ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ(ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ).ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ,ΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ 4 ΚΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 7 ΚΙΛΑ? ΤΩΡΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΗΜΗ,ΤΗΝ ΑΛΕΘΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΗ(ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ).ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

avatar

loipon ξεκινάω αυριο να δούμε εχω αρκετά κιλά ασε!!!!

avatar

2h mera kai ola einai kala me -2 kila.na dw poso tha anteksw

avatar

egw paidia shmera tn ksekinhsa alla g deuterh fora!!prwth fora tn eixa kanei tn dekmvrh k exsa 4 kila st vdmada alla tn ekana sunexomena meta apo mia alllh diaita stn opoia eixa xasei 8 kila s deka meres k etsi logiko t vriskw p dn exsasa parapanw k t 4 kala einai!!!apla eixa ena 8ema m tn soupa!!!enw m arese k etrwga eidika stn arxhews k 2 piata tn mera soupa alla tn ekth mera dn efaga oute ena piato gt ahdiasa!!!mallon tn eixa vare8ei!!!elpizw oloi n xasoume osa kila 8eloume...kalh mas epituxia!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

i soupa molis einai etoimi aurio xekinao ante na doume an tha xaso kati!!!!lpizo na xaso an xaso tha sas po kali epitixia se olous!!!

avatar

???±?? ???³?? ??????????± ?????????½?·???±....?±?? ???±?? ?????? ???¬?????????? ?????? ???·?½ ?­???±?½?? ?±?½ ???± ???±???¬??????? ?????»?????¬....

avatar

den xreiazete na trote soupes i oti sas leei o kathe enas na trote fysiologika kai na trote apo ola ligo ego eimai 55 kila kai troo ta panta kai sokolata kai souvlakia kai laxanika prospathiste na ruthizete ta gevmata sas trote poles fores tin imera. na trote PANTA proino kai apogeumatino ayto arkei gia na eiste adunates kai min trote meta tis 7 kai as koimaste kai 2-3 ta xumeromata an einai 10-11 to vdaru fate ena froutaki i ena tsai. an thelete na kanete apotoxinosi na pate se diaitologo kai na kanete exetaseis aimatos.

avatar

paidia tin arxisa tin diaita i soupa de me treleneii sto mplenter einai apaisia mipos na epina mono to zoumi tha exana i pio apolesmatiki einai ama tros kai ta laxanika as me boithisei kapios pou tin ekane

avatar

eimai 1.71 k eimai 63 kila.eimai adynath sta podia alla exw koilia k kapoylia.k fobamai gia thn diaita ths soypas mhpws xasw mono sta podia k oxi ekei poy delw?????

avatar

8ELW NA 3EKINISW ALA DEN 3ERW RE PAIDIA AN EINAI I SOUPA XALIA DEN 8A ANTE3W. KAI TA AERIA DEN 8ELW NA TA BGAZW AN 3EREI KANIS KATI GIA AFTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

ksekinisa xthes ti diaita,maresei i soupa logw tou piperiou p evala kai tou kivou knorr.thelw na xasw 20kila gt exw ksexeilwsei oligon :P fwteini to 1o meros pou xanw panta einai i koilia,ki afto gt ksefouskwnw me afti ti diaita.mporeis na tin kaneis gia 1 vdomada k an deis oti xaneis apo kei p thes sinexise tin.pantws tin exw kanei sto parelthon ki exasa ta kila pou ithela,ki an ta ksanapira itan apo DIKO mou ftaiksimo ki oxi apti soupa.anyway kali tixi se mena kai se oles oses talaipwrountai me tis diaites :)

avatar

paidia teleia,ola poli kala,poli kali i diaita kai leitourgei.na fantastite oti tin proti mera to bradi efaga ligo tourta alla to kilo epese kanonikotata,afou eipa diladi an den etroga tourta ti tha ginotane.mera kai kilo,etsi pao mexri stigmis.i soupa apaisia to mono efkolo gia na tin fame einai na tin kanoume sto mplenter prota ta laxanika kai meta ligo zoumi kai na ta pioume xoris lemoni to lemoni tis dinei akoma pio xalia geusi bebaia gousta einai auta oso gia ta aeria tipota den exo euxome kali arxi se olous kai na pane ola opos thelete !!!!

angel2000

geia sas...tha ithela n rwtisw..mporw n pinw mono t zoumi tis soupas gt mia fora p ksekinisa n tn kanw ekana emeto tn prwti mera gt dn m aresan t laxanika san gevsi kai episis prepei na valw ola ta ilika eksarxis?...pls enimerwste me.

avatar

hi paidia...Eime 15 xronwn kai exw i40s 1.66 kai varos 53 kila..8elw na xasw 4-5 kila ews to kalokairi...Auti i diaita eine epikindini gia ton organismo m0u?

avatar

Καλημέρα και από εμένα. Είμαι στην 5η μέρα της δίαιτας και ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και έχω χάσει ήδη 2 κιλά!Μπορεί να μη φαίνονται πολλά αλλά ήμουν 56, δεν περίμενα σε μία εβδομάδα να πάω 49!Έκανα και ατασταλείες,δύο βράδια βγήκα για ποτό και ήπια από ένα ποτήρι κρασί, αλλά ήπια και πολύ νερό, και χτες έφαγα και ξηρούς καρπούς μαζί με το ποτό!Κι όμως έχασα! Τρικ για τη σούπα : εγώ όταν τη μαγείρεψα έβαλα μέσα και 2 φακελάκια από τις έτοιμες σούπες της KNORR μανιταρόσουπα(+λίγο κάρυ) και έχει γίνει ΣΟΥΠΕΡ! Τελικά μάλλον μου αρέσει πιο πολύ το ζουμί και δεν τρώω τα λαχανικά. Τη ζεσταίνω και την πίνω σε κούπα και δεν την χορταίνω!!!!! Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες!

avatar

re paidia thelw san treli na tin ksekinisw..alla erxete megali vdomada.ti na kanw me to mosxari;;;pleiase help meeee..

avatar

Εγω θα την ξεκινησω σημερα αλλά θα τη σταματησω συντομα γιατι νηστευω..Θα κανω ομως μια αρχη και βουρ μετα κανονικα απο την αλλη εβδομαδα...Εννοειται πως τις μερες που θα τη σταματησω δεν θα πλακωθω στο φαι.Ετσι και αλλιως χορτοσουπες και βραστα τρωω Μεγαλοβδομαδα.Θα σας ενμερωσω...

avatar

paidia gelasa me thn psixi moy.... eiste yperoxi. kai n mhn kaneis auth thn dieta aksizei na mpei kaneis sth selida mono gia sas. tha thn kano kai ego kai tha sas po.eimai 61 kila kai 165 oxi polla ala arketa gia na xalasoyn thn psikologia... filia se oloys

avatar

1 apriliou imoun 1,75 89 kila. 9 apriliou imoun 82 kila.ekana ena mikro dialeimma kai sinexizw gia na ipoloipa 16.katalavainw arketi diafora an kai eimai akoma ipervari distixws.kanw ki egw tis paraspondies mou alla koitaw na tis metriazw afairwntas kati allo apto menou.vareti diaita alla an tin prosarmoseis sta metra sou aksizei ton kopo ;)

avatar

Την εκανα 2 μερες και εχασα 2,600 ...Η σουπα μου αρεσε αλλα εκανα την εξης αλλαγη. Την κανω καθε μερα φρεσκια και βαζω λιγοτερα υλικα...Εβαλα δηλαδη 1 κρεμμυδι και ενα τεταρτο λαχανο και εγινε μουρλια.Σημερα ομως που κανονικα εχει γαλα και αυριο κρεας δε μπορω να τη συνεχισω.Νηστευω. Θα τρωω προσεγμενα παλι λαχανικα και φρουτα και καμια πατατουλα γενικα νεροβραστα ολα (χωρις λαδι γιατι νηστευω και το λάδι) και θα την κανω παλι απο Δευτερα.Βεβαια οτι αποτελεσμα και να δω θα την κανω αυστηρα 1 εβδομαδα...Ουτε μερα παραπανω.Ευτυχως τωρα δε δουλευω (ειμαι δασκαλα) οποτε ειναι η καλυτερη ευκαιρια για μενα!!! Καλη Ανασταση σε ολους σας

avatar

paidia kalispera den kserw alla psithika polu apo oti diavasa kai tha tin arxisw aurio oufff eimai polu anxwmeni gia to an tha ginei eimai 1:70 kai eimai 117 kila imoun apo panta etsi paxouloula alla twra to skotwsa exw ksanakanei diaita sto parelthon kai eixa katevei sta 73 kila alla ta ekana skata tespa elpizw na doulepsei tha sas apantisw gia apotelespata!!kai eilikrina eiste megali upostiriksi!

avatar

paidakia xalarwste ligo.....h soypa einai mia poli kalh epilogh gia na leme oti xortenoyme....mai xara einai....den xreiazete na thn kanete pixtra sto laxano kai sto kremydi....egw ftiaxnw ligoterh posothta kai mia xara krataei kai trwgete...gia 7 meres opws akrivws leei h syntagh...me froyta ,laxanika ,froyta kai laxanika .osxaraki,kotopoylo kai me to ryzi sto telos me polla psita laxanika antexeis den einai pia kai ths peinas....twra thn deyterh evdomada...eftiaxa pali soypa kai thn trww san endiameso otan pienaw...kai exw prosarmosei ygeihna geymata me psari kai salates.kreas,ladero kai zymariko apla den polianakateyw ta trofima apla kanw swstoys syndiasmoys....den xanete tipota...dokimaste ...

avatar

Συνάδερφοι γεια σας απο Ισπανία.... Είναι η 3η μέρα που κάνω δίαιτα, βέβαια ΜΕ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ.. 1) επειδή το λάχανο με ενοχλεί πολύ στο στομάχι δεν το έβαλα στην σούπα, 2) το πρωί δεν μπορώ , πίνω ένα καφεδάκι με λιγο ζαχαρινη 3) στην σαλατα βάζω μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, λίγο λαδάκι αλατάκι και πολύ λεμόνι...(δεν λέει πουθενά η δίαιτα το πως να φάμε την σαλάτα), έχω χάσει 2 κιλά περίπου...αλλα πίνω πολύ νερό και κα8ε λίγο και λιγάκι πάω στο "πιπι room" και το βράδυ ξυπνάω για τουαλέτα. Μπορεί να ναι τα υγρά αλλά εμένα μου αρέσει που η Ζυγαριά δείχνει λιγότερο.Εχω γεύση κρεμμυδιού ολη τη μέρα στο στόμα μου. Θέλω να χάσω 10 κιλά για να έρθω Ελλάδα και να τσακίσω τα Σουβλάκια.....χιχιχιχιχι Καλή δύναμη σε όλους..φιλια πολλά

avatar

ti na pw me exete mperdepsei...i alitheia einai fovamai mi mou kanei i oli fasi kamia zimia sto thiroeidi!!Ti lete??

avatar

παιδιά καλησπέρα, η σημερινή μέρα με τις μπανάνες....είναι μια σκέτη πίκρα ....Παναγιά μου....δεν παλεύεται. Εβαλα την μπανάνα με το γάλα στο μπλεντερακι και σκεφτόμουν οτι έπινα φραπέ στην παραλία. Σούπα δεν πολυ έφαγα, δεν είχα και πολύ όρεξη.....

Η οποιαδήποτε νομίζω δίαιτα μπορεί να επηρεάσει τον Θυροειδή...κι οχι μόνο, ολόκληρο το ενδοκρινολογικό σύστημα.Δεν είμαι ειδικός έτσι πάντως πιστεύω.Αλλα όταν 8ες να αλλάξεις λιγάκι, κάνεις δίαιτα γνωρίζοντας όλους τους πι8ανούς κινδύνους κι επιπτώσεις. και φυσικά δεν πρέπει να περνάς ποτέ το μέτρο.

fotiadoyio

ειμαι στην 4η μερα εχασα 4 κιλα αλλα μονο οταν ζυγιζομαι το πρωι οταν ζυγιζομαι κατα την διαρκεια της ημερας ειμαι οσο ημουν κ πριν αρχισω γιατι?

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ 1.3Κ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΙΟΝ. ΠΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΛΑ? ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 30. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ , ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΘΑΡΥΝΑΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΝΑ ' ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

avatar

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ-ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΚΙΛΟ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΝΟ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.

annoubi

erwthsh:pinoume mono to zoumi ths soupas????????????? peite m kalh epituxia................ayrio arxizw!

fotiadoyio

καλο θα ηταν να τρως κ τα λαχανικα που ειναι μεσα αλλα αν δεν μπορεις(γιατι ειναι κ χαλια)τοτε πιες μονο το ζουμι αντε καλη επιτυχια

avatar

tin ekana to xeimona ontos ta xaneis ta kila !!!!ante kai kali arxi apo ayrio ksana kali epitixia se olous

avatar

kalimera arxizw tin diaita simera 8a sas enimerwsw gia to apotelesma!

avatar

AFOU DIAVASA KAI EGO TA SXOLIA TIN XEKINHSA SIMERA.THA SAS ENIMEROSO SE MIA EVDOMADOULA.KALH MAS EPITYXIA BYE!!!!!

avatar

Eimai H Sofia eimai 115 kila ksekinw shmera thelw na moy euxithite kalh epityxia

avatar

τέταρη μέρα -2 κιλά και συνεχίζω. πεινάω!!!!!!!!!!

avatar

καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

avatar

ksekinisa simera!!!! eimai 1.65 kai 68 kg exo ksekinisei k gym apo tin deftera!! ok den perimeno na pao 50 mexri ton iounio pou thelo alla tha kano oti mporo!!! k basika oute ta kila me noiazoun alla i allagi sto soma k stin diathesi. dil na noiotho aneta me ta rouxa mou! pantos akoma k an diapistoso oti litourgei i diaita afti den protino na tin synexisete mexri na ta xasete ola balte k ligi kinisi stin zoi sas!!! kali epitixia sofia k elpizo na sinexiseis na grafeis gia na doume apotelesmata..

avatar

με πεισατε.ξεκιναω απο αυριο κ εγω.ειμαι 1.86 κ 90 κιλα κ θελψ να παω στα 84.ευχυθητε μου καλη επιτυχια.

avatar

Kalo mina! Shmera xekinisa ki egw! :) elpizw na ta kataferw! Kalh epityxia kai synexeia se olous! vkap

avatar

paidia exasa mesa se 7 meres 6 kila k tora eimai souper i dieta ayti kanei thavmata

avatar

pedia mesa se 1 mera xw xasei 50kg o0 :) auti i ili8iotita kanei 8aumata palio xontra mpiftekia

avatar

an ipothesoume pos esi eisai thea k kormara pos ston poutso brethikes edo? k an exeis problima me ta xontra mpiftekia fae skata!!! kompleksiko kolozoo!!!!!!!!!!

avatar

paidia tin ekana mia vdomada kia tin teleiosa proxthes... exasa 5,5 kila...alla fovame oti ta pairneis to idio grigora opos ta xaneis.....giati mexri tin epomeni mera evala 1 kilo kai den efaga kai tipota to idiaitero......tespa...tha doume...... alla treli peina..........

avatar

Δευτέρα σήμερα και ξεκινώ και εγώ τη δίαιτα, για να δούμε!

avatar

Gia sas paidia egw simera ksekinaw... na doume ti tha ginei...

avatar

re paidia dyskola ta pragmata.tin eixa ksekinisei pio palia tin soupa alla itan APAISIA!!!den mou aresoun k ta laxanika. tha pinw momo ton zomo tis soupas.afou skeftomai na tin ksekinisw apo avrio.k apla tha kleinw tin miti gia na tin piw opws eipe mia fili para panw :P nomizw pws aksizei gt mou tin eixe proteinei k mia gnwsti mou pou exase 7 kg se mia evdomada.kalo kouragio paidia!!!!

avatar

loipon paidia eixa xekinisei ti diaita opos anefera prin mia evdomada kai exasa 5.5 kila akrivos.osa ithela.den xero an ta xanaparo.den tha po psemata oti den peinousa alla epemeina!! einai mia kali lisi gia na xaseis grigora kila telika!!

avatar

γεια σας!!!!!!!!επιτρεπετε ο καφες με γαλα????????

avatar

καλησπερα!και παλι εδω πραγματικα θα ηθελα να ξερω,οποιος γνωριζει ας μου πει

fotiadoyio

εκενα την λαχανοσουπα κ εχασα 7 κιλα εχει 2 βδομαδες που την χαλασα κ εβαλα μονο 2 κιλα αλλα ετρωγα παρα πολυ ητν η μονη που με εκανε να χασω κιλα ενω ειχα δοκιμασει τα παντα κ λογο προβληματος υγειας δεν ειχα αποτελεσματα με καμια αλλα τωρα ξανα ξεκιναω απο 13 του μηνος καλη επιτυχια σε ολους σας!!!!!!!!!!

avatar

Καλή επιτυχία σε όλους παίδια. tattttttt αν πιεις τον καφε χωρις ζαχαρη, μια σταλιτσα γαλα δε νομιζω οτι θα πειραζε, εγω βαζω ενα κουταλακι του γλυκου γαλα, μονο για την γευση. Αντε καλη δυναμη σε ολους μας, για να βγουμε κορμαρες το καλοκαιρι στις παραλιες ;))))))

avatar

exei 3 meres pou kano auti ti diaita k dn exo xasei tpt akm:-(

avatar

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΟΨΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΖΥΓΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣΑ ΣΕ ΕΦΤΑ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ TA EBAΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΒΡΑΖΩ ΑΠΟ ΕΝΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 500gr.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ .ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ????ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ???

di10

allooooooo!!! loipon, shmera efaga thn soupitsa g prwth mera, mia xara htan! bebaia m eipan oti ein ligo moufa olo auto, alla diabasa ola t sxolia sas kai den kserw, m peisate!!! euxh8hte m kalh tuxh, gt thn xreiazomai )) oso k tn <<ektokseush>> me8aniou.... akoma tipota :/

avatar

γεια σας παιδια.μηπως ξερει καποιος τη τελεταια μερα εννοει γλυκα γλυκα η γλυκα φρουτα?

avatar

"ΓΛΥΚΑ" ΦΡΟΥΤΑ ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΣΚΕΤΟ Π.Χ ΑΧΛΑΔΙ,ΜΗΛΟ,ΚΕΡΑΣΙΑ Κ.Α

avatar

ευχαριστωωωωω

di10

paidia paizei 8ema:/ prwth mera, k phga n faw 2 fora thn soupa, alla den borousa n faw ola t laxanika kai etsi, hpia mono t zoumi.... peirazei????

avatar

εγω την κανω 3 μερες δεν εχω ζυγιστει αλλα δεν νομιζω οτι εχω καταφερει κατι ,την σουπα την εχω κανει πολτο ειναι πιο ευκολο ετσι και ας περιμενω τα αποτελεσματα σε μια βδομαδα που θα ζυγιστω ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

TheodoraNtakoula

Καλημέρα, λέω να αρχίσω την δίαιτα σήμερα. Έχω αγοράσει όλα τα υλικά αλλά δεν έχω βρει κρεμμυδόσουπα κνορ... Λέτε να είναι πρόβλημα αυτό?

TheodoraNtakoula

Να συπληρώσω ότι είμαι 170 και 90 κιλα, θέλω να χάσω 20 κιλά!! Ελπίζω να κάνει δουλειά γιατί έχω κουραστεί!! Καλή δύναμη σε όλους!!

avatar

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΝΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΝΟRR ΚΥΒΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

avatar

Ξεκίνησα Δευτέρα και σήμερα Πέμπτη είμαι μείον 2 κιλά!!!Συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσεως.....

avatar

Πειράζει αν δεν κάνω τις ημέρες με τη σειρά χωρίς να ξεφύγω ?

avatar

Είμαι στην 6η ημέρα της δίαιτας κι έχω χάσει 3 κιλά. Είναι καθαρά θέμα οργανισμού και μεταβολισμού το πόσο βάρος μπορεί να χάσει κάποιος. Αν κι έφαγα pop corn τη 2η μέρα (cinema χωρίς Pop corn δε γίνεται) κι 1 παγωτό σήμερα, παρ΄όλα αυτά χάνω σταθερά 1/2 κιλό τη μέρα. Θέλει πολύ νερό καθημερινά αλλά όχι κατα τη διάρκεια του φαγητού και για τις επόμενες 2 ώρες. Επίσης κάλό θα είναι να ρυθμίσει κανείς τις ώρες που θα φάει στέρεη τροφή (φρούτα, λαχανικά, κρέας, κλπ.) για να έχει σταθερές καύσεις και πεπτική λειτουργία. Θα τη σταματήσω σε 10 ημέρες γιατί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα καμία δίαιτα δεν πρέπει να παραμένει ίδια λόγω του ότι "μπλοκάρει" τον οργανισμό και δεν υπάρχει απώλεια βάρους. Καλή επιτυχία σε όποιον την ξεκινήσει, θέλει απλά υπομονή για τις πρώτες 3 ημέρες.

avatar

paidia lew kai egw na xekinisw apo abrio afti t diaita.Mipws xerete an ginete na mi baloume katholou kremidi gt de maresei kai na balw ola ta ipolipa h ded tha piasei h diaita?

avatar

egw thn arxisa molis xtes!!!h soupa einai apaisia kai alhtheia dyskoleuomai para polu na faw panw apo mia fora! proxtes prin xekinhsw hmoun 69 kila shmera to prwi eixa xasei peripou 1kilo..den xerw an leitourgei h diaita exw kapoies epifulaxeis...exw talaipwrhthei para polu ...kai apla tha ypomeinw kai auto..kalh epityxia se olous!!

avatar

as mou apanthsh kapoios phgenetai syxna toualeta gia pipi?

avatar

thn diaita thn eixa kanei ksana prin peripou 2 mhnes eixa xasei 5 kila se 7 hmeres kai meta phga se diaitologo o opoios mou ekane eksetaseis kai me brhke se foverh katasthsh kai o metavolismos mou mia xara .meta thn diaita efaga diafora pragmatakia pou mou eixan leipsei kai den phra oute grammario.twra thn arxizw ksana mia bdomada einai siga to pragma .tha ta pate oloi souper ............

avatar

egw pali thn arxhsa to savvato pou mas perase!!shmera eimai hdh sth pempth mera kai exw apogohteutei!!exw molis xasei 2kila kai kanw ta panta kata gramma!!den xerw ti ftaiei isws epeidh trww th soupa mia fora th mera..an xerei kapois an apanthsei.skeftomai na kanw ena break gia sk kai na thn xanakanw apo vdomada..mia erwthsh monopeirazei an gia thn soupa strraggisw kai pinw to zwmo ths mono???opoios mporei na dwsei kapoia vohtheia tha h8ela na mou thn dwsei, thanx a lot jo

avatar

Εγώ τρώω μόνο το ζουμί της σούπας αλλά σε μεγάλες ποσότητες. Προκαλεί πολύ συχνοουρία αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει. Δεν πρέπει να αλλάξουν τα συστατικά ούτε να ξαναβράσετε τα λαχανικά όπως κάνουν κάποιοι γιατί τότε υποχρεώνετε τον εαυτό σας να πιει ένα ζουμί που δεν έχει καμία σχέση με τη σούπα. Επίσης πρέπει να ακολουθήσετε τη σειρά που λέει για σωστό αποτέλεσμα. Μπορεί να έχετε αέρια για 1-2 ημέρες αλλά αυτό δεν είναι στάνταρ, όπως επίσης και δυσκοιλιότητα. Να σημειώσω ότι το αλκοόλ απαγορεύεται διαφορετικά θα "μπλοκάρει" η δίαιτα.

eliza78

Προς :Ρ:Ρ : Κ εγώ το είχα πάθει αυτό ακριβώς! 4η μέρα και να έχω χάσει μόνο 1.5 κιλό. Την 6η όμως έφτασα μείον 4 ή 5 δε θυμάμαι καλά! και επιπλέον μπόνους άλλο ένα κιλό μείον την επόμενη βδομάδα. Τώρα την ξαναρχίζω σε 2η μέρα περιόδου και θα δούμε. Α! επίσης δε βάζω ντομάτες και γίνεται πιο "ελληνική" χορτόσουπα, -με λεμόνι είναι πολύ καλή!

avatar

elisa thx gia to endiaferon!!h alhtheia einai oti mou dineis ligo kouragio kanw ta panta kata gramma alla nomizw oti se emena den douleuei...to savvato hmoun 69 kai shmera phgainwntas gia th 7h kai teleutaia mera 67 kollhmena...apogohteutika:(

eliza78

Πάλι προς :Ρ:Ρ Αυτό είναι όντως λίγο περίεργο κ μες στην απογοήτευση. Γιατί δε δοκιμάζεις μια γρήγορη δίαιτα με κρέας όπως τη Mayo Clinic -2 βδομάδες πάλι 10-12 κιλά. Στο λέω γιατί η μαμά μου -που είναι κ 55 χρονών, την έκανε και έχασε 9-10 κιλά ενώ εγώ μία βδομάδα την τηρούσα πιστά κ έχασα 1!!!!! Πίκρα. (μάλλον μου πάει η λαχανόσουπα (-λίγο μπλιαχ!). Υ.Γ. Είμαι στα ίδια κιλά γι' αυτό ταυτίστηκα κ σου έγραψα!

eliza78

Σημείωση: Και η Mayo Clinic λειτουργεί μετά από 3 μέρες (αυτό στάνταρ).

avatar

παίδες καλό κουράγιο σε όλους και πάνω απο όλα καλά αποτελέσματα.. πρίν μερικά χρόνια είχα επιχειρήσει να την κάνω αλλά δεν άντεξα νομίζω στην 2η μέρα έιχα ήδη σιχαθεί . . λέω τώρα να προσπαθήσω .. μιας και που σας βρήκα αν και δεν τον θεωρώ σωστό και μόνιμο τρόπο απώλειας βάρους .. άλλα αφού δεν έχω μυαλό καλά να πάθω.. θέλω να χάσω γύρω στα 30 κιλά..φυσίκα δεν στηρίζω τις ελπίδες μου μόνο στην σούπα.. αλλά ίσως βοηθήσει κι αυτό.. επιπλέον τον σεπτέμβρη γίνομαι νονά και δεν θέλω να κρύψω την κολυμπήθρα... δεν με παίρνουν οι αναβολές. . . ο χρόνος που σταματάω να τρώω αρχίζει απο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο βδομάδα ξεκινώ θα τα λέμε :- )

avatar

eliza shmera zygisthka pali!!eixes dikio eimai 65 toulaxiston xekollhsa alla ekana mia amartia teleutaia mera!efaga ena sokolataki vlepeis einai ta gene8lia mou shmera!!ase pou thn soupa thn ekopsa apo proxtes den mporw na to piw auto to pragma etsi opws to xw kanei!egw ta kana polto ta vala katapsyxhxwrismenes merides alla den thn paleuw.to mono sigouro einai oti an thn xanarxisw tha pinw mono to zoumi:) thanks gia to support!alla exw talaipwrhthei apeira,evala kila logw kortizonhs kai xaplas!panta hmoun52 kila..eyxaristw gia to endiaferon:P

eliza78

egw pali pantreutika k me ton antra mou se 2 xronia pirame toulaxiston 15 kila o kathenas (alla ematha na mageireuw!) k ta polla polla pota k xenihtia -twra sta geramata. kali epityxia sti sinexeia mas loipon...

eliza78

XRONIA POLLA :P:P !!!!!!!!!!!!!!!!!!

eliza78

και δωρο για τα γενεθλια σου: η ιδια σχεδον δίαιτα χωρίς τη λαχανόσουπα!!! Λέγεται 1 week matabolism diet και οι διαφορές είναι οι εξής: όχι λαχανόσουπα (γιεεει!), τη 2η μέρα μόνο λαχανικά χωρίς πατάτα και την τελευταία μέρα πάλι κρέας σαλάτα. Προσωπικά έφτασα μέχρι τις μπανάνες μάλλον η λαχανόσουπα χορταίνει βασικά κ επιμένω Χωρίς ντομάτα τρώγεται. (Έχω όρεξη να γραφω σήμερα μου φαίνεται). Κ πάλι χρόνια πολλά!

avatar

seyxaristw kalh mou!!!!!egw pali me ton filo mou eimaste se programma!!!tha dokimasw ta panta ti na kanw!!anti gia laxanosoupa tha valw ygra!!e olo kai kati tha kanw:P an xanabeis pes mou pou mporw na sou steilw kapoio p.m. gia kapoies dieukriniseis:P

joan

eliza78

Joan: eliza78greece@windowslive.com P.S Fae ligi tourtitsa simera kai apo aurio pali oi laxanosoupes...! kala na peraseis!

avatar

καλημερα σε ολους.εκτος απο τσαι καφε κανει να πινουμε και ΛΟΥΙΖΑ?

avatar

re paidia tin soupa den tin palevo me tipota mono to zoumi pou den me enoxlei kanei kati?

avatar

Θα έχει τα αποτέλεσμα αν τρώμε μόνο την σούπα?

avatar

alithia xanis kila i vlakies ine?

avatar

kalhmera sas!egw re paidia eimai sthn trith mera ths diaitas alla pragmatika den paleyetai!sthn arxh mou fanhke sympathitikh giati h mana mou evale ta dynata ths gia na thn kanei oso pio geustikh ginotan alla....exw arxisei kai anagouliazw.vevaia tha thn sunexisw giati opws leei kai mia gnwsth paroimia''mpros ta kalh,ti'nai o ponos?''h alithia einai omws oti exasa 3kg kai niwthw polu kala.den mporw na pw oti peinaw.

avatar

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ! ΛΑΜΠΗΣ

avatar

paidia kalimera skeftomai na thn kano kai ego diabasa ta sxolia sas kai me pisate tha ithela na matho an eixate kala apotelesmata.... kali epitixia se olous....

avatar

Labi, εγω τα εκοψα ολα κομματακια (το λάχανο στα 4-5), εριξα απο πανω και την κρεμμυδόσουπα, εβαλα και 3-4 ποτηρακια νερο (μπορει και παραπανω), αλατι, πιπερι και μεσα στη χυτρα.Μόλις σφύριξε η χυτρα την ανοιξα και την άφησα να σιγοβρασει για κανενα 20λεπτο.

avatar

Επίσης να πω οτι ειμαι στην τρίτη μέρα της δίαιτας. Όλα καλά μέχρι τωρα και δεν πειναω και ιδιαιτέρως. Μου λείπει λίγο η ξηρά τροφη ειναι η αληθεια - μια φρυγανια βρε αδερφε- αλλα θα την κάνω μεχρι τελους, το αποφάσισα. Επίσης στη σουπα το μόνο που με χαλάει ειναι το σέλινο γιατι εχει πολυ βαριά γευση. Εγω πάντως τα εβρασα όλα (κρεμμυδια εβαλα μονο 6, το παραδεχομαι) και μετα τα εβαλα στο μπλεντερ και η σουπα εγινε βελουτε!! Τινα, αποτελεσματα θα σου πω το Σάββατο που μας έρχεται. Αποφάσισα να μη ζυγιστω ενδιάμεσα για να μην απογοητευτω αν δεν εχω χάσει. Καλή επιτυχια σε όλους!

avatar

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ m-n .ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ( ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΕΙΕΣ ) ΕΧΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ. 3.5 ΚΙΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

avatar

paidia ekana thn diaita kai dn eixa kanena apotelesma min to dokimasetai

avatar

Λοιπον σας ενημερώνω οτι είμαι στην 5η μέρα και όλα βαίνουν καλώς. Σημερα δυσκολεύτηκα λίγο ειναι η αλήθεια γιατι δεν ειχε τιποτα που θα μπορουσα να φαω για πρωινο. Αλλα όλα καλά και δεν πειναω! Δεν εχω ζυγιστεί ακόμη αλλά νιώθω πολυ καλύτερα με τα ρούχα μου και γενικά νιώθω πολύ καλά που αντέχω! Θα ζυγιστω το Σαββατο οπως εχω πει και πιο πανω. Και μετα θα συνεχίσω διαίτα αλλά με άλλη μέθοδο.

Το θέμα είναι οτι η σουπα μου τελειωσε!!!! Και δεν ετρωγα πολυ ρε παιδια, δυο πιατα την ημέρα.Θα φτιάξω αύριο μια μικρη δόση ίσα για τις δυο τελευταίες μερες μαλλον.

avatar

loipon paidia... k egw tin ekana.. exasa kilakia ontws... ekleise ligo k to 3exeilwmeno stomaxi m!!! (vevaia meta apo kairo... to 3ana 3exeilwsa....) akouste prosektika!! prepei na fame k ta laxanika... egw t xtupousa sto blender perikalw k ta roufousa me kalamaki!!!!!! ws pou ti sixa8ika ti soupa.. alla erxetai kalokairi... k mallon prepei na 3ana piw tutti laxanoutti!!! xaxaxa! kali ore3i...

avatar

Παντως αυτες οι μερες που τρως λαχανικα και κρεας ή σκετα λαχανικα, πολυ με δυσκόλεψαν.Τι να φας για πρωινο;;;;ντοματα; Ενω με τα φρουτα κατι γίνεται...

avatar

paidia....... 3ekinisa k gw tn diaita.......!!euxi8eite m kali epituxia!!! poios allos tin kanei? na 3erw oti exw parea toulaxiston!!!! k opws eipame.. xtupimeni sto blender... kalamaki.. kleisimo mutis.. k ante geia mas.....! aaaaaxxxx ti travame emeis oi paxoulokompsoi!! xD

avatar

kalimera paidia...avrio tin ksekinaw ki egw ti diaita...exw pitsa simera kai den paizei na mi faw...se mia vdomada sas lew apotelesmata......

avatar

Λοιπον παιδια τελειωσα τη δίαιτα και έχασα 5 κιλάκια! Μια χαρα λοιπον! Συνεχίζω δίαιτα αλλα όχι τη συγκεκριμένη. Το θέμα είναι οτι δεν πείνασα ιδιαίτερα και πανω απ'όλα ένιωθα μια χαρα! Σε καμια 10αρια μερουλες λεω να την ξανακάνω γιατι τα 5 πολυ μου άρεσαν!!! Καλη επιτυχία σε όλους!

avatar

ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΟΥΠΑ ΑΦΟΥ ΨΙΛΟΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΟΔΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΝΟΡ ΜΕ 2 ΚΝΟΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΛΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΞΕΡΑ. ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΠΟΛ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΣΗΜ: (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ) ΕΛΕΝΗ.

avatar

ekana tin diaita tis soupas,..apla 3epristika...kamia diafora sto baros meta apo 1 bdomada pou tin stamatisa..ta pira pali...

avatar

Είχα δοκιμάσει τη δίαιτα και είχε πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά δεν κράτησαν επειδή το στόμα δύσκολα κλείνει! Αλλά δε νομίζω ότι μου έκανε και πολύ καλό στον οργανισμό...! Πριν λίγο καιρό διάβασα για μια νέα μόδα,την πρωτεϊνούχα δίαιτα, και πλέον δεν την αλλάζω...τουλάχιστον τώρα δεν πινάω! Καλο κουράγιο σε όποιον δοκιμάζει τη σουποειδή δίαιτα!

kissenia

simera ksekinaw th dieta !!! eimai 75 kai se 7 meres thelw na paw 69 ..an ta kataferw egw tote mporei kai o kathenas..

avatar

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ειμαι 21 ετων και περνω τα χαπια lipotox θελω να τα συνδιασω με την διαιατα της σουπας λετε να δγμιουργηθει κανενα προβλημα

avatar

Αξιότιμη kissenia, Ο καθένας μπορεί, αρκεί να βρει το πρόγραμμα που θα είναι εξατομικευμένο στις ανάγκες του. Όπως και να έχει, μη δοκιμάσεις δίαιτες που θα στερήσουν από τον οργανισμό σου απαραίτητα για τη λειτουργία του συστατικά! Θα μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάμποντάς σε, σε μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα! Εκεί θα πάρεις αρκετές πληροφορίες για τη διατροφή και το τι χρειάζεται ο οργανισμός σου καθημερινά! www.noutrihealth.gr Αγαπητέ Κωνσταντίνε, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ μην αναγκάζεις τον οργανισμό σου να κάνει κάτι εξαναγκαστικά! Το λίπος καίγεται καθημερινά από τον ανθρώπινο οργανισμό, αρκεί να λαμβάνει σωστές και μετρημένες θερμίδες! Αν δε μπορώ να σε πείσω, οφείλω να σου πω ότι τα lipotox πρέπει να συνδυάζονται με μια ισορροποιμένη διατροφή, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, για καλύτερα αποτελέσματα! Έτσι δε θα κάνω κάτι παραπάνω από το να προτείνω να συμβουλευτείς το προαναφερόμενο site για όσες πληροφορίες χρειάζεσαι σχετικά με τη διατροφή! Ελπίζω να σας βοήθησα, καλό καλοκαίρι!

kissenia

paidia simera einai h 2 mera ... exw xasei 1 kilo kai 500 gr ..alla den mporw peinaw polu ston ipno mou evlepa souvlakia ..kalh h dieta den lew xaneis alla pws na mi xaseis pou san katsiki pidas apo thn pina..elpizw na thn sinexisw an den kanw ntou se kana souvlatzidiko kai tous faw olous!!xa00a0xax

avatar

Λοιπόν, από χθες διαβάζω τα σχόλιά σας από το 2008. Έχω πεισθεί να την ξεκινήσω από Δευτέρα. Είμαι 1,65 και κιλά.... έχω να ζυγιστώ αιώνες. Καμιά 63αριά με 64 το κοβώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί έχω ένα γάμο σε 2 βδομάδες και θέλω να είναι κούκλα!

avatar

Επιτέλους, καταλάβετε ότι αυτά που λένε οι γιατροί(1 περίπου κιλό την εβδομάδα)δεν είναι βλακείες! Αν είναι ποτέ δυνατόν να δοκιμάζετε δίαιτες με 7.5 κιλά την εβδομάδα! Αν δεν πείθεστε από αυτά, κάντε μια λιπομέτρηση πριν αρχίσετε, και μια βδομάδα μετά θα έχετε μηδαμινή μείωση λίπους, και πολλές δεισλειτουργίες(χαμηλός αιματοκρίτης, σύνδρομα στέρησης κλπ) Kissania, αυτό που σε χορταίνει σε ένα γεύμα είναι η πρωτεΐνη, αν είχες μπει στην ιστοσελίδα που σου πρότεινα θα το καταλάβαινες! Αν συνεχίσεις το τωρινό σου πρόγραμμα, τα αποτελέσματα θα είναι εφήμερα και καταστρεπτικά! Hreia, αν χάσεις 10 κιλά σε 2 βδομάδες, θα σου μπαίνουν πολλά ρούχα που επιθυμείς, αλλά κούκλα...δε θα φαίνεσαι...χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, απλά κατάλαβε ότι θα στερηθείς τόσα πολλά που δε θα στέκεσαι στα πόδια σου!

avatar

re pedia sigoura voithai i malakies ?

avatar

lipon pedia exw ipsos 1 70 kai zigizo 65 kila thelo na xasw 4 kila an kserw oti voithai tha dokimaso ala nomizo einai malakia afou mia kopela lei oti ekane ti dieta tis soupas meta 1 evdomada ksanapire kila twra den kserw ti napw ?skeftome na kanw i oxi an kserw oti tha exw apotelezma tha kanw efxaristos .

Lililila

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-6 ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7) ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΑΧΕΩΣ. ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ...

avatar

καλημερα και απο εμενα.... εμενα μου ειπε μια κυρια εχθες... για αυτην την διαιτα σημερα μπηκα και διαβασα οσα περισσοτερα σχολια μπορουσα και θα προσπαθησω να την κανω..... εχω μια ερωτηση...τα λαχανικα ειναι νεροβραστα σκετα χωρις λαδι καθολου? επισης... αν δεν θελω να βαλω καποιο απο αυτα.... π.χ το σελινο μπορω? και εχω πραγματι μια απορια γιατι να ειναι ασχημη στην γευση.... με τοσα λαχανικα.....επισης ποσα ειναι τα κρεμυδια εδω λεει 6 σε μια αλλη σελιδα ειδα 16 και τελος.... κυβο κνορ με γευση απο κοτα μοσχαρι η κατι αλλο μπορω να βαλω?

avatar

ΝΙΚΗ πιστεύω ότι τα κρεμμύδια είναι όντως 6. Τα 16 είναι πάρα πολλά και μάλλον πρόκειτε για λάθος τυπογραφικό. Με 16 κρεμμύδια θα βρωμάει η ανάσα σου από χιλιόμετρα! Μία κοπέλα έγραψε παραπάνω ότι έβαζε και λίγο λάδι στη σούπα και πάλι έχασε.

kissenia

egw kserw oti auto pou kanei olh thn douleia sth soupa einai to laxano ola ta alla einai apla gia geush..to zoumi apo to laxano kaiei to lipos ..egw vazw mono karoto selino ntomata kai to laxano. to knor kai to kremidi thn kanei polu varia opote den ta vazw katholou..se 3 meres apo 75 exw paei 72..alla polu peinaaaaaaaaaa!!!!!

kissenia

kwsta mou euxaristw gia tis plirofories sou kai sigoura exeis dikio ..apla twra pou thn ksekinisa as thn teleiwsw...:)

avatar

Kissenia γιατί πολύ πείνα~ Αφού έχεις το πειρθώρειο να φας όση από τη σούπα θέλεις και όσα φρούτα ή λαχανικά θες κτλ.

kissenia

Hreia sumfwnw alla einai h ligoura ..ti na mou kanoun ta nerovrasta laxanika an den exeis kai mia mprizola h estw ligo kotopoulaki!!! oso gia thn soupa otan einai h wra na th faw klinw matia miti den palavete h atimi kalokairiatika !!!! alla ta kila xanontai auto exei simasia!!!

Lililila

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ. ΑΛΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ. ΕΒΑΛΑ 16 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΦΑΤΕ ΑΦΟΒΑ. ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ...ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΠΤ ΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ?

kissenia

Lililila tha sou elega na mi thn ksekiniseis gt h dieta einai polu eksantlitikh kai gia esena auts oi meres prepei na einai polu xalares oso afora thn psixologia sou kai thn swmatiki sou katastash..mporeis na stamatiseis na trws apo ths 6 kai meta kai na trws ena kalo prwino ..ase tis dietes gia meta to gamo allwste tha eisai polu omorfh me to nifiko sou!!! na zhseteeeeeeee!!!!!!!!

Lililila

Kissenia είσαι πολύ γλυκειά και σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εντάξει, δεν είμαι και βόδι(τουλάχιστον όχι ακόμη!!!). Είμαι 70 κιλά με 1.62 βάρος, προτοφανές για μένα γιατί γυμνάζομαι και ήμουν πάντα γύρω στα 65. Απλώς ΄χω πάθει πολιτισμικό σοκ με τα 70...δεν αντέχω άλλο να το βλέπω...μάλλον φταίει η ηλικία που κάνει αργό τον μεταβολισμό(είμαι 36). Εσύ πως πας με την δίαιτα?

avatar

hello se olous..exo mia erotisi...exo problhma me ths bananes den mou aresoun katholou...ti na kano?

avatar

Γεια σου Nina! Γιατί πρέπει να κάνεις κατι; Ποτέ δε σου άρεσαν; Μπορεί απλά ο οργανισμός σου να μη δέχεται εύκολα την οσμή της μπανάνας, ή τη γεύση της...! Όπως και να έχει, δε λέω ωραία η μπανάνα, αλλά δοκίμασε άλλα φρούτα!

avatar

Καλό κρέμασμα lililila...άντε και στα δικά μας! Συγχαρητήρια και βίος ανθόσπαρτος! Συμφωνώ με την Kissenia, δε χρειάζεται τώρα να σκέφτεσαι το σώμα σου, ή την απώλεια βάρους και τουλάχιστον για κανα μήνα ακόμα! Άσε, τώρα και στο μήνα του μέλιτος κάνε παρασπονδίες και τις διορθώνεις μετά (όχι με τη δίαιτα της σούπας)! Καλή ζωή!

avatar

παιδια εγω σημερα ξεκιναω!τελικα 6 η 16 κρεμμυδια? ας μου πει καποιος.

Lililila

ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ...ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΡΩΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΣΟΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΤΟ ΘΕΛΩ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ ΜΙΣΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΝΤΙΝΑ 16 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ!

avatar

lililila, καλές διακοπές λοιπόν εκτός των άλλων ευχών! Δεν κάνω τη δίαιτα της σούπας, δεν κάνω καν δίαιτα! Έχω ξεκινήση διατροφή με τη Herbalife(μιας και ειμαι συνεργάτης) Χάνω πιο αργά τα κιλά, αλλά φεύγει το λίπος(και όχι ο μυικός ιστός), δεν πεινάω, χάνω πόντους, έχω περισσότερη ενέργεια και πού αυτοπεποίθηση, αλλά πάνω απ'όλα...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!!!!hihihihihihi!!! Μη με παρεξηγείς, αλλά για την ηλικία μου είχα πολύυυυ ζάχαρο και χοληστερίνη, και λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά μου, φοβόμουν πάρα πολύ για την υγεία μου...γι'αυτό δε δοκίμαζα δίαιτες που με κουράζουν! Τώρα ευτυχώς, οι τελευταίες εξετάσεις αίματος ήταν ονειρικές! Ο γιατρός, ξέροντας το ιστορικό μου, απόρρησε! Καλό κουράγιο και φιλιά σε όλους!

avatar

Σήμερα την ξεκίνησα. Τρώω ότι είναι να φάω, σούπα και φρούτα και μετά από μισή ώρα πεινάω. Η σούπα δεν είναι και τόσο σιχαμερή, τρώγεται. Αλλά όσο να ¨ναι δεν την βαριέσαι~

avatar

Hreia, πεινάς εξαιτίας της έλλειψης πρωτεΐνης! Αυτό που κάνει ο οργανισμός σου είναι να χάνει πολύ μυικό ιστό μιας και οι μυς τρέφονται με πρωτεΐνη...!Επίσης χάνεις υγρά,μεταλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία τα οποία ο οργανισμός σου αναζητά σαν τρελός!θα το καταλάβεις σε μια βδομάδα που δε θα στέκεσαι στα πόδια σου και θα έχεις πεσμένη ψυχολογία και ατονία! Μόλις ξεκινήσεις πάλι το παλαιό σου πρόγραμμα(καθώς δε μπορείς να κρατήσεις αυτή τη δίαιτ για πάντα)ο οργανισμός σου, θα θυμάται τη στέρηση και το βασανιστήριο που του έκανες και ό,τι τρως θα το μετατρέπει σε λίπος! Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη διατροφή και την ευεξία, αλλά δεν τα επινοώ αυτά! Τα διαβάζω σε βιβλία γραμένα από γιατρούς! Δε θέλω να σε πιέζω, αλλά κάνεις κακό στον εαυτό σου! Με εκτίμηση,Κώστας!

avatar

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ. ΜΕ ΥΨΟΣ 1,63 ΚΑΙ ΚΙΛΑ 66,4 ΕΧΑΣΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ 2 ΚΙΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑ 64,4. ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΣΑ.... ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΥΨΟΥΣ, ΤΩΡΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, ΟΤΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΙΝΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΛΕΝΗ.

avatar

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑΕΙΜΑΙ 1,72 ΚΑΙ 59 ΚΙΛΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΩ ΛΙΓΟ,ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΠΙΩΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ 2 ΚΙΛΑ,ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΡΣΥΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΕΥΕΙ..

nantiahi

ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ..................................

nantiahi

ΒΡΕ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nantiahi

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ (ΨΙΛΟΛΙΓΝΗ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ (ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΗ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΟΛΙΓΝΗ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ!!!!!

avatar

Παιδια ηθελα να σας πω οτι ειδα καπου για τα συστατικα της σουπας οτι τα κρεμμυδια ηταν 6 και οχι 16, σε ξενο site και ψαχνοντας το βρηκα και σε αλλα. www.cabbage-soup-diet.com/recipe.html. Καλη επιτυχια σε ολους!

avatar

ενδιαφερον αυτη η διαιτα κ λεω να την ξεκινησω απο σημερα αλλα επειδη ειμαι ασχετη απο μαγειρεμα το μοσχαρι πωσ πρεπει να το φτιαξω??εννοω πωσ να το μαγειρεψω?κ απο λαχανικα τι ακριβωσ πρεπει να φαω??

avatar

Η ΣΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ.ΤΗΝ ΕΛΙΩΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΗΔΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ 1 ΚΙΛΟ

avatar

Την ξεκινησα και εγω την διαιτα στις 16/06 και σε 7 ημερες εχασα 4 κιλα ! ! ουτε κοπωση ενιωθα ουτε εξαντληση οπως γινεται με αλλες χημικες διαιτες. Αντιθετως ενιωθα μια χαρα και ανανεωμενη, ολοι παρατηρησαν οτι εχασα ! ! συνεχιζω να προσεχω, εχω φτιαξει μια αλλη σουπα λαχανικων με λαχανικα της αρεσκειας μου (μανιταρια, ντοματα, καροτο κ.λ.π.) και την τρωω καθε μερα για βραδυνο και την υπολοιπη μερα τρωω υγιεινα, εχω χασει ακομα 1 κιλο και συνεχιζω ! ! Το παν ειναι να συνεχισεις μετα να τρεφεσαι υγιεινα και δε τα περνεις ! ! Αντιθετως χανεις και αλλα ! !

avatar

βρε τασα οταν λεσ τρωσ μονο λαχανικα τι ακριβωσ εννοεισ¨?

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

avatar

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ? ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ Η ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ?ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?Η ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ Κ ΑΥΤΟ ?ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ PLEASE!!!!!!!!!!

avatar

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ .ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ,ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΙΓΑΝΗ,ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ,ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΟΥΜΠΩΝΟΥΝ,ΠΟΛΛΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΚΕΤΗ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 2,5 ΜΕΙΟΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΖΑΛΗ ΔΕ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ.ΤΑ ΨΩΜΙΑ ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.Σ΄ΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΙΝΩ ΣΚΕΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΕΔΩ Κ ΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΑΙΤΑ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΑΙΤΑ

avatar

ΤΑΣΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΣΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΕΙ Κ ΑΘΤΗ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΤΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

avatar

Εκανα κ εγω τη δίατα. 30 ετών, 75 κιλά.

Μέρα 1η. Ηταν οκ. Δυστυχώς όμως δε μου αρέσου καθόλου τα φρούτα και έτσι έφαγα τη μισή χύτρα σούπας. (Με προσθήκη κίμινου και σκόρου σε σκόνη, έφτιαξε η απαίσια γεύση της.) Είχα παντως ζαλάδες και αέρια.

Δεύτερη μέρα Πάλι ζαλάδες, νύστα, ατονιά και μίσή χύτρα σούπας. Αντε και λίγα λαχανικά.

Τρίτη μέρα Συνέχισα όπως μέρα 2 και το απόγευμα για να επιβραβεύσω για την προσπάθειά μου, έφαγα μια πιτα-γύρο.

4η ημέρα Τελος. Δεν είδα καμιά σπουδαία διαφορά. Ισως φταίει το πιτόγυρο..

avatar

είμαι στην 3η μέρα και δεν ενεργούμε αλλά ούτε έχω και αέρια. Ενώ άλλες φορές..... ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ από αέρια. Ειλικρινά πεινάω πολύ αλλα΄δεν το βάζω κάτω. Οταν την είχα κάνει πριν από 5 χρόνια έχασα κιλά και ας μην πρόλαβα να την τελειώσω. Σήμερα τσίμπισα λίγο κόρα από το τοστ του γιού μου. Ελπίζω να μην πειράζει.

avatar

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5Ηη ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Μ ΜΙΚΡΗ ΟΜΩΣ.Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΞΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

avatar

Καλησπερα παιδια! Εγω σημερα ξεκινησα την διαιτα! σε μια εβδομαδα ακριβως παω διακοπες κ ειπα να ειμαι μερικα κιλακια κατω!Εχω μια ερωτηση ομως ρε παιδια..! εμενα η σουπα μου φαινετε νοστιμη στην γευση αν κ δεν μπορω το τοσο σελινο κ κρεμυδι.. καθως κ το οτι η ντοματα ειναι σε κοματακια... επισης χρησιμοποιησα 2 καροτα αντι για ενα κ επιπλεον δεν ειχα knorr κρεμμυδοσουπας κ εβαλα βοδινου η καπως ετσι. Ελπιζω να μην πειραζει...! μολις εφαγα περιπου(ηπια βασικα) την σουπιτσα μου κ πιο μετα θα φαω κ πεπονι!! Καποιος π να την εκανε προσφατα κ να εχει δει αποτελεσματα?? φιλακια! <3

avatar

7Η ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΚΙΛΑ

avatar

paidia exw ena provlima...den mporw na piw kafe sketo.. me TIPOTA. mporw na pinw kafe me upokatastato zaxarhs?

Silverakos

Εγώ την ξεκίνησα χτες την δίαιτα, αν και σήμερα που ζυγίστηκα με εδειξε 100 γραμμάρια παρά πάνω χαχα, ελπίζω τις υπόλοιπες μέρες να χάσω κανένα κιλό αν και δεν θέλω πολλά 5-6 θέλω να χάσω

έχω μια απορία με το μοσχάρι.. αν το κάνω μπιφτέκια στον ατμό χωρίς βέβαια ψωμιά και ότι άλλο βάζεις στα μπιφτέκια πειράζει???

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΑΛΛΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ 95 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟ

avatar

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ,ΩΣΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΕΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ.

avatar

sofia θα ήθελα να μου πεις αν τελικά έκανες τη δίαιτα και τι αποτελέσματα είχες;

f3lix

Διαβασα ολα τα σχολια και γενικα εκανα μια ερευνα στο internet για τη διαιτα. Αφου ολοκληρωσα τη διαιτα για 7 ημερες εχω και εγω να πω τα εξης: Η σουπα γινεται με 6 και ΟΧΙ με 16 κρεμυδια. Αερια ειχα μονο 1 μερα. Η σουπα ειχε καλη γευση (ισως να οφειλεται στο ότι η μητερα μου μαγειρευει καλα). Ενιωσα 1 μικρη αδυναμια αλα αυτό μπορει αυτό να οφειλεται και στο γεγονος ότι εχει πολλη ζεστη. Τηρησα πιστα τη διαιτα (εκτος που αλαξα την 4 με την 5 μερα) αλα εχασα μονο 2-3 κιλα αν και προσδοκουσα να χασω πεισσοτερα με αυτα που διαβασα. Σιγουρα ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην διατροφικη αλλαγη και στην συγκεκριμενη διαιτα. Παρολα αυτά δεν θα το βαλω κατω. Θα κανω 1 μικρο διαλειμμα max 1 εβδομαδας και μετα θα την αρχισω παλι. Καλη επιτυχια σε οσους κανουν η θελουν να κανουν την διαιτα. Να ξερετε ότι ότι θελει υπομονη και επιμονη.

avatar

ego vre pedia ime 14 xrono 8elo na xaso toulaxisto 5 kila k makari diladi k simera to apofasisa na kano dieta apo aurio ma vre pedia auti i dieta den ine ka8olou kali. opios xeri kamia lai dieta pite m tin plissssss

avatar

παιρνω χαπια για διαβητη.ξερει κανεις αν επιτρεπεται να κανω την διαιτα

avatar

kalispera k apo mena paidakia..ta sxolia sas dimiourgisan kai se mena tin epithumia na xekinisw tin diaita tis soupas...xerw oti einai dyskolo na diatirithoun ta xamena ayta kila,alla axizei ton kopo wste na ginei i arxi!!!xairomai pou diavazontas ta sxolia sas itan san na prokeitai gia mia parea!!kali epityxia se olous mas k kala apotelesmata!!!makiaaaaaaaaaa!!

avatar

@antri Συγνώμη για το θάρρος, αλλά στην ηλικία σου δεν είναι σωστό να κάνεις οποιαδήποτε στερητική δίαιτα. Η γνώμη μου είναι, το πρωί να τρως ένα γερό πρωινό (δημητριακά, τοστάκι, πορτοκαλάδα, ό,τι σου αρέσει), να κόψεις εντελώς τα γλυκά, εκτός από ένα - δύο την εβδομάδα (μην πάθουμε και στερητικό σύνδρομο!) και να προσέχεις τα τσιμπολογήματα (ας πούμε να μην τρως τσιπς και κοκα κόλες, αλλά λίγα ανάλατα αμυγδαλάκια και νεράκι του Θεού ή κανένα χυμό) Στα κυρίως γεύματα τρώγε ό,τι έτρωγες ως τώρα, αλλά όχι με δεκαπέντε φέτες ψωμί!

@Τζένη Ρωτάς: ξερει κανεις αν επιτρεπεται να κανω την διαιτα; Απαντώ: Ναι. Ο γιατρός σου. Μόνο.

avatar

geia sas egw ayrio tha ksekiniso eimai 21 xronon kai 83 kila tha sas pw syntoma gia ta apotelesmata

avatar

kalhmera paidia egw th diaita thn arxhsa th deutera.hmoun 80 kila kai shmera pou zugisthka hmoun 78.1

avatar

kekinisa epiteloussss kai tha to sunexiso gia alles 18 meres.... mesa se mia mera exasa 1.5 kiloooo ayta einai!!!! :P :P :P alla polu peina....... pao kai gym duo fores tn mera kai treksimo to proi.... pino vevaia poluvitamines epresat den ksero an kserete... elpizo na mn ta ftiso teleios!!!!!!!!!!

avatar

den thn ekana alla tha thn kanw

avatar

k εγω εχω παχυνει κ θελω να χασω βαροσ αλλα.

susana21

geia sas paidia!! ki ego tha ksekiniso avrio... ti diaita tin ixa kani sto parelthon alla me polles atasthalies...apotelesma? se 1 evdomada exasa 2 kila... i soupa ine poli pio nostimi me mpoliko lemoni..episis i simvouli mou ine ne trvte misi oritsa prin ti soupa, to mesimeri kata protimisi, ena avgoulaki vrasto... tha sas epivarini mno me 80 thermides alla tha sas ofelisi me osi protein xriazete o organismos sas gia na min kapsete miiko isto, kathos tha gini kai pio isoropimeni i diatrofi sas... an pali skefteste tis thermides fate mono to aspradi... filia polla!!!

avatar

paidia kai ego kano ti diaita me soupa edo kai 4 meres.exasa 3 kilakia.omos tin evdomi mera eimai kalesmeni se ena trapezi,an gnorizi kapoios apo sas....mporo na xalaso stin 7 mera?

avatar

Την είχα κάνει μόνο για 5 μέρες κι έχασα 2 κιλά. Δεν ξέρω αν θα την ξανακάνω ποτέ. Οι πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες.

avatar

Παιδιά γεια σας,

Πολύ καλή η δίαιτα, έχασα 5 κιλά σε 7 ημέρες.

Για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα με τα κλανίδια μια παρατήρηση.

Το λάχανο το βάζουμε στην κατσαρόλα να γίνει σούπα όχι στην σούφρα γιατί ξεχειλώνει με αποτέλεσμα οξεία ακράτεια και εκκωφαντικούς ήχους.

Ευχαριστώ.

avatar

θελω και εγω να την κανω, ομως ας μου πει καποιος μονο πρασινα οχι ξερα κρεμμυδια βαζεις μέσα; Νομίζω οτι καποτε ειχα ξανακάνει μια παρόμοια αλλά με ξερό κρεμμύδι στη σούπα. ας μου απαντησει καποιος παρακαλώ.

avatar

Ageliki βάζεις 6 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια. Επίσης προσθέτεις και την έτοιμη κρεμμυδόσουπα που θα πρέπει ν΄αγοράσεις. Καλή επιτυχία!

avatar

έχω διαβάσει τα σχόλιά σας...άλλοτε γέλαγα κι άλλοτε έμενα έκθαμβη με τα αποτελέσματα...λέτε να την κάνω??θέλω να χάσω 10 κιλά περίπου..ειμαι 1.68 και 62 κιλά...θέλω οπωσδήποτε να χάσω,αλλα φοβάμαι μήπως δν αντέξω και τα παρατήσω...

avatar

Συμβουλές για διατροφή, υγεία, ευεξία, ψυχολογία αλλά και εντελώς δωρεάν εξατομικευμένα διαιτολόγια μπορείτε να βρείτε στο www.dietup.gr

avatar

diladi re paidia tin 2i mera me ton kafe gia prwi ti trwme? karota?

avatar

απο οτι βλεπω,ολοι οσοι εχουν γραψει εδω μεσα μιλανε για τα αποτελεσματα -κυριως - της πρωτης εβδομαδας και κανεις δεν μας λεει αν την συνεχισεσε...απο οτι καταλαβα,η συγκεκριμενη διαιτα ή δεν αντεχετε ή δεν εχει τα αποτελεσματα που πολλοι περιμεναν.

avatar

mporei kapoios na pei analytika pws ginetai to olo skiniko?an exei apotelesmata me tis mises doseis laxanikwn tis soupas k etsi...help re guysss

ioannaxo

Εγώ έκανα τη συγκεκριμένη δίαιτα για 4-5 μήνες και έχασα 16 ολόκληρα κιλά....Χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς πείνα, χωρίς εξασθένιση ή το οτιδήποτε...Εννοείται πως τη συγκεκριμένη δίαιτα την έχω δώσει σε όλους τους συγγενείς-φίλους οι οποίοι όποτε με βλέπουν μένουν με ανοιχτό το στόμα....Παιδιά κάντε τη δίαιτα ανεπιφύλακτα!!!Είναι ζορική γενικά το ξέρω αλλά όταν έχασα τα πρώτα κιλά δεν με ενδιέφερε τίποτα...Τη συνήθισα μετά την πρώτη εβδομάδα και δεν πεινούσα....συμβουλή!!!μην τρώτε τα λαχανικά, είναι αηδιαστικά και αν θέλετε βάζετε μέσα στο πιάτο σας με τη σούπα λίγο λάδι...Τέλος εγώ έπινα καφέδες και μάλιστα μέτριους!!!!!!!!!!!Είπαμε κάνουμε διαίτα αλλα όχι και σκέτο τον καφέ......έλεος....Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν!!!

wwwaloeveragr

Θεωρώ οτι οι δίαιτες με γεύματα 400 θερμίδων είναι πιο εύκολες και αποδοτικές.www.aloevera.gr

rena_myst

Εγω παντως την ξεκινησα Τριτη και σημερα Παρασκευη πρωι ειμαι 2,5 κιλα κατω.Μπορω να πω οτι δεν πειναω καθολου γιατι καθε φορα που θελω να φαω κατι, τρωω λαχανοσουπα (οσο πιο πολυ τρως τοσο περισσοτερο χανεις) η οποια παρεπιπτοντως εμενα μου αρεσει.Δεν καταλαβαινω αυτους που λενε πως ειναι αηδια.Μηπως δεν την μαγειρευουν καλα?Στο παρελθον την ειχα ξανακανει και ειχα χασει 12 κιλα σε 15 ημερες.Με λιγη προσοχη μετα και τρωγοντας λαχανοσοθπα για βραδυνο οποτε μπορουσα (καιει τα λιπη) για αρκετο καιρο, τα κρατησα για 5 χρονια τα κιλα μου.Οποτε τωρα που τα εβαλα λογω εγκυμοσυνης, την ξαναξεκινας και βλεποθμε.Παντως ειμαι fun......!!!!

avatar

Παιδιά εγώ την δίαιτα με την σούπα την κάνω τώρα 10 χρόνια όποτε δεν χωράω στα ρούχα μου. Είναι τέλεια! Την κάνω και τωρα είμαι στην 3η μέρα και έκανα στην σούπα μιά παραλαγή. Δεν έβαλα πιπεριά, έβαλα λιγότερα κρεμμύδια και επίσης πρόσθεσα σπανάκι και πράσο. Αποτέλεσμα πολύ καλύτερη γέυση και μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα με δυσκοιλιότητα. Όσο για τις πορδίτσες εγώ είμαι στα φυσιολογικά επίπεδα..... Προσοχή μετά πρέπει να ακολοθήσει μια δίαιτα υποθερμιδική ή καλύτερα φτωχή σε υδατάνθρακες (που δεν σε περιορίζει στην ποσότητα) Καλή επιτυχία σε όλους

avatar

paidia ego ekana tin dieta kai antexa 4 meres exasa 5 kila eimai paxisarkos 170 90 kil kai to kalo einai oti den ta exo pari o metavolismos mou xipnise kai arxise na kaii apo monos tou me mia sintiritiki diatrofi apo ta 105 eftasa sta 90 !! den tin exo kanei gia 1 mina kai tora xana arxizo apo ayrio elpizo na ta katafero to mono pou thelo na po einai oti einai mia poli kali dieta kai voithai arketa ta simptomata methaniou den einai kai toso frikta opos ta lete apla theli poli dinami giati kapia stigmi i soupa se aidiazei alla einai poli kali kali sinexia na exete

spicy90

re pedia exo provlima.ime sti 2i mera exo xasi 1kilo alla simera ap ti stigmi p efaga ti soupa vriskome kathe 1ora sti toualeta k den enoo gia pipi m! d ine katastasi auti.ti na kano?

avatar

βρε παιδιά οδευω στην 3 μερα και αντι να ξεφουσκώσω, η κοιλιά μου εχει πρηστει απίστευτα!νιωθω πως θα εκραγώ!!! τι μπορει να φταίει; PLEASE! Ας απαντησει κάποιος..

rena_myst

Einai logiko na exeis fouskwma.To laxano prhzei etsi ki alliws.Logika se liges meres 8a synel8eis opws oloi mas.Kalh synexeia.

rena_myst

Loipon, sas exw nea.Molis teliwsa thn laxanosoupa,kai afoy eixa xasei 5 kila, apofasisa kai enana mia allh poy yposxotan 3 kila se 5 hmeres.Kai enw eixa xasei hdh ta pente, epomenws eixan fygei ta ygra k.l.p. exasa alla 4!!!!! Einai vevaia monofagias alla gi aytoys poy den 8eloyn na periorizontai stiw posotites (etrwga panw apo mia kota thn hmera) einai oti prepei.Einai h eksis: gia 5 hmeres 800gr giaourti 2% lipara thn hmera kai oso kotopoylo kai se opoia morfh (kai pshto me thn petsa kai opws agapate) se aperioristh pososthta.Vevaia tonizw pali pws einai monofagias alla megala paidia eimaste , apofasizoume monoi mas.Egw pantws ksekinisa 67 kila kai meta apo thn laxanosoupa kai thn gioyrti - kota se 3 bdomades exw ftasei 58!!!!

avatar

Eimai 1.76 kai hmoun 70kila...ksekinhsa thn Tetarth (4/11/09) kai shmera Savvato (7/11/09) eimai 66 kila.kai exw alles 3 meres diaitas...opote ypothetw ena kilaki akoma tha to xasw, de mporei?

avatar

@rena_myst : pes mas ligo pio analytika th diaita ths kotas...kafes epitrepetai?Gala oxi?:/ Mono giaourti? egw paidia exw ena thema me ton kafe...sketo ton pinw outws h allws, alla thelw kai gala an ginetai :p sthn diaita ths laxanosoupas pou kanw twra, pinw galliko kafe sketo peripou 3 koupes th mera, alliws den thn palevw..

rena_myst

Despoina moy, egw pantws evaza gala ston kafe kai mia xara ta exasa ta kila.Twra gia to an boreis na antikatasthseis to giaourti me to gala den eimai sigourh opote mh se parw ston laimo mou.Otidhpote allo 8elhseis, eimai sth dia8esh sou.Egvv ksekinaw pali apo avrio thn kota..........ayga 8a arxisw na genaw se ligo !!!!!!!! :)

avatar

egw eimai 1.65 kai 73 kila..tha tin ksekinisw aurio..to kako einai oti exw evsthito organismo kai zalizomai aukola alla aksizei ton kopo..kali arxi se olous

avatar

Γέννησα τον γιό μου πριν από 3 μήνες. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη από 59 κιλά και κατέληξα πριν γεννήσω να είμαι 81. Σήμερα ζυγίζω 60 και θα κάνω την δίαιτα της σούπας για να χάσω άλλα 5 κίλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα σας ενημερώσω.

avatar

Ρε παιδιά, ΟΚ με τα κιλά.... δεν ξέρω, άρα δεν αντιλέγω... καμιά βελτίωση στο σώμα είδατε? .....εννοώ στα ρούχα. Γιατί αν η απώλεια είναι μόνο στη ζυγαριά.... ασ' το ....

avatar

den xero an oi alloi eidan diafora sto soma tous ego pantos eida eimai sti tetarti mera kai extes evala to tzinaki mou pou apo to augousto eixa na to foreso logo ton kilon pou pira

avatar

paidia egw ksekinisa simera kai efaga 1 milo to prwi kai to mesimeri 2 axladia k 2 flutzania soupa mipws einai liga??.......eimai 1.70 kai 74 kg....8elw na ftasw 65kg..

avatar

kalispera,:) prin 9 xronia se diastima enos etous exasa 40 kila kai mexri perisi ta diatirousa mia xara omws perasa kapoies diskolies kai apo neyrikothta to erixa sto fagito...... eimai ligo thymwmeni kai apogoiteymeni apo ton eayto mou ..... mallon ton paramelisa... ton allo mina tha ginw nona dld oxi egw o gios mou kai ta thela na eimai poli omorfi ... den exw alli elpida tha akoloythisw tin diaita ki elpizw na epanelthw ... filakia se olous tha sas enmerwsw

avatar

Ax!!! Angy mou se katalaveno apolita kai ego kapote mou legane oti apo to anxos tous trone kai pahenoun kai den to pisteva elega an <<einai dunaton ego an anxonome den katevenei tipota xano kila oxi na valo kai to anhos mou to erixa sth masa eftasa sta 65 kai kolisa ekei tin ekana ti dieta auth ontos xaneis kila alla ego exasa mono 3 kila kati einai einai kai ayto den to bazo kato tha sinexiso giati thelo na figo apo ta 6..... kai na do 5....sti zugaria min apogoiteuese tha ta katafereis upomoni thelei

avatar

eimai teleiofoith diaitologos. h alithia einai oti h soupa mou fainetai arketa bitaminouxa, idiws an ta laxanika trwgontai oma kai oxi brasmena(apwleia bitaminwn) to mono shmeio pou isws thelei prosoxh einai h elipsei entelws ton liparwn o3ewn aparaithtwn logo tn bitaminhs E alla kai ths aporrofish ton lipodialitwn bitaminwn. gia 1-2 bdomades den nomizw oti mporei na prokalesei idiaitera problimata. se mia fisiologikh diaita ta 7 kila xanontai se 2 mhnes. to diasthma ths 1 bdomadas einai poli sintomo gi auto meta tha xriastei na dwsete magalh shmasia sthn sunthrhsh ton kilwn. to diskolotero den einai na xasei kapoios kila alla na ta diathrhsei. oson afora ta aeria kai tis suxnes kenoseis einai kati apoluta fisiologiko se ena tetoio diaitologio. kalh eputixia kai panw apola kali sunthrhsh!

avatar

loipon 1.67 kai 58 kila thelo na xaso 4-5 kila oxi parapano kai apo aurio tha dokimaso gia proth fora mia tetoia diaita... sto telos ths ebdomadas tha sas po telika ti katafera.. ante kalh mas epityxia pao ston manabh..... ;-)

avatar

kalispera !! anna simfono apolita an kai den exo kamia sxesi opos esi logo tou oti to exis spoudasi to sigekrimeno antikimeno ..apla apo prosopiki ebiria oses fores exo kani dieta vlepo apotelesmata mono otan sindiazo gimnastiki me poli tsai kata ti diarkia tis imeras px lipton linea pou den exi kai thermides ~~ mono tote vlepo diafora to soma mou ...

avatar

Filoi mou ego ekana ti diaita tis soupas gia 3 mines!!!! mono pou meta tis 2 evdomades evaza mesa kai 2 mikra mpiftekia (mono me ton kima kai ligo kremidi mesa) giati den antexa ta polla laxanika mou lianisan to entero, kai sto diatayta tora, exasa 32 oloklira kila!!!!! Tora tin ksanarxizo meta apo 6 mines na xaso alla 25 kila... a re glentia!!!! katarameni diaita

avatar

Καλησπέρα,είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο site αυτό και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να postarw κάτι τέτοιο. Με αφορμή τα 20 παραπανίσια κιλά και τη δυσκολία μου να τα χάσω λόγω αδυναμίας μου στο φαγητό, θεώρησα καλή ιδέα να ψάξω για κοπέλες που έχουν το ίδιο θεματάκι με μένα και να φτιάξουμε ένα groupακι από κοντά. Έτσι η μια θα παρακινεί και θα τη βοηθαει την άλλη.Έχω πάρει κι έχω χάσει 13 κιλά 3 φορές μέχρι τώρα και δεν πάει άλλο...Είναι καλό να έχεις υποστήριξη από άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο προβλημα...Και αν είμαστε αρκετές κοπέλες,ας πούμε 3-4 ακόμα καλύτερα.Ελπίζω το θέμα να μην παρεξηγηθεί,αν υπάρχουν κοπέλες στην ίδια περιοχή με εμένα(Πατρα) θα χαιρόμουν να δοκιμάζαμε αυτό τον τρόπο ενθαρρυνσης.Το mail μου είναι wowburnt@hotmail.com αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται.Ευχαριστώ πολυ!

avatar

tin xekinisa shmera!xerw oti einai polu kalh k exw dei apotelesmata apo files mou..to poso vrwmaei den fantazeste einai xalia vromaei olo to spiti k epidi douleuw para poles wres prepei k sthn douleia na to exw to taperaki...emm pws an theloun me doun omorfi tha prepei na upostoun k tis sunepeies ths vrwmas...ante na doume ligaki mpas omorfinoume ligaki giati an thumaste thn maria thn asximi egw eimai xeiroteri k xontrh xaxaxaxaxaxxaxa

avatar

Kalhmera sas!!!tha xekinisw aurio egw giati simera...exoume paramonh kai tha pesei polu masa!!!! ;) elpizw na axizei giati thelw na xasw oposdhpote!!me ton kafe exw ena thema alla tha doume!!!kalh epityxia se esous thn kanoune!!

avatar

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

avatar

paidia kali xronia...tin ksekinisa 24/12/2009 kai simera 1/1/2010 (8 imeres diladi) xwris kamia paratupia bebaia exw xasei 4,5 kila kai exw upothureoeidismo kai den pairnw kai ta xapia apo blakeia diki mou pou ta ksexnaw...fantasteitai ti apotelesmata tha exei an den exei kapoios auto to problima!min to skefteste kan...kanei thaumata!kai ta 4,5 kila fainontai san na exw xasei den kserw kai egw posa...oloi mou len oti adunatisa kai eimai kai xontri pou den fainetai toso entona i diafora stous paxoulous otan xasoun mono 4,5 kila!

avatar

θελω να χασω 10 κιλα σε 1 μηνα τι μου προτεινετε

avatar

Καλη χρονια σε ολους! Θα προσπαθησω να κανω και εγώ την διαιτα απο αύριο.Εχω φτασει στα όρια.Ειμαι 1,66 - 70 κιλα δυστυχώς !!!Ελπιζω να πετυχει.

avatar

re pedia skeftome k gw opws oloi na kanw ti diaita..ime 1.60 k 53 kg..8elw toulaxiston na xasw 5 kg ..

avatar

Με μεγάλη βοήθεια από όλους εσάς άρχισα και εγώ τη λαχανόσουπα στις 4/1. είναι δηλαδή σημερα η 3η μέρα χωρίς καμία παρασπονδία (σπάνιο για μενα). θα ζυγιστω την τελευταία μέρα για ψυχολογικούς λόγους και θα σας πώ αποτελέσματα. αρχικό βάρος:78,5 με υψος 1,60 τελικό βάρος: ?

avatar

ego prosopika den exo bi pote se diadikasia dietas ...k auto gt pisteuo oti an ipirxe i idaniki dieta .... apla den tha kikloforousan tooses polles .... den ime iper tou n benoume se diadikasies pou mas kanoun n steroumaste pragmata pou theloume poli /.... g auto k to mono pou kano xronia k me exi voithisi poli ...ine i poli gimnastiki kai tsai- px lipton linea pou den exi kai thermides !!! xxxx

avatar

Την δίαιτα την έκανα πριν πολλά χρόνια και είνα πολυ αποτελεσματική χάνεις μόνο λίπος και όχι μυικο ιστό , άπλά στο τέλος σιχαίνεσαι ακόμη και την μυρωδιά της σούπας , εχω να φάω βρασμένο λάχανο χρόνια, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει άτομα με ευαισθητο ψυχισμό σε κατάθλιψη , θέλει προσοχή για όσο διαστημα την κάνεις να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου με υπερβολική άσκηση και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς .Θα την ξεκινήσω την Δευτέρα για να ξεκολήσω επιτέλους από τα 60 κιλά .

avatar

Egw 3ekinica cmr tin diaita paidec. Eimai 1.60 kai 72 kila ante na doume an 8a exei apotelecma... 8a cac enimerwnw gia na exw kai yixologiki ipoctiri3i.... xD Kali epitixia ce olouc mac!!! :)

avatar

Την ξεκινησα πριν απο 2 μήνες και την επανέλαβα 2 φορές με διατροφή στο ενδιάμεσο. Αποτέλεσμα ; Έχασα 15 κιλά! ( από 100 στα 85). Θα την κάνω για ακόμα 2 μήνες, άλλες 2 φορές σε συνδιασμό με διατροφή στα ενδιάμεσα και θα επιστρέψω στα κιλά μου...

tsabik

γεια!!!!!!!!!!!αρχισα και εγω τη διαιτα πριν 4 ημερες την πρωτη μερα ηταν μαρτυριο πολυ πεινα .μετα ολα καλα [νομιζω το μυστικο ειναι να κρατηθεις την πρωτη μερα ] εχω χασει 2.5 κιλα και δεν πειναω καθολου .συνεχιζω ..................νεοτερα σε λιγες μερες

avatar

Paidia cimera einai i triti mera mou, x8ec omwc efaga (ligo) pop korn logo tou oti vlepame mia tainia me tin kolliti m kai den ginotan alliwc :S Cmr cinexizw kanonika exaca 1.50 kilo meca ce autec tic treic merec (duomici gia tin akrivia) kai cinexizw.... An ftacw cta 60 kila 8a einai teleia.... Xairomai pou exw atoma na cizitame gia to pwc ta pame Kwcta kai Tcabik kratate gera den 8a nikicei i zwi pou mac efere ce tetoia katactaci emeic 8a nikicoume!!!xD 8a cac krataw enimerouc (oxi oti cac noiazei alla gia na exw ena an8rwpo dipla m ce mia tetoia procpa8eia opwc kai eceic) xxx

avatar

Σημερα ειμαι στη τεταρτη μερα και εχω χασει 3 κιλα.Εχω κανει ομως μικρες παρασπονδιες.Πινω κα8ε μερα καφε με μια κουταλια μαυρη ζαχαρη.Την τριτη μερα εφαγα ενα μικρο τυροπιτακι!Μολις την ολοκληρωσω 8α σας πω ποσα εχασα!

EvaD_26

exw mia aporia sxetika me thn 5h kai 6h mera pou einai prepei na fas mosxari..me poio tropo to mageireuete?giati etsi nerourasto mou kanei polu apaisio? an exei kanei kapoios thn diaita as grapsei mia nostimi suntagh gia to mosxaraki...

nikodimos19

re paidia orea fenete i diaita egw eimai 1.74 k 110 kila!!!! alla exw arketo muhko ogo sto swma mou simfwna me metrish apo giatro tha me epireash asxima i thetika afth i diaita???? skopeuw na tin kanw kanontas k tin kathimerinh mou gimnastikh tautoxrona oxi trela pragmata kampseis kiliakous kapia varoi tetia pragmata..... apla fovamai min pladarepsw poli.... opios/a borei k gnwrizei as apantisei tin diaita tha tin kanw opws k na exei gt thelw na xasw kapia kila peripou 12-15 gia na erthw sta isa mou k an dw pws paei kala tha tin sinexisw....

appleriver

Παιδιά, καλησπέρα ! Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται ή ξεπεράσατε κι εσείς. Να σας πω την αλήθεια- τη συγκεκριμένη διατροφή(δε μου αρέσει η λέξη δίαιτα), την είδα στην Τατιάνα Στεφανίδου από κάποιον γιατρο Γ., πριν κάποιες εβδομάδες και δεν θυμάμαι αν δήλωσε ότι είναι δική του, αλλά εδώ βλέπω πως αυτό το post είναι από το 2007... (?) με κάποιες παραλλαγές βέβαια όπως λιγότερα κρεμμύδια και όχι λάχανο κτλ .. είχε και 2 κουταλιές πελτέ και 3 ντομάτες-, ήταν too much δλδ πράγμα που με έκανε να τη σιχαθώ ,, την εκανα 3 ημέρες ! Όπως όλοι ξέρουμε, ότι μας αρέσει περισσότερο είναι και ο ΕΝΟΧΟΣ, που μας φορτώνει με απαίσια κιλά ! πχ, γύρος, πίτσες, γλύκα, ζυμαρίκα-ψωμι κτλ . Εάν κόπουν όλα αυτά τρώμε πολλά φρούτα όταν πεινάμε ενδιάμεσα, τρώμε βραστά-ψητά στα γεύματά μας, πίνουμε αρκετό νερό και σε γενικές γραμμές δεν πέφτουμε σε πειρασμούς ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .. εγώ αυτό κάνω τώρα που σταμάτησα τη σούπα ! εχω 20 παρά πάνω κιλά ! οπότε υπολογίζω κατα τον Ιούνιο να έχω καθαρίσει! :) και σημειωτέων δε πως δεν πέφτω κάτω από εξάντληση. Παίρνω τα συστατικά που πρέπει από τα λαχανικά και από τα φρούτα ! έχω μια τζίν φούστα που μέχρι πριν 1,5 χρόνο που δεν είχα 20 αλλα 10 επιπλέον κιλά μου έκανε , όταν θα καταφέρω να μπώ και να μου πέφτει κιόλας θα αρχίσω να ανεβαίνω στη ζυγαριά γιατί δε θέλω να αγχώνομαι από τώρα ... αα , ξέχασα το τελευταίο γεύμα να είναι 2,3 ώρες πριν τον ύπνο το βράδυ ! (ΜΙΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ :(

avatar

geia sas paidia!eimai stin prwti mera tis diaitas kai mexri stigmis antexw....i soupa palevetai alla den kserw gia poso. mia erwtisi gi aftus pou tin exun kanei:5, 6 , 7 mera ti trws gia prwino? opws episis prepei ti supa na tin trws ksexwrista apo tis alles trofes pou exei tin ekastote imera?

efxaristw kai kali tyxi se olous!

rena_myst

EvaD μπορεις να φας μοσχαρισια μπριζολα η να το μαγειρεψεις το μοσχαρακι λεμονατο απλα χωρισ το λαδι.George,αν μπορεις να φας μερος απο το κρεας για πρωινο δεν σου το απαγορευει κανεις.Αλλιως σουπιτσα και φυσικα αν θελεις και λαχανικα.

tsabik

ninaki κρατα γερα εχει φοβερα αποτελεσματα η διαιτα εγω την αλεθω τη σουπα ειναι πιο νοστιμη εχασα 4.5 κιλα [με μικρες ατασθαλιες ] α υριο τελευταια μερα ,αλλα καταφερα να μην πειναω .το μοσχαρακι ψητο στο τεφαλ ειναι τελειο φιλη μου EVAD .θα γραψω νεοτερα

avatar

Pempti mera cimera paidia, ekleice to ctomaxi mou kai me to zori ta trww ola auta xD Exw xacei 4 kila mexri twra kai proxwraw... Ola einai meca cto mialo paidia den einai kati dickolo kai perneic kai ola ta 8reptika cictatika pou xreiazete o organicmoc... Tcabik ecu twra pou 8a teleiwceic 8a tin 3anarxiceic apo tin arxi...? Pantwc egw 8a cinexicw mexri na xacw alla 10 toulaxicton kila, apla fovamai oti cto teloc 8a cixa8w tin coupa... A! kai tin teleutaia mera egw 8a faw kanoniko rizi den vrickw apo to allo elpizw na min peirazei... Kali epituxia ce olouc paidia, 8a cac krataw enimerouc....

avatar

ego thn arxisa apo xthes alla ekana atastalia efaga to apogeyma mia mpoygatsa me xoriatiko filo xaxa.den fteo ego mperdepsa thn piperia me kayteri alla epidi moy aresei thn efaga thn soypa kai htan teleia alla eixe ena problima meta me ponoyse to kefali aforita.shmera ksana apo thn arxi anaggastika.an me ksanaponesei to kefali tha prepei na kano ali soypa me kanonikh piperia. klaps ... kai dinei teleia geysh efaga 2 piata. eimai 52 kg 1.63 thelo na xaso 4 kila

avatar

αφου τραβατε τοση πεινα και εντελει σιχαινεστε την μυρωδια και την γευση των λαχανικων.. κοφτε το βραδυνο φαγητο.τρως τα παντα και αδυνατιζεις/ παρτε το αποφαση στα σοβαρα μεσα στο μυαλο σας και μην ψαχνετε για μαγικα

avatar

Hello gia alli mia fora paidia.... Cimera i evdomi mera mou kai ckeftika oti 8elw na parw ligi dinami gia tin evdomada pou 8a er8ei etci efaga ligi pita kai ligo cokolata... Aurio pali apo tin arxi, prwti fora antexw toco kai 8a ante3w kai gia polu akoma!!! Arxica kai gimnactiki opote 8a xacw olaa ta kila pou 8elw... Etci 8a to kanw pantwc ka8e evdomada cto teloc tic 8a trww kati ligo pou na m arecei polu gia na mn vacanizomai kai gw ;) cac filwwwww

tsabik

nenaki γεια !νομιζω δεν πρεπει να κανεις συνεχωμενη εβδομαδα τη διαιτα ασε να περασουν λιγες μερες να τρως αποφευγοντας τα γλυκα ,λιπαρα,και αρχιζουμε παλι την αλλη εβδομαδα .εγω καταφερα να κοψω τα γλυκα και το πολυ φαι θα αρχισω ξανα την αλλη εβδομαδα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikodimos19

re pedia simera tin ekana tin soupa alla san na einai ligo polla ta ilika i mou fenete?????

nikodimos19

re pedia mia apantish parakalw!!! ta laxanika ta trwme i mono to zoumi tis soupas?????? apantiste plz......

avatar

pernw kouragio apo ta sxolia sas kai skeftomai na thn ksekiniso ki egw apo aurio .elpizw na einai kali giati exw arketa kilakia 10 !!(eimai 69)parakalo.ennoeitai tha sas enimerwnw gia ta apotelesmata !

avatar

simera teleiwsa ti diaita kai eimai elagryteros kata 5 kila ...peinasa aidiasa alla to apotelesma me dikaiwse...kathe mera ekana perpatima 1 wra...apo avrio ksana gefsi sti zwi mou alla pleon prosoxi giati ti laxanosoupa den tin ksanatrww apo tin pempti mera ki epeita epina mono to zoumi

tsabik

nikodime!!!!!!!!!ta laxanika prepi n a ta

trvws alla kalitera na ta alethis tha cini mia veloyte soypa te lia ke ligo lemonaki ,piperi !!!!!!!!!!!!!!!!!synexise

prepi

avatar

proti mera simera.h soupa exei apaisia geusi den trogetai me tipota peinaw ypervolika alla vlepontas ta dika sas mnm perno kouragio kai synexizw.

avatar

geia se olous eimai 18 xronwn ,1.65 kai 60 kila!!kanw ti diaita eimai stin triti mera ksimerwma tetartis kai exw paei 58,5 kila!!!ok mporei na exasa 1,5 kilo adi gia 3 pou tha eprepe alla de pirazei!!ayto pou thelw na pw se olous einai na min ta paratate pote ma pote!!!na eiste sigentrwmenoi sto stoxo sas!!!kai tha ta kataferete!!!eilikrina ki egw mpainw sto pirasmo otan vlepw tous ipoloipous stin oikogeneia mou na trwne karmponares -pitses-souvlakia -sokolates-sokolatines kai lipa!!alla oxi pismwnw kai den trww!!!!!euxomai kali epitixia se olous!!kai ipomoniii!!!!! tha ginoume kormareeeess!!!!!!!!!!!!

nikodimos19

min tin kanete apla..... exasa 5 kila dn lew se mia vdomada mesa k twra dn borw na parw ta podia mou... foverh exadlish...opios einai toso apofasismenos na tin kanei as simvoulefth dietologo prwta... an k an kopsei ta terastia geumata ta xidia k arxisei k gimnastikh oxi trela pragmata tah exei kalitera k monima apotelesmata.....

sisia

σημερα ξεκεινησα τη σουπα εχω κανει το ιδιο και παλια και πετυχε αλλα τωρα εβαλα πολυ πιπερι πειραζει;μηπωσ δεν κανει;

avatar

kalimera se olous!eimai iboula k apo ayrio triti 26 ianouariou 2009 8a ksekinisw ti dieta tis soupas........tin alli triti 8a sas steilw na sas pw ta apotelesmata....eimai 70 kila twra 8a saspw posa exasa..........

avatar

kalispera,skeftomai sovara na arxisw ki egw tin diaita tis soupas ki euxomai na min mou vgei soupa !!!! eimai 1.85m kai 95 kg den xerw posa thelw na xasw mallon osa mou xreiazontai wste na eimai ligaki pio eukiniti ap oso eimai!!!oso gia thn soupa ean den mporw na thn antexw kalamaki kai kleisimo mytis!!!!!!tha doume!!!einai kalo omws pou merikoi ap oti diavasa vazoun ta laxanika sthn katapsyksi?afou lei oxi katepsygmena!!!!kali mas epityxia!!!!

avatar

geia se olous!eimai 23 xronwn k i zugaria mou exei perasei tis pio treles diakumanseis!apo ta 81 kg mexri k ta 54(axxxx wraies epoxes!)exw toso komplex me to swma mou k pistepse me to provlima einai perissotero egkefaliko k psuxologiko g pollous anthrwpous para emfanisiako..exw parei se 1misi xrono 10 kg (apo tote p ta eftiaksa me to agori mou).zileuw parafora otan leei g kamia akoma k stin tv ti kormi exei k tetoia..thelw na ksanaginw opws imoun adunati k na ksanampw sta tzinakia mou(twra foraw mono formes pou eftasa ta 65)exw kanei kata kairous tin diaita tis soupas.stis arxes me apotelesmata alla twra pia den leitourgei..pantws na kserete oti prepei apla na t parete apofasi k ola einai sto mualo..thelei stoxo,kali psuxologia k upostiriksi..pou dustuxws den diathetw..otan stenoxwrithw,varethw,i eimai sunexeia spiti trww sa gomari..meta mme pianoun tupseis k mexri k na ta vgalw prospathw..aksizei ton kopo..otan adunatisa elega afou ta katafera egw,oloi mporoun..twra skata pali..euxomai se olous kali epituxia k na grafete o enas ston allo gt dinete tharros!apo aurio ksekinaei mia kainouria mera!arxizw soupodieta(afou faw to krouasan mou)...

avatar

geia sas paidia!!!! loipon diabazontas ola auta ta sxolia duxastika na sas pw thn alh8eia alla skeftika oti an den dokimasw den 8a ma8w....etsi loipon phra thn apofash na 3ekinhsw kai egw authn th diaita eimai 1,67 kai 73 koila kai 8elw na xasw toulaxiston 10 kila gia na niwsw para polu kala me ton eauto mou. exw fobero komple3 kai oti kai na kanw den mporw na to krupsw exw kanei kata kairous polles diaites e3antlhtikes oi perissoteres, kapoies eixan apotelesma alles oxi :-( loipon euxomai se olous kalh epituxia!!!!

avatar

shmera teleiwsa thn diaita kai mporw na pw pws eimai euxaristhmenos....exasa 6 kila...vevaia to mono paraptwma pou ekana itan oti prosfeta ligo ladi kai karoto stin soupa...alliws den trwgetai eukola...Domimaste tin !!!!Tin sunistw...

avatar

Paidia egw ekana mia vdomada tin diaita, den paizotan na faw tin coupa parapanw apo vdomada arxica na mn borw na tin muricw... Exaca 5 peripou kila kai fanike k olac... Twra 8elw na xacw alla deka kilakia alla procpa8w me allouc tropouc (opwc na min trww vradino ktl)... To dickolo den einai na ta xaceic, to dickolo einai na meineic cta8eroc cta kila pou epi8umeic... Pantwc paidia tin cinictw kai gw tin coupa, voi8aei polu gia na kaneic tin arxi kai cou dinei polu elpida kai w8ici... Tcabik perimenw nea cou na m peic pwc ta pigec k ci... Filiaaaaa

avatar

gia sas ime o kaguras fotis ke xekinisa ti dieta tis supas... prospatho toso kero na vro mia kopela ala matea!mipos endiaferete kamia apo sas?olo ke kapia exi adinatisi!naxo ke go ena kinitro re aderfe!alios tha ti rixo oli mes to papi etsi opos vromai bas ke pari bors tora me ta kria kisses girls

avatar

kalispera,egw telika arxisa to savvato!!!!!eimai -3.3 ean paei kala h zygaria mou...niwthw pio kala psyxologika alla to thema einai oti hy tetarti pros pempth mera den paleuetai dioti den exeis tin polyteleia na fas kati gia prwino opws tis prohgoumenes meres....parakalaw na sxolasw na paw spiti na psisw tis mpritzoles...... oso gia thn soupa idi exw arxisei na to skeftomai pws tha thn faw simera.....apo xthes pinw monw to zoumi dioti h mpoxa den antexetai kai den exw orexi na ftiaxnw kainouria.....paraskeuh kai terma !!!!!apo to savvato alli diaita me polla geumata hmerisiws!!!!!min pesoume kai katw.....kali mas synexeia!!!!!

avatar

Γεια σου Μελίνα , ραντεβου την Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2010 στην πλατεία . Για να με γνωρίσεις θα κρατάω ένα Τριαντάφυλλο κόκκινο . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , Γιάννης !!!!!!! Υ.Γ. Αν δεν χάσω ουτε ένα κιλό θέλω το Σάββατο 13 Φλεβάρη "carbonara ala melina "

avatar

Paidia egw twra xekinaw ti diaita...wish me good luck!!! pantws i soupa eilikrina pentanostimi m vgike i atimi... 8a mporousa na trww mono autin!5 kilakia psinomai na xasw alla k ena detox d mas xalaei...to kalo einai oti s kovei tin peina...apla tapeini m apopsi s osous tin akolou8isoun vitaminoules ka8e mera... oi lanes Q10 p pairnw egw einai super!

avatar

Γεια σου Μελίνα , ραντεβου την Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2010 στην πλατεία . Για να με γνωρίσεις θα κρατάω ένα Τριαντάφυλλο κόκκινο . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , Γιάννης !!!!!!! Υ.Γ. Αν δεν χάσω ουτε ένα κιλό θέλω το Σάββατο 13 Φλεβάρη "carbonara ala melina "

avatar

apo aurio xekinao thelo na xaso 5 kila.. wish me luck!

avatar

γεια σας κ απο μενα παιδια...εγω αρχισα το σαββατο 6 του μηνος...εχω χασει ηδη 2.5 κιλα...αλλα σημερα ομολογω πως εκανα μια ατασταλια...η8ελα να φαω κατι στερεο κ εφαγα μι χουφτα δημητριακα ολικης αλεσεως...αλλα την ζαχαριστα τους την ειχαν....ουφ...αντε να παμε στο κρεας...

avatar

Hello gia akomi mia fora guys... Apo cimera 3anarxizw entatika tin diaita kai polu gumnactiki gt prepei na pira kila :( Ante pame pali apo tin arxi pio cigrotimena kai gia pio polu kairo... Gt kaka ta yemmata kala ta xaneic... Alla pwc ta kratac meta...? :/

avatar

pio megali antapokrisi se topic den exw ksanadei... thn eixa kanei prin peripou ena xrono...kapoioi mou eipan oti adynatisa alla egw den zygistika... me agxwnei h zygaria...!! thn ksekinaw aurio kai tha frontisw na zygistw authn thn fora...pragmatika bravo se ekeinous pou me statheri diatrofh kai ypomonh exasan polla kila..dyskolo pragma..eimai 1,66 kai 78 kila h alliws vareli...den pareksigoume, h alitheia einai.. epomeno mnm tetarth me apotelesmata!! kala apotelesmata se olous!!!!

avatar

apo aurio arxizw k egw. ton teleutaio xrono exw parei 10 kila kai niwthw asxima, arxisa prosfata gumnastirio kai se sindiasmo me ti diaita elpizw na exw apotelesmata, eimai 1.63 kai 73 kila. tin epomeni tetarti tha kseroume..

avatar

Egw pantws ayth th fora , oti exasa to ksana-evala molis thn stamatisa.Tzaba o kopos moy.Arxisa pali thn Atkins , na eimaste kai sigouroi....Den eimaste gia peiramata , eleos!!!!

avatar

Σκέφτομαι να την ξεκινήσω τώρα που αρχίζει και η νηστεία. Μόνο έτσι δεν θα μπω σε πειρασμό. Πειράζει αν τρώω μόνο την σούπα και φρούτα?

avatar

Καλησπερα. Δεν εχω πολλα κιλα παραπανω, ισα ισα που ολοι με λενε αδυνατη και χαζη που θελω να χασω 6-7 κιλα. Θα εχει ομως το ιδιο αποτελεσμα και στο δικο μου σωμα? Και κατι αλλο. Ειναι εμφανη τα αποτελεσματα η μονο στη ζυγαρια θα φανει η διαφορα?

DespoD

είμαι υπερβαρη 115 κιλα με 1,60 υψος κ καρδιοπαθης. Δεν χρίζω επεμβασης ακόμη αλλά αν συνεχίσω ετσι μάλλος δεν θα γλυτώσω..Την ξεκινησα σημερα..επειδη ομως είμαι σε εμηνοπαυση ξερει καποια κυρια αν εχει τα ιδια αποτελεσματα?θα χαρω πολυ να μου απαντησει βασικα οποιος γνωριζει κατι.ευχαριστω πολυ για την δυνατοτητα επικοινωνιας.

υγ.προσεξτε την υγεια σας παιδια το βαρος βασικα γιατι εγω τα επαθα ολα απο την υπερβολη.Υπερβολικο φαι ποτο κ τσιγαρο. καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου σε ολους!

avatar

Opoios gnwrizei parakalw na mou apanthsei... Ean kanw thn idia akrivws diaita, apla anti gia soupa trww ta laxanika auta wma, uparxei diafora?

DespoD

Ναι Ρια,υπαρχει!το εκανα κ εγω αυτο αλλα εχασα μολις ενα κιλο σε 7 μερες.Η σουπα ειναι διουριτικη κ ουσιαστικα αυτος ειναι κ ο χαρακτηρας της..να χανεις υγρα..Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βρουμε κ ενα σπονσορα για χαρτι υγειας :)) Καλη δυναμη..εγω ειμαι στην 4 μερα κ εχασα μονο 2 κιλα τα οποια σαφως κ δεν φαινονται γιατι τελικα μονο υγρα χανεις κ οχι λιπος.Θα την ολοκληρωσω ομως γιατι μου δινει το εναυσμα για πιο προσεγμενη διατροφη.

avatar

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Μ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!χανω μονο υγρα?λιποσ καθολου?εσεις που την κανατε μονο στην ζυγαρια ειχε διαφορα?στην εμφανιση??????????

DespoD

Καλημερα!εγω χανω μονο υγρα αλλα αυτο μπορει να οφειλεται κ στο γεγονος οτι ειμαι υπερβαρη..Ισως στην πορεια να χασω κ λιπος..εμενα ετσι κ αλλιως δεν μου φαινεται γιατι ειναι πολλα τα κιλα μου..τωρα αν καποια ειναι 70 κιλα πχ κ κατεβει στα 65 ισως κ να φανει..το καταλαβαινεις κ απο τα ρουχα..κακα τα ψεμματα τωρα..η συγκεκριμενη ειναι οντως για εκτακτες περιπτωσεις..για τον λογο που εγινε..η κ για να χωρεσει μια νυφη στο νυφικο σε μια βδομαδα,οπως ειπωθηκε παραπανω:))τα κιλα που θα χαθουν θα επανελθουν αν συνεχισουμε μετα να τρωμε κακονικα!Η σωστη διατροφη ειναι η λυση για την απωλεια κιλων..Απ΄ολα κ ολες οι μεριδες στη μεση..αυτο ειναι το μυστικο..Βικυ δεν ξερω αν σε καλυψα,αλλα αν την ξεκινησες συνεχισε την γιατι οντως καθαριζει τον οργανισμο κ σε βοηθαει να παρεις αποφαση να χασεις κ αλλα κιλα με πιο ορθοδοξο τροπο,γιατι ο συγκεκριμενος ειναι ανορθοδοξος!καλο Σ/Κ! :)

avatar

εγω ειμαι 61 κιλα κ θελω να φτασω στα 53.δεν εχω ξεφυγει καθολου οσο κ αν βλεπω τα φαγητα τησ μαμας στο τραπεζι.λυπαμαι αν χανω μονο υγρα γιατι ειναι κριμα..κ δεν ειναι κ σωστο.αν ειναι ετσι,καλυτερα να ονμαστει εβδομαδιαια αποτωξινωση.παρ ολα αυτα εγω μονο λιγα εμφανει ψωμακια στα ποδια εχω κ ελαχιστη κοιλιτσα.θα σας πω μολις τελειωσω αν εχασα καθολου λιπος απ αυτα τα σημεια αλλιως..σημαινει αποτωξινωση!

avatar

Geia se olous. Kanw auth thn diaita gia 2 mhnes κ'exw xasei mono 1kg -aparadekto. Akoma prospathw na katalavw giati, k ta glyka na fantasteite exw ksexasei pws einai. Fovamai mhpws ftaiei o metavolismos mou kai de pianei, exw symvouleutei kai diaitologous alla tipota akomh, oti exw kanei apo diaites mexri shmera exei paei xamenh h prospatheia. g'auto skeytomai na prosfygw se pio sigourh lush to balonaki h th lupoanarrwfhsh. Sas parakalw thelw na mou peite k'seis thn apopsh sas giati eimai teleiws APELPISMENH! Τa 182kg m'xoun katakreourgisei th psychologia edw kai 7 xronia, twra eimai 24 kai den borw na pw oti borw na apodektw ton eauto mou, pisteyw na boreite na katalavete th katastash mou kai ton ratsismo pou antimetwpizw. Oute s'ena club de borw na paw me aksioprepeia, to face control paei synefo OUOUOU!!! sxedon panta eimai sigourh oti tha faw th porta, gι'auto k'h parea mou m'apofeygei pleon se kathe ths aksodo. Sas parakalw prospatheiste na me bohtheiste osoi exete protaseis lyshs sto provlhma ths ypervarias mou!!! TI FTAIEI?????

avatar

κατερινα ειλικρινα δεν ξερω πως να εξηγησω το ''φαινομενο'' αυτο, γιατι φαινομενο το ονομαζω 2 μηνες ενας υπερβαρος οργανισμος να κανει μια τετοια διαιτα και να εχει χασει μονο 1 kg! Ειναι αδιανοητο. Ισα ισα που οι υπερβαροι τα χανουν σε πολυ γρηγορους ρυθμους. Μπορεις να συμβουλευτεις εναν γιατρο για να σου πει τι συμβαινει, Επισης, αν και ειναι η εσχατη λυση, αν δεις οτι δε γινεται τιποτα κανε μια ερευνα για το λεγομενο 'δαχτυλιδι', την εγχειρηση αυτη που κανουν σε υπερβαρους. Δεν ξερω αν εισαι στα ορια που απαιτουνται για να την κανεις πραξη, παντως αξιζει να το ρισκαρεις. Εχει πολυ θετικα αποτελεσματα. Οσο για το ρατσισμο, δυστυχως ετσι ειναι. Υπαρχει σε πολυ μεγαλο βαθμο απ' ολους μας. Κι εσυ ανηκεις σ' αυτους σιγουρα σε αλλα θεματα. Σιγουρα θα στο εχουν πει πολλοι, αλλα πραγματικα δε βρισκω κατι πιο καταλληλο να πω. Πολλοι απ' αυτους που σε κρινουν δεν αξιζουν περισσοτερο. ΓΙ' αυτο, γραψ'τους και enjoy your life:)

DespoD

Κατερινουλα κατ΄αρχην μην απελπιζεσαι..Η απελπισια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για το χασιμο των περιττων κιλων.Δες το θεμα με αισιοδοξια..Τωρα οσο αφορα την συγκεκριμενη διαιτα κ το γεγονος οτι εχασες μονο 1 κιλο ειναι λιγο παραδοξο.Δεν μπορω ουτε εγω ουτε κανεις αλλος,εκτος απο γιατρο και διαιολογο να σου εξηγησει τι συμβαινει.Οσον αφορα την επεμβαση επισης θα το κρινει ενα γιατρος.. Για τον ρατσισμο που βιωνεις τωρα εχω να σου πω το εξης απλο κ σκεψου το.Εσυ εχεις το προβλημα κ οχι οι αλλοι.Εσυ αενεισαι τον εαυτο για αυτο σε αρνειται κ ο κομος.Εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα σε σχεση με τις σχεσεις μου φιλικες κ μη απλα γιατι εκτιμουσα τον εαυτο μου κ αυτο το μετεδιδα κ στους αλλους..Δεν "εφαγα"πορτα ποτε κ πουθενα..Δικα σου ειναι ολα!! Η προταση μου ειναι να ξεκινησεις σωστη διατροφη σε συνεργασια μ΄ενα γιατρο κ διαιτολογο για να βρεις λυση στο προβλημα σου..Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!

avatar

ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΑΔΙ,ΛΕΜΟΝΙ?ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ?

DespoD

Λεμόνι ναι! Λαδι με ΤΙΠΟΤΑ! Αλατοπιπερο με μετρο! εγω βαζω μονο λεμονι σε ολα.Αντικαθιστα το αλατι,το οποιο ως γνωστον κανει κατακρατηση υγρων. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Ειμαι στην 7 μερα εχω χασει 4 κιλα.αλλα αυτο μονο η ζυγαρια μου το βλεπει κ οχι εγω..Θα την συνεχισω γιατι τελικα δεν πειναω καθολου με την διαιτα αυτη.εχω αντικαταστησει σημερα το λαχανο(δεν παλευεται ειναι αηδια)με μανιταρια κ η σουπα εγινε πιο ευχαριστη.Δεν το αντεχα αλλο.Και μονο λαχανο που γραφω μου ερχεται αναγουλα.:)

DespoD

επισης εχω να προτεινω για οσες ειναι στην 7 μερα,ρυζι λαχανικα,να κανουν ενα ωραιοτατο σπανακορυζο το οποιο εφαγα πριν λιγο.Η συνταγηη γνωστη..σπανακι κρεμυδακι ανιθο.Σ οποιον αρεσει τριβει κ μια ντοματα μεσα.Αντι να φαω λαχανικα ωμα δηλαδη εγω τα εκανα φαγακι!

avatar

paidia egw tin ekana xwris na kanw kamia paraspondia kai exasa 2 kila adi gia 7 pou leei kai ayta ta dio tin 8i mera ta'xa parei giati eipa na faw fisiologika....loipon to mono kalo pou exei einai oti ontws katharizei to sistima mas kai aisthanomaste pio eyxarista alla molis ti stamatsoume arxisoun ta diskola...

avatar

παιδια εγω στην 2η κ πιο δυσκολη ημερα επειδη δεν επιτρεπεται να φαμε φρουτα εφαγα μονο σουπα και 2 γαβαθες μαρουλι κ το βραδακι ζαλιστικα τοσο που παραλιγο να λυποθημησω.ωστοσο αργοτερα ζυγιστικα κ ημουν εναμιση κιλο παραπανω!!!!!!!!!αληθεια!!! δεν γνωριζω τι φταιει αλλα επειδη θελω να χασω πολυ συντομα τα κιλα αγορασα το wellnes που το ανακαλυψε ο steeg steen επιστιμονας κ αυτο ειναι σε γευση φραουλα κ βανιλια κ πραγματικα αισθανεσαι κορεσμο!!!!!κ δεν πειναω κ εχει κ ωραια γευση!!ΤΕΛΕΙΟ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ξερει καμμια καλη διαιτα ασ την πει γιατι κριμα να χανουμε μυικο ιστο κ υγρα...

DespoD

τελος σημερα...4 κιλα εχασα αλλα δεν μυ φαινεται ουτε στο ελαχιστο..ουτε απο τα ρουχα καταλαβαινω την διαφορα..μονο η ζυγαρια μου το βλεπει αυτο..αρχιζω ομως την παλια καλη κ σταθερη μεθοδο..θα τρωω απ ολα μετρωντας τις θερμιδες..εκει ειναι η ολη ιστορια..ΑΝΩΝΥΜΕ τι ειναι τα wellnes?ροφημα τυπου χερμπαλ λαιφ?αν ναι έχω να σου πω οτι ειναι επισης κοροιδια..μπορει να αισθανεσαι κορεσμο κ να ξεγελας την πεινα σου δηλαδη αλλα συντομα θα πεινας σαν τρελος..τιποτα δεν μπορει ν αντικαταστησει το φαγητο...θερμιδομετρητης..ο καλυτερος συντροφος...1 κιλο την βδομαδα 4 το μηνα..αυτο ειναι το καλυτερο και φυσικα καμμια ελειψη απο τιποτα..καλη δυναμη σ ολους μας! :)

avatar

geia sas!! egw simera ksekinisa ti dieta alla den evala olo to laxano stin katsarola alla to miso kai to evrasa opos lei i sintagi. meta apo misi wra omos evrasa kai to ipolipo laxano se alli katsarola mazi me tin deuteri konserva ntomatas. an to prosthesw to deytero vrasmeno mono tou laxano stin idi proiparxousa soupa ine entaksi?? i'' xriazete i diadikasia pali ap tin arxi me mia kai kali olo to laxano mesa stin katasarola??? as mou apantisi kapios pou kseri plz!!!!!!!!!!!

avatar

paidiaaa egw den trww bananes.. me peirazoun sto stomaxi.. me ti mporw na tis antikatastisw!!!

aga8i25

kalispera koritsia ..eime kai go nea sti parea .apo aurio tetarti arxizo kai go ti dieta .eime sta 54 kai 8elo na pao sta 49.me i4os 1.60.elpizo na ta katafero..8a sas po ta apotelesmata.mipos exei kamia apotelesmta ??????????

avatar

geia sas!!!egv paidia exw ftasei sta 86 kila..prwth fora..den kserw ti epatha..oli tin wra thelw na trww otidipote...prepei na adynatisw epigontws giati aisthanomai xalia psixologika..

avatar

thelo na kano kai ego tin diata aytin.den mporo na katalavo mporo na tro dyo treis fores tin eimera soupa.e prepi mia fora tin eimera.an kserei kapios as mou pei.

avatar

Παιδιά αύριο την ξεκινάω κι εγώ. Χαίρομαι που συμπέφτει με την πανσέληνο. Όταν κάνεις νηστεία (μόνο με υγρά) την πανσέληνο χάνεις περισσότερο. Γι' αυτούς που ρωτήσανε. Την σούπα καλό είναι να την κάνεις αυθημερόν και να ΜΗΝ την βάζεις στο ψυγείο, γιατί χάνει τα θρεπτικά της συστατικά. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται με κρεμμύδια και λάχανο. Μπορείς να βάλεις ό,τι λαχανικά θέλεις. Σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με αέρια, καλύτερα να αποφύγεις τα κρεμμύδια. Ελάχιστο αλάτι, και 1 κ.σ. λάδι/κατσαρόλα επιτρέπεται απ' ότι ξέρω.

Το κρέας που τρως τις τελευταίες μέρες μπορείς να το φας βραστό μέσα στη σούπα ή στη σχάρα, δεν έχει σημασία.

Είμαι 1.59 και 63 κιλά. Θα επανέλθω σε 1 εβδομάδα να σας πω τι αποτέλεσμα είχε, αν κι έχω τις επιφυλάξεις μου, γιατί έχω κάνει πολλές δίαιτες και νηστείες στο παρελθόν κι έχω τρελάνει το μεταβολισμό μου. Φιλιά!

avatar

Nikolas, την σούπα την τρως 3,4,5 φορές μέσα στη μέρα, ή όποτε πεινάς. Μπορείς να την βάλεις μέσα σ' ένα θερμός και να την πάρεις στη δουλειά σου.

avatar

i brasti patata epitrpetai??

avatar

kserei kapios otan lei soupa trome mono to zoumi e kai ta laxanikatis soupa.as mou pei kapios an mporei.sas eyxaristo.

avatar

Nini, η βραστή πατάτα επιτρέπεται μόνο το βράδυ της δεύτερης μέρας μαζί με λίγο λαδάκι. Nikolas, τρώμε το ζουμί και τα λαχανικά μαζί. Μπορούμε επίσης να φάμε όσα ωμά ή βραστά λαχανικά θέλουμε.

avatar

paidia kali epituxia se olous!eimai sthn triti mera k exw xasei 2 kila.5 kilakia thelw sunolo.i soupa einai polu euxaristi se mena k den eixa kanena provlima apo oti anaferetai parapanw.apla kati pou isws den gnwrizete, i patata apogoreuetai aystirws kai den thelei katholou apolutws ladi.einai krima na xalasei gia auta pou lete(oti epeitrepetai)se allous pou prospathoun.xxx

avatar

η πιο δυσκολη μερα ειναι η δευτερη! Ουτε ενα φρουτο? βαρυ! Ποση σουπα πια!!! Δεν μιλαμε για πατατες και λαδι αλλα ενα μανταρινακι...... Εγω την αμαρτια μου την εκανα κι ας μη χασω εως 7 κιλα που λεει...... ας χασω εως 4! Ευχαριστημενη θα ειμαι!

aga8i25

ego paidia eime sti sti tetarti mera kai exo xasi 3 kilakia mexri tora ,ka8e mera ena kilo kato ..teleio den eine ?gai ti spoupa 2 fores tin hmera tin tro ..gti eine xalia.me klisti ti miti ti tri ..ti liono sto plenter kai ginetai san kremoula ...

avatar

geia sas eimai kainourgia kai egw kai 3ekinaw diaita apo deutera.eimai 53 kila me 1.60 upsos kai 8elw na paw sta 47 kila!! exw omws mia aporia to apoboutiromeno gala mporw na to pinw ka8e mera??

avatar

http://www.cabbage-soup-diet.com/eating-plan.html

Εδώ έχει τη γνήσια συνταγή στα αγγλικά. Λέει τη δεύτερη ημέρα το βράδυ να φας μια βραστή πατάτα. Επίσης λέει να σωτάρεις τα λαχανικά της σούπας σε ελάχιστο λάδι πριν τη βράσεις. Επίσης σε μια εκπομπή ένας διαιτολόγος έλεγε ότι επιτρέπεται ελάχιστο ελαιόλαδο μέσα στη σούπα.

Depi το αποβουτυρωμένο γάλα επιτρέπεται μόνο την μέρα με τις μπανάνες. Αλλά βρε παιδί μου με 1.60 ύψος θέλεις να γίνεις 47 κιλά!!!

avatar

mporo na lioso ta laxanika tis soupa kai na tin tro san kreme tin supa e den ginete. an kserei kapios as mou pei.eyxaristo

aga8i25

nikola diavase ola ta sxolia pou leh sto site gia na katalavaeis pos mporeis na pai3eis me auti ti dieta ..ego ta diavasa ola kai se ena dio sxolia elega pos tin eliona sto plenter kai eixa xassei malista kai 7 kila .ego mexeri simera exo xasei 4 kila .apo 55 exo ftasei sta 51 kai mou emeina akoma 2 ..

avatar

kalimera pedia eimai k go kainoyrgia alladiabasa sxedon ola ta sxolia sas ka tha tin ksekiniso kata gramma .eimai 1.66 me 73 kila thelo na xaso toylaxison mexri telos maioy 10 kila ....den eimai tis diaitas genika panta tis xalaga alla tora thato balo pisma...apla thelo na me boithisete .......exo poli kilia ..eimai apo toys typous ginaikas adinata podia xeria kai megali kilia ...tha m fanone ysxiei ....empsixosteme giati edo sto spiti mou olo probatina kai pitses trone kai me pianei apelpisia ....tin ksekino kai tha sas po ta apotelesmata

avatar

Σήμερα είμαι στην 4η μέρα κι έχασα σύνολο 2,3 κιλά. Βέβαια χθες δεν έφαγα την σούπα κι έπινα μόνο χυμούς και τσάγια. Marina καλή επιτυχία! Αν δεις τα πρώτα κιλά να φεύγουν να δεις πως θα πάρεις αμέσως τα πάνω σου.

aga8i25

marina min agxonese opos sou eipe kai i lila molis deis ti zigaria na katevenei me tipota den 8a 8es na tis xalaseis .piste4eme ego aurio teliono tin vdomada kai sxesoexo xasei 5 kila .kai 8a ti sinexiso gia akoma mia vdomada .

avatar

Αγαθή25, μήπως θα έπρεπε να κάνεις ένα διάλλειμα 2 εβδομάδων όπως λέει το link www.cabbage-soup-diet.com για να ξεκουραστεί ο οργανισμός πριν την επαναλάβεις?

aga8i25

ne to dialeia milaei guatous pou exou xasei apo 6 kai ecs 7misi kila ego exo xasei mono 4 kila ..ara nomizo pos mporo na tis kamo gia lai mia vfomada na xaso akoma 4

avatar

paidia egw arghsa na thn kanw kai shmera eimai stin 1 mera alla gia thn prwti mera leei mono frouta kai soupa.ta laxanika pou einai mesa sthn soupa mporw na ta faw??

avatar

Ναι, Depi, μπορείς να φας και τα λαχανικά.

Εγώ είμαι στην 6η μέρα, αλλά έχασα μόνο 2,3 κιλά μέχρι τώρα. Χθες που έφαγα το κοτόπουλο δεν έχασα τίποτα, έβαλα κιόλας. Μήπως φταίει και το ότι τσίμπησα λίγο χταποδάκι? :(

Agathi, 4 κιλά σε μια εβδομάδα μου φαίνονται πολλά. Πάντως κράτα μας ενήμερους για το πόσα θα χάσεις και τη δεύτερη!

aga8i25

kai ego tin imera tou kotopoulou den exasa tipota .mexri tin 5h mera exasa meta pou arxise i mprozola kai to rizi den exasa ..mipos gnorizei kaneis poso rizi prepei na trome ?ego rizi den ekana to mauro ,efaga to kanoniko to aspro

avatar

Μάλλον μετά την 4η μέρα δεν χάνεις και πολύ. Όλη η δουλειά με τα φρούτα και τα λαχανικά γίνεται. Για το ρύζι κανονικά όσο θέλεις μπορείς να φας, αλλά εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου. Αύριο θα φάω μόνο μέχρι 2 φλυτζάνια.

avatar

Γειά σε όλους.Εχθές ήταν η πρώτη ημέρα.Έφαγα (3) πιάτα σούπα,(2) μήλα και τέσσερα αχλάδια.Επίσεις ήπια δύο μεγάλα ποτύρια πορτοκάλια και γκρέϊπ φρουτ που εστυψα.Το αποτέλεσμα:Έχασα 1.100.Είμαι πολύ ευχαριστημένη και όσο και αν φαίνεται παράξενο,φάνηκε και στο σώμα μου.'Οταν φτάσω στο τέλος θα σας πώ όλα τα αποτελέσματα.Φιλιά και καλή επιτυχία σε όλους!

aga8i25

nai lila etsi na kaneis gti ego efaga arketo rizi ala tipota ekeini ti mera den exasa .tora ego eime sti 2h vdomada kai simera vriskomai sth 3h mera kai exasa 1.5 kilo

avatar

ksekinisa kai ego einai deytere mera kai niotho poly kalitera.makari na ftaso na xaso 5kila pou thelo.tha sas pos.

avatar

Ααααχ! Παιδιά! Το έριξα στις σοκολάτες. Πάνε οι κόποι μου. Από αύριο ξαναξεκινάω!

avatar

geia se olous...eimai 16 xronwn upsos konta sto 1.60kati kai eimai 71 kila....exw xasei gyrw sta 5 apo to kalokairi kobontas bradino kai gluka kai pswmi...omws 8elw na xasw toulaxiston akoma 10 kila..tha me boithisei auth i diaita h tzampa peina???please an borei na kapoios na m apantisei me sigouria tha me boithisei polu!! euxaristw kai kali upomonh se osous tn kanoun! :)

avatar

ΥΓ...ksexasa na pros8esw oti dn thn ekana sunexomena kai pista th "diaita apo to kalokairi"apla prosexa perissotero alliws opws einai logiko dn tha eixan fugei mono 5 kila...:

amadaa

re pedia ..diavasa arketa apo ta sxolia sas ... eimai 1.72 ipsos giro sta 80 kila.. t na kanw ??? dn 8elw na <<br /> > me tn organismo m se adi8esi omos 8a i8ela poli na xaso kapia kila .. plz pite m t na kanw ??? na kanw tn dieta i oxi ??? thnx:P

amadaa

exw 1.72 ipsos* dn 8elw na <<br /> >

avatar

tin ekana kai exasa 5kila einai poly kaly ala thelei kouragio.

aga8i25

ego paidia thn 3ana3ekinao pali gia 2 vdoamades ..mexri tis giortes ..akrivos kouragio 8elei tipota alo.nikola ti soupa telika pos tin etroges ?to zoumi mono i kanonika ?

avatar

Eimai stin 3 mera pame gia 4 niotho mia hara,aurio tha paw kai gymnastirio. To an tha ksanapareis ta kila einai sto ti diatrofi tha kaneis meta. Ama trwme oli mera kai den gimnazomaste tha ta paroume pali den paei na ta ehoume hasei apo gymnastiki kai diatrofi.

mamalambros

ξεκίνησα σήμερα και η σούπα μου αρέσει πολύ! σαν κινέζικο είναι!!! ούτε πείνα νιώθω, ελπίζω να μη πάθουν λαλά τα αντεράκια μου με τόσο κρεμμύδι.

avatar

paidia simera tin ksekinaw,8a paw na parw ta ulika na ti ftiaksw.8a trww mono laxanosoupa giati nisteuw kai dn trww oute galaktomika oute kreas.elpizw na anteksw. 8a ta poume se mia vdomada na sas pw apotelesmata.filakia!

aga8i25

kai ego 3ekinao pali ...kai eplizo auti ti fora na kratiso ta kilakia pou 8a xaso ...dmitri pos etroges ti soupa ?kanonika ?i mono to zoumi ?????

aga8i25

axx.ipomoni .............tipota alo den 8elei auti i dieta ..........................

avatar

peinawwwwwww kai eimai akoma stin prwti mera :-( 8elw ligo pswmaki :-( i soupa einai sketi ahdia,elpizw toulaxiston na aksizei ton kopo :-(

aga8i25

ego x8es tin evgala me ena milo ..oli mera epina nero kai tsah ..simera eime sti 2hmera kai fao mono tomates

avatar

paidia h soupa einai katapliktiki..egw thn bazw se mplenter kai thn alethw rixno kai liges stagones lemonaki mmm ginete super. Sas thn protinw alla oxi mono san kyrios geuma...as fame kai kati mikro na mas piasei giati kales oi diaietes alla panw apo ola h ygeia mas.

avatar

paidia min mpeite kan ston kopo.oti xaneis to pairneis pali pisw...ti dokimasa kai pragmatika stin arxi einai kala...meta eksas8ainei o organismos kai se pianoun taseis boulimias apo tis elleipseis!pragmatika as min katastrepsete kai eseis ton organismo sas!einai krima!mporei na skefteste twra oti "egw tha anteksw kai den tha ta parw pisw" i oti "egw to pira apofasi kai den tha kanw san tous allous pou ta pairnoun pisw,tha prosexw" i episis to gnwsto "an trwne oi alloi ton agleora meta logiko na ta paroun pisw kai dipla..egw omws...oxi,den tha tin patisw" kai alla tetoia sxetika!autapates!kai egw ta idia pisteua alla twra na 'mai edw na diabazw tou kathenos to apotelesma kai na skeftomai posoi akomi tha tin patisoun pera apo emena....megali prosoxi!mporei na min exete ousiastiko problima kai na apoktisete apo tetoiou eidous diaites pou sas entuposiazoun arxika kai meta erxontai oi pikres oi megales!

sidiro11

Παιδιά είμαι στην τρίτη ημέρα και έχασα περίπου δύο κιλά. Όσο οτι χάνεις μόνο υγρά μάλλον είναι για όσους δεν πείνουν νερό εγώ πάντως πείνω γύρω στα 3 λίτρα την ημέρα.Όσο για την σούπα,που γενικώς μου αρέσουν οι σούπες την πρώτη ημέρα εντάξει αλλά μετά την σιχάθηκα οπότε την έκανα κρέμα στο μπλέντερ και με μπόλικο λεμόνι τρώγεται. Κάθε πρωί πίνω και ένα ποτήρι γάλα.Θα την κάνω μόνο για μια εβδομάδα γιατί δεν πιστεύω οτι είναι τόσο καλή για τον οργανισμό.Ελπίζω να χάσω τουλάχιστον άλλα 3 κιλά, είμαι 77 κιλά.Καλή επιτυχία σε όλους

avatar

Είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζω τη συγκεκριμένη διατροφή και την πρώτη φορά έχασα σε διάστημα 1 μήνα, κάνοντας τη δίαιτα εναλλάξ με θερμιδική δίαιτα των 1200 θερμίδων (δη σωστή διατροφή και περπάτημα 20 λεπτών την ημέρα) κάθε δεύτερη βδομάδα (δη 1 βδομάδα Δίαιτα σούπας, 1 βδομάδα Πρόγραμμα Διατροφής) ακριβώς 14 κιλά. Ήμουν 78, έγινα 62. Έχασα 2 κιλά νερό (καθώς ο οργανισμός μου κάνει αυξημένη κράτηση υγρών) και 12 κιλά λίπος.

Δεν τα ξαναπήρα πίσω έκτοτε. Τηρούσα ακριβώς τις οδηγίες. Δεν αισθάνθηκα κανένα αίσθημα πείνας μετά την τρίτη μέρα εφαρμογής της δίαιτας. Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν η μυρωδιά της σούπας από το σέλινο και την πιπεριά, τα οποία έβαζα σε ελάχιστη δόση, ενώ τη συνόδευα πάντα με λεμόνι.

Δεν "πείραξε" το μεταβολισμό μου. Και καθώς διαβάζω πολλά σχόλια σχετικά με το ότι θα επηρεάσει τον οργανισμό μας, απλώς θα απαντήσω πως είναι σα να λειτουργούμε ως χορτοφάγοι για 4 ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Κάτι που για εμένα δεν είναι δα και τόσο κακό, από την άποψη ότι καταναλώνω φρούτα και λαχανικά στη διατροφή μου και μειώνω την κατανάλωση κόκκινου κρέατος στη 1 μέρα τη βδομάδα. Κοτόπουλο τρώω, πάλι, 1 φορά την εβδομάδα και ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται και σε κάθε άλλη διατροφή ή δίαιτα που σας προτείνει ο εκάστοτε γιατρός. Παράλληλα να επισημάνω πως ο μεταβολισμός, πλην των ανθρώπων που πάσχουν από (υπό-υπέρ) θυροειδή δεν αλλάζει έτσι εύκολα. Ο μεταβολισμός λειτουργεί βάση της ενέργειας που του δίνεται. Αν για παράδειγμα κάνετε καθημερινές ασκήσεις (περπάτημα, τρέξιμο, pilates, yoga κ.λπ.) δίνεται ενέργεια στον μεταβολισμό σας (και τον οργανισμό σας) να καίει ευκολότερα τη τροφή που προσλαμβάνει. Όσο περισσότερο κινείστε, βγαίνετε έξω ή έστω έχετε κάποιο χόμπι που σας κρατάει μακριά από την καρέκλα, τον καναπέ και την τηλεόραση τόσο πιο συστηματικά λειτουργεί και ο μεταβολισμός. Όποτε, ας απομυθοποιήσουμε λιγάκι το θέμα του μεταβολισμού που για το μέσο όρο των ανθρώπων της κάθε χώρας είναι περίπου + - 1 ο ίδιος.

Ενημερωτικά: Πάσχω από υποθυροειδισμό και βάζω κιλά δίχως να τρώω τροφές πλούσιες σε λιπαρά ή πολλούς υδατάνθρακες. Ό, τι αναφέρω παραπάνω είναι συμβουλή των γιατρών που επισκέπτομαι. Και δεν μιλάω για διατροφολόγους. Αναφέρομαι σε ενδοκρινολόγο, καρδιολόγο και παθολόγο.

Σχετικά με το νερό που πρέπει να πίνουμε μια πρόταση είναι να καταναλώνουμε τουλάχιστον 1,5 με 2 λίτρα νερό την ημέρα, καθώς αποβάλλονται ήδη πολλά υγρά εξαιτίας της διουρητικής ενέργειας της σούπας. * Προσοχή στη χρήση της ντομάτας στη σούπα, καθώς ανεβάζει το ουρικό οξύ.

Άτομα τα οποία πάσχουν από δυσκοιλιότητα θα βρουν τη σούπα σωτήρια. Συνιστώ να την τρώτε το μεσημέρι ή το απόγευμα, εφόσον ξέρετε ότι για τις επόμενες 3 ώρες δεν θα βρεθείτε σε χώρο που δεν διαθέτει εγκαταστάσεις υγιεινής (για ευνόητους λόγους)

Ευελπιστώ να χάσω λίγα κιλά ακόμη, καθώς το ύψος μου είναι 1,65 εκ και πρέπει να έχω βάρος μεταξύ 53κιλών και 65κιλών.

Καλή δίαιτα και υπομονή ^_^

*** Στη σούπα τα κρεμμύδια είναι 6 και όχι 16.

aga8i25

paidia ...na me pali ..apo aurio arxizo pista auti ti glikia diaita ...na doume ti 8a ginei ame auta ta epipleo 5 kila ...8a ta xasoume ??8a sas enimerono me ta dikam apotelesmata

avatar

Εγώ προσωπικά δοκιμασα τη διαιτα πιστά για μια βδομάδα πριν 5 περιππου χρόνια και έχασα γύρω στα 4 κιλά.Λέω από αυριο να ξανακάνω την ίδια προσπάθεια για μία μόνο εβδομάδα , γιατί εδώ και καιρό έχω κωλήσει τόσο στη ζυγαριά όσο και σε κακές συνηθειες και δυστυχώς δεν αισθανομαι και πολύ καλά με το σωμα μου (από άποψη υγείας) . Πιστευω ότι θα είναι μία καλή αρχή για να ξαναμπώ στον ίσιο δρόμο...

Υ.Γ.αν και ανησυχώ λιγάκι , καθώς πράγματι η διαιτα αυτή απευθύνεται πράγματι σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

avatar

ego den kano diaita allA 8A KANO AYRIO me tin laxanosoupa kai 8a sas grapso

avatar

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

avatar

ΛΑΔΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ?

avatar

παιδια εκαναν τη διαιτα 2 φιλοι μου κ ειχαν φοβερα αποτελεσματα! λεω να την ξεκινησω κ εγω απο αυριο. θα σας κραταω ενημερους! απο οσο ακουσα δεν χρησιμοποιεις καθολου λαδι...αρα κ το μοσχαρι βραστο θα εννοει,ε?

avatar

γεια σας παιδια ξεκινησα χθες τη διαιτα. 73 κιλα.σημερα εχασα 1 κιλο ελπιζω να τα καταφερω.ας απαντηση καποια φιλη που που εχασε.

avatar

Παιδια, ξεκινησα τη διαιτα πριν 2 μερες. Την ακολουθω πιστα αλλα δεν βλεπω καποιο αποτελεσμα...ισως ειναι νωρις ακομα...παντως για να χασω τα 2,5-3,5 κιλα μεχρι αυριο (οπως λεει η διαιτα) χλωμο το κοβω...θα συνεχισω ομως μεχρι το τελος για να δω...καλη συνεχεια στους ομοιοπαθεις...

avatar

paidia tha tin arxisw apo deftera wish me luck

duckster53

kai egw arxizw ayrio. sigoura einai 6 t kremydia kai oxi 16?

avatar

ναι παιδια,6 ειναι τα κρεμμυδια. βρισκομαι στην 5η μερα...εχω χασει 2 κιλα αλλα δεν αντεχω αλλη σουπα...βρωμαει!!!!!!!!!!!!

avatar

egw thn eiha kanei gia 6 meres kai ontos ehasa 3,5-5 killa vevaia ta prwta einai panta ta poio efkola... egw tha sas prwteina na thn kanete mia evdomada kai meta mpeite se normal rythmous kai ton epomeno mhna palh! egw thellw na rwthsw kati an xerei na mou apantisei kapoiws. mpwrw na pinw fisiko himo portokalh hwris zahari?kai epishs mporw na faw pantzaria me skordo?(simvoulh vazete polh karoto sthn soupa)

avatar

paidia egw htan na tin ksekinisw shmera alla to metanoiwsa teleutaia stigmi kai ekana mia alli soupa me 3 koloky8akia,3 karota, 1 selino, 1 fresko kremydaki, 2 patates, 1 koutalia elaiolado kai ena knorr laxanikwn. entaksei kamia sxesi me thn kremudosoupa alla apo to na tsakisw kamia makaronada kati einai k auto!

avatar

παιδια η σουπα ειναι σκετος εμετος! ασε που ειμαι στην 6η μερα κ εχω χασει μονο 3 κιλα....κ την εχω τηρησει κατα γραμμα + γυμναστικη! το σιγουρο ειναι οτι δεν θα τη ξανακανω... απο τωρα κ μετα μονο ισορροπημενη διατροφη κ οχι διαιτες express!..το πηρα το μαθημα μου! anyway..καλη επιτυχια σε οσους το αποφασισουν...αλλα προσοχη στην υγεια μας!

avatar

ekana th diaita persi hmoun 58 kila den oloklhrwsa th diata thn ekana gia 4 meres.exasa 4 kila kai meta apo liges meres exasa alla duo enw eixa stamathsei th diatrofh.h diaita einai super kai 8elw na pw se autous pou lene oti 3anaphran ta kila oti opoia diaita kai na kanoun an afou thn teleiwsoun fane san zwa einai logiko na ta 3anaparou!!!!egw meta 1 xrono den ta 3anaphra

aga8i25

paidia i diaita eine telia kai go apo aurio arxizo ..apla 8elei ipomoni mono ..se opio den aresei i siupa as pinei mono to zoumi ..

avatar

geia sas paidia, ki egw shmera ksekinhsa. eimai 62,5 kila kai thelw na ftasw ta 53. thn efaga 2 fores thn soupitsa, na doume avrio ti tha ginei... kalh dynamh se olous!!

avatar

Jekinisame mazi me ton antra mou tin dieta tin kyriaki, O antras moy idi se 3 meres einai -3,5kg , egw eimai sta 2 kai sinexizoyme!!!!!! simera einai i mera ''tis mpananas!!'' Einai 1 ti mas fora kai ta pame mia xara!!! Thelo na sas po oti den peinas katholoy,giati oli tin hmera tros poly kai pineis polla igra,auto poy lipei einai h Geusi k oxi to fagito!!! Kali epitixia se olous!!!

tialo

kalispera paidia ..simera vriskome sti 2 mera me ta laxania..zoristika ligaki ala ekana ipomoni..ainte aurio frouta kai laxanika ...2 meres tora pou tin kano exo 3ifouskosei ligaki kai akoma vrsikome kai stis meres m ..eime 1.62 me 58 kila kai stoxos m eine na pao sta 50 .me 52.elpizo na ta katafero ..

avatar

Γεια σε ολους.Μολις σημερα ξεκινησα τη διαιτα και πιστευω οτι θα τα παω καλα.μακαρι να εχει τοσο θεαματικα αποτελεσματα οσο λενε οι περισσοτεροι.η σουπα δεν ειναι καθολου ασχημη ειδικα αν βαλετε μπολικο λεμονακι.εγω ειμαι 110 και στοχος μου για αρχη ειναι να κατεβω στα 99.βεβαια δε ξερω αν μπορω να τη συνεχισω για 2 βδομαδες.λογικα θα κανω εναλλαξ με μια αλλη απο διατροφολογο που πηγαινα.καλη επιτυχια σε ολους παιδια και υπομονη.σε μια βδομαδα θα ενημερωσω παλι για τα αποτελεσματα.

avatar

Γεια σε όλους Σήμερα βρίσκομαι στη δεύτερη μέρα και προς στιγμήν τα πάω καλά Θα προτιμήσω αυτό που διάβασα πιο πάνω. Να την κάνω στο μπλέντερ γιατί ναι μεν καλή ήταν η γεύση αλλά συνεχόμενα δεν αντέχεται οπότε θα την "πίνω" ως φάρμακο. Όσο για τα κιλά θα σας πω την Πέμπτη που έρχεται Καλή επιτυχία σε όσους την ξεκινήσουν τώρα

avatar

proton aporo giati poloi apo sas tin kanoyn 3 kai 4 fora....ta xanapirate ta kila gia ayto? k 2on na apantiso se aytoys poy rotoyn an trome ta laxanika apo tin soypa i mono to zoymi......mporeite na brasete mono zoymi xoris laxanika k na to trote ..giati na pernete parapanisies thermides me ta kremidia k ta laxana ? vraste nero k fate!!!tha deite katapliktika apotelesmata!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxa

tialo

apo aurio triti ARXIZO .......SIMERA FTAXNO TI SOUPITSA ,...OPOIOS EXEI APORIA AS ME ROTISEI ...GTI TIN EXO 3ANAKANEI ...PIO PALIA ...POLI KALI ...8A TIN KANO GIA VDOMADES KAI TA KILAKIA XA8IKA ...

avatar

Tha tin xekinhsw tin epomeni vdomada. Tha pinw mono to zoumi omws san xumo :P Ante na doume. An xasw panw apo 3 se mia vdomada tha ti ftiaxnw gia kana mina!!!

avatar

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είμαι στη 2η μέρα. Πήρα και ένα θερμός και την κουβαλάω και στη δουλειά. Εμένα μου φαίνεται νοστιμότατη, σκέτη λιχουδιά, μάλλον θα είμαι πολύ παράξενη. Και νομίζω καλό είναι να την ξεκινήσει κανείς Τρίτη ώστε το μοσχάρι να πέσει Σαββατοκύριακο. Δε θα ζυγίζομαι καθημερινά, θα ζυγιστώ μία φορά μετά από 7 μέρες. Αλλά νομίζω ότι όταν τελειώσουμε τη βδομάδα της λαχανόσουπας, θα πρέπει αμέσως να ξεκινήσουμε μία δίαιτα 1.300 θερμίδων για να μην πάρουμε τα χαμένα. Εγώ πάντως βρήκα την υγειά μου όταν πριν από ένα χρόνο πήρα ατμομάγειρα. Έτρωγα corn flakes special K το πρωί με γάλα, στις 11 ένα φρούτο, στις 2 ένα φρούτο, και στις 5 που είχα γυρίσει σπίτι έτρωγα στον ατμό. Τσιπούρα στον ατμό και λαχανικά, σολωμό στον ατμό και λαχανικά, κοτόπουλο στον ατμό και σαλάτα. Όλα. Μέχρι και τα λαχανικά (αν δεν επρόκειτο για φρέσκια σαλάτα), στον ατμό τα έκανα. Έχασα περίπου 10 κιλά σε 1,5 μήνα. Και δεν τα ξαναπήρα. Τώρα είμαι 1.76 ύψος με 65 κιλά. Και πάω για να γινω 60 κιλά. Ως τώρα μια χαρά νιώθω, η σούπα νόστιμη, χορταίνεις. Οκ, ίσως το πρωινό είναι σπαστικό. Σήμερα 2η μέρα, μαρούλι για πρωινό.. Καλή μας επιτυχία!!!

avatar

Εγώ είχα κάνει την δίαιτα τον νοέμβρη και είχα χάσει 7 κιλά. Τώρα την ξεκινάω πάλι. Βέβαια μια γνωστή μου έχασε 1 φιλιά

avatar

Παιδιά είχα γράψει και χθες. Σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα, και σήμερα που ζυγίστηκα (δεν άντεξα), είδα ότι έχασα 1 κιλό. Το ξέρω πως δεν ακούγεται καλό σε σχέση με όλα αυτά που έχασαν οι προλαλήσαντες, και λίγο απογοητεύτηκα κι εγώ. Να σας πω την αλήθεια όμως, δεν έχω ενεργηθεί καθόλου χθες και σήμερα. Και χθες έφαγα τόση σούπα, που κάποια στιγμή είχε φουσκώσει η κοιλιά μου και ήμουν σαν έγγυος. Έτρεχα βέβαια για πιπί πολλές φορές. Σήμερα λοιπόν που είναι η τρίτη μέρα και μπορώ να φάω και φρουτα, πήγα και πήρα αποξηραμένα δαμάσκηνα και περιμένω να έχουμε καμιά εξέλιξη, γιατί αν δεν κάνουμε κακάκια, μάλλον δε θα δείξει μείον η ζυγαριά. Ρε παδιά μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν είμαι και υπέρβαρη??? Σχετικά κανονική θα με έλεγες.. Πείτε καμιά γνώμη..!! Α! Ξέχασα να σας πω ότι εγώ τρώω κυρίως τη σούπα. Δηλαδή κάνω 5 γεύματα κάθε 3 ώρες, και τρώω τη σούπα. Τρώω και τα άλλα που επιτρέπει αλλά όχι σε ποσότητες. Τι κάνω λάθος??? Help!!!

avatar

Niinii δεν θα ήθελα να σε απογοητεύσω αλλά πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να χάσεις εσύ ειδικά 7 κιλά από αυτή την δίαιτα γιατί βρίσκεσαι ήδη στα κανονικά σου κιλά (γράφεις ότι είσαι 1,76 και 65 κιλά). Η γνώμη μου είναι ότι όταν δεν είσαι καθόλου υπέρβαρος όπως εσύ, είναι δύσκολο να χάσεις. Εγώ άρχισα την δίαιτα χθες, είμαι 1,70 και 65 κιλά. Με βάση τον δείκτη μάζας σώματος και εγώ στα κανονικά μου κιλά είμαι αλλά προσπαθώ μήπως φτάσω τα 59-60 που ήμουν κάποτε. Τέλος πάντων, μην απογοητεύεσαι και 2 κιλά να χάσεις σούπερ θα είσαι και πάλι! Θα σε ενημερώσω σε λίγες μέρες όταν θα ζυγιστώ αν έχω χάσει κανένα κιλό.

avatar

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω τρελαθει στο κλανιδι με αυτη την διατα.

Πολυ κλανιδι ρε αδερφακι μου.

avatar

exw na sas kanw mia erwtisi...epeidi i soupa den trwgetai eykola oute k poltopoiineni...mporw na pinw mono t zoumi tis soupas k na exw ta idia apotelesmata??dld na xanw toso varos oso 8a exana kai stin periptwsi pou tha tin etrwga kanonika.....parakalw na m apantisei kapoios pou gnwrizei giati 8elw na 3ekinisw tin diaita alla den mporw na tin faw me tipota.....

avatar

thelw na sas rwtisw an 8a xanw t idio varos an trww mono t zoumi tis soupas anti tis soupa kanonika opws einai??

avatar

Σοφία μου ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Η αλήθεια είναι ότι η δυσκοιλιότητα ακόμα συνεχίζεται. Με μια εξαίρεση σήμερα, που καλά πήγαμε. Σήμερα πάντως είναι η τελευταία μέρα. Αύριο θα ζυγιστώ και θα σας πω το τελικό σκορ. Πάντως έχεις δικιο, και για μένα και για σένα, είναι δύσκολο να χάσουμε 6 κιλά γιατί είμαστε ήδη σε καλά κιλά.

Για εσάς που ρωτάτε αν μπορείτε να πίνετε μόνο το ζουμί, εγώ επιστήμονας δεν είμαι να σας απαντήσω, αλλά η λογική μου λέει ότι θα χάσετε περισσότερα αν πίνετε μόνο το ζωμό, καθ' ότι ο ζωμός δεν παχαίνει, αλλά από την άλλη, ο ζωμός δεν περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν τα λαχανικά, και ας βράστηκε μαζί τους. Άρα μήπως να πιεστείτε να φάτε τη σούπα, ώστε να μην πάθετε και κάτι???

Καλή επιτυχία σε όλους. Αύριο θα σας πω πόσα έχασα τελικά.

avatar

Παιδιά εγώ έχασα κιλάκια τελικά.. Χωρίς να κάνω καμία παρασπονδία.. Το ξέρω πως δεν είναι τα πολλά κιλά που έχασαν οι άλλοι, αλλά ήμουν ήδη αδύνατο.. Σήμερα το πρωί έφαγα ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με λίγο τυρί Μίλνερ. Αυτό μου χε λείψει πιο πολύ απ' όλα..

Και ξεκινάω κανονικά τη διατροφή μου στον ατμό.. Καλή επιτυχία σε όλους.. Θα σας παρακολουθώ από μια χορτάτη πλευρά..

avatar

Ξέχασα να γράψω πόσα κιλάκια έχασα.. Τρία ήταν..

avatar

re paidia na rotisw kai egw kati??trome oloi stin soupa se mia mera??i osi theloume??kai trome kai ta laxanika etsi?

avatar

Γιωργία τρως όση σούπα θες, και φυσικά και τα λαχανικά. Εννοείται πως δεν είσαι υποχρεωμένη να τη φας όλη σε μια μέρα. Θα σκάσεις καλέ!

avatar

nai kai egw auto lew simera vriskomai stin deuteri mera kai tin ekana xtes kai tin filaksa ston psigio g na faw kai simera...:P euxaristw para poli

avatar

na sas rotisw kati tin deuteri mera p leei prasina laxanika ara m mporoume na fame kai mprokolo???

avatar

re paidi i kremidosoupa p leei ti einai??eppd egw epsaksa kai den vrika kati tetoio as m pi kapoios ti einai ekana tin soupa alla xwris kremidosoupa pirazi???

avatar

geia sas paidia....eimai sthn deuterh mera kai kala paei...alla exei apotelesmata telika auth h diaita?gt dn nomizw mesa se 3 meres na xaseis 3,5 kila...einai arketa duskolo...makari na ginotan dhladh

avatar

paidia kalhspera!loipon prin arketo kairo eixa kanei th diaiata k stis 2meres eixa xasei 1,5kg..omws epeidh thn trith mera eniwsa atonia ta parathsa..apofasisa x8es na thn ksekinhsw..to 8ema omws einai oti h soupa me ahdiazei pia...oute na th murisw!!opote ta kanw ola ektos apo th soupa..pinw omws polu nero kai lipton kruo...elpizw na dw apotelesmata...

avatar

το ακατεργαστο ρυζι που μπορω να το βρω?μηπως υπαρχει στα σουπερ μαρκετ με αλλη ονομασια?

avatar

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ 3 ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

avatar

gia sas eimai 127 k kai tha arxisw tin diaita simera kai gia na xasw grigora ta kila ektws apo tin diaita tha pigenw sunxronos gumnastireio... thelw na rwtisw an auti i diaita tha einai arketa eksatlintiki mazi me to gumnastirei..? o opoios kserei kai mporei sas parakalw na mou apantisei...

avatar

Γεια σας κι από μένα. Nasia αν αντέχεις τη δίαιτα με το γυμναστήριο εξαρτάται από το πως νιώθεις εσύ, πόση ενέργεια έχεις. Αν δεις ότι νιώθεις πεσμένη, χωρίς ενέργεια, (πράγμα φυσικό τις πρώτες 3 μέρες, γιατί γίνεται αποτοξίνωση) δεν υπάρχει λόγος να πας στο γυμναστήριο. Ίσως θα αρκούσε 20 λεπτά περπάτημα.

Για όσους ρωτάνε. Δεν πειράζει να τρως το ζουμί μόνο χωρίς τα λαχανικά. Έτσι γίνεται καλύτερη αποτοξίνωση, αν αντέχεις βέβαια. Τα λαχανικά είναι για να σε χορταίνουν περισσότερο και να σε κρατάνε. Παιδιά μην τρελαίνεστε. Η δίαιτα βασίζεται περισσότερο στις θερμίδες κι όχι σε καμιά μαγική ιδιότητα του λάχανου. Δεν παίζει τόσο ρόλο αν βάλεις λάχανο ή κρεμμύδι στη σούπα. Μη βάλεις καθόλου κρεμμύδια αν σου φέρνουν αέρια. Μόνο η πατάτα απαγορεύεται. Βάλτε ότι νομίζετε ότι μπορεί να τη νοστιμήσει, Knorr, ρίγανη, δάφνη...

avatar

g sas paidia!!edo k 10 mines exo gennisei k m exun minei 10 kila ta opoia dn fevgoun me tpt..!!!einai teleia afta p lete k skeftome na tin xekiniso k go apo avrio...ax kali epitixia se olous mas makari na ta katafero!!!

KATIE_

paidia g sas!!!me entiposiase i diaita leo na ti xekiniso apo aurio prepei na xaso peripou deka kila!!!exo gennisei prin apo ligus mines k....elpizo na tin antexo ali8ia!!!tha ta pume se liges meres...kali epitixia se olous!!!

avatar

ouf..kai egw ksekinisa simera..alla pinw kai tsai lipton linea...den antexw xwris ayto.....froutakia kai poli peponi!!!!! ante na doume.....genisa prin 2 mines kai prepei na xasw 15 kila!!!!!!!

avatar

παιδια να σας κανω μια ερωτηση?βρισκομαι στη 4η μερα της διαιτας.δεν εχω κανει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ παρασπονδια+τρωω τη σουπα 1-2 φορες τη μερα.δε μπορω περισσοτερες.ξενικησα 68,6 πηγα 68,4 τη 1η μερα,μετα 68,8,εμεινα εκει+σημερα ημουν 68,7.δηλ περισσοτερο απ οσο ξεκινησα.εκανα διαιτα για λιγο καιρο κ εχασα 4 κιλα συν του οτι περιμενω και να αδιαθετησω.θα χασω 'η τσαμπα την κανω?γιατι εχω απογοητευτει..

avatar

plz ας μου απαντησει καποιος γιατι μου ρχεται να σταματησω..sorry ρε παιδια απλα ελπιζω ή να ξερει καποιος ή..μια "συμβουλη" =P thanx παντως ;)

avatar

Afroditi kai egw thn 4h mera eperna liga grammaria logo tis mpananas kai thn 6h emena stashmh , auto den einai tpt ,na thimase oti paizei rolo o metavolismos sou kai oti perimeneis na adiathethseis paizei rolo episis k egw apogoiteutika thn 4h mera alla se 2 vdomades exasa 8 kila(den exw parei pisw oute ena kai apo tote pou stamathsa exw xasei alla 2)alloi xanoun ligotero gt den exoume oloi ton idio metavolismo ...so keep going kali epitixia kai polu upomonh!!!

eleanadimitriou

gia..! pedia exo kani dieta k exasa 8 kg m exoun mini alla 7 an kano afti t dieta mporo na ta xaso??? akm an 3r kanis ta kg p xanonte ine se lipos?maza?i mono igra? an gnorizi kapios as m pi sas parakalo;p;p..!

koulisan

καλησπέρα και από εμένα ή μάλλον καλημέρα. είμαι ένας παράξενος άνθρωπος όσον αφορά το φαί. τρώω ελάχιστες τροφές με αποτέλεσμα να έχω πάρα πολλά κιλά πάνω μου (+25) τρώγοντας junk food. και τα λαχανικά δεν τα μπορώ. θα παλέψω από αύριο να κάνω την δίαιτα πίνοντας τουλάχιστον το ζουμί και κλείνοντας την μύτη κάνα λαχανικό. όσον αγορά τα αποτελέσματα? η μάνα μου και οι 2 αδερφές μου χάνουν απίστευτα κιλά. στην αρχή τις κορόιδευα. αλλά τα μάτια μου βλέπουν άλλα. το σημαντικότερο είναι πως κάναν λιπομέτρηση στην αρχή και κατά την διάρκεια της δίαιτας. πχ από τα 5 κιλά που χάνουν τα 3.5 είναι λίπος. τα άλλα 1.5 δεν ξέρω από τι είναι. δεν είμαι ειδικός. πίνουν μία βιταμίνη την βδομάδα (έχει στα φαρμακεία). όποιοι δεν τρώνε το κρέας σκέτο, μπορούν να το κάνουν κιμά (όπως στα μακαρόνια με μια κουταλιά λάδι). εγώ εξάντληση νιώθω μόνο και μόνο από την κάκιστη διατροφή που κάνω. ελπίζω από αύριο να νιώσω καλύτερα τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα. επίσης δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει τα αγγούρια στα λαχανικά. δοκιμάστε τα με ξύδι. τέλος όχι πολύ αλάτι γιατί κάνει κατακράτηση ούρων. α και το τελευταίο. μόνο η μία αδερφή μου έχει πρόβλημα με τα αέρια. αυτά και καλή μας αρχή! όσο περισσότερη σούπα τρώτε, τόσα περισσότερα κιλά χάνετε.

avatar

evi mou sorry,twra eida to sxolio sou gt teleiwsa t diaita thn pempth kai dn mphka ka8olou apo tote st site.. koita..tn teleiwsa k exasa mono 1 kg.k to 8ema einai oti exw parapanw kila.den einai oti eimai adynath+dn eixa ti na xasw.aporw..genika otan kanw diaita xanw kanonika,d exw 8ema.h diaita kanonika einai gia 1 oxi 2 vdomades.d paleua na tn kanw k allo gia na mai eilikrinhs gt apogohteuthka p eida tn teleutaia mera mono 1 kilo katw.adia8ethsa tn epomenh,shmera m teleiwse alla eimai st idia kila..d 3erw.. euxaristw polyyyy pantws pou m apanthses xD

avatar

emeis ksekiname tin diaitoula ayrio...eimaste 4 atoma kai o enas dinei kouragio ston allon...opoios parabei kanona tha tou kopso ta podia :-D!!ante kali epitixia na xoume..

avatar

geiaaaaaaaaaaaa sas!me lene gwgw kai hthela na rwthsw.. exei kanei kaneis thn diaita xwris thn soupa?kai an nai,posa exase?

avatar

egw ayrio tha thn ksekinhsw alla den eimai poly sigourh gia thn soupa.sas parakalw, opoios apo esas exei kanei thn sygkekrimenh diaita xwris thn soupa,na mou apanthsei posa kila exase..egw tha sas enhmerwsw gia ta apotelesmata mou mesa sthn ebdomada,an yparxoun...xixixixi..elpizw pws nai..:)mexri tote euxomai kalh dynamh kai na pernate kala...kisses..

avatar

briskomai stin 4 imera kai apo tin 2 kiolas mera eixa xasei 2 kila...Emena pantos mou aresei i soupa..parakseno...bazw to zoumi tis sto piato kai ta laxanika ta liwnw sto mplenter kai ta anakatebw meta me to zoumi...mia xara mou fenete!!i soupa einai apo moni tis lipodialitis giauto ksanaskeutite to osoi den tin trwte..oso gia tin bitamini den xreiastika pros to parwn eimai power!!

lilaioannidou

Παιδιά, βρήκα αυτή την έκδοση, που μου φαίνεται σωστότερη.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΟΥΠΑΣ

6 μεγάλα κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 1 λάχανο 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές 2-3 ντομάτες 1-2 maggie κοτόπουλο αλάτι, πιπέρι, κάρρυ, μαϊντανό

Κόψτε το λάχανο σε μικρά κομμάτια και βάλτε το σε μία μεγάλη κατσαρόλα με τις ντομάτες και τον κύβο. Γεμίστε την κατσαρόλα με νερό. Βράστε γρήγορα για δέκα λεπτά και μετά χαμηλώστε τη φωτιά. Βράστε την σούπα μέχρι τα λαχανικά να είναι μαλακά. Τρώτε την σούπα όποτε θέλετε και όποτε πεινάτε. Η σούπα αυτή είναι ειδική για να καίει λίπη και θερμίδες.

ΗΜΕΡΑ 1η

Φάτε μόνο τη βασική σούπα και φρούτα. Μπορείτε να φάτε οποιοδήποτε φρούτο εκτός από μπανάνες. Να θυμάστε ότι επιτρέπεται μόνο τσάι χωρίς ζάχαρη, μαύρος καφές και χυμοί χωρίς ζάχαρη ή νερο.

ΗΜΕΡΑ 2η

Σήμερα είναι μέρα των λαχανικών. Φάτε όσο από την βασική σούπα θέλετε και φρέσκα λαχανικά (όσα θέλετε τα οποία μπορεί να είναι και από κονσέρβα). Φάτε τα λαχανικά φρέσκα, στον ατμό ή βρασμένα. Απαγορεύεται το λάδι ή το βούτυρο. Προσπαθείστε να αποφύγετε τα φασόλια, τον αρακά και το καλαμπόκι. Φάτα τα λαχανικά μαζί με την σούπα. Για το δείπνο σήμερα μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μία μεγάλη ψητή πατάτα και να προσθέσετε λίγο βούτυρο ή λάδι ελιάς αν θέλετε. Μην φάτε καθόλου φρούτα σήμερα.

ΗΜΕΡΑ 3η

Σήμερα συνδυάζονται η 1η και η 2η μέρα. Φάτε την βασική σούπα, όσα φρούτα (εκτός από μπανάνες) και λαχανικά θέλετε. Μην φάτε ψητή πατάτα.

Πρόοδος μετά την τρίτη ημέρα: Αν έχετε φάει ότι ακριβώς λέει η δίαιτα και δεν έχετε κάνει καμία παρασπονδία θα δείτε ότι έχετε χάσει 2,5 με 3,5 κιλά.

ΗΜΕΡΑ 4η

Φάτε μόνο τη βασική σούπα και τρεις μπανάνες και πιέστε δύο μεγάλα ποτήρια άπαχο αποβουτυρωμένο γάλα. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε θερμίδες και υδατάνθρακες το ίδιο και το γάλα αλλά αυτή ειδικα την ημέρα το σώμα σας χρειάζεται ποτάσιο, πρωτείνες, ασβέστιο και υδατάνθρακες για να απαλλαγεί από την επιθυμία του για γλυκό.

ΗΜΕΡΑ 5η

Σήμερα η μέρα έχει κρέας και ντομάτες. Μπορείτε να φάτε 300 με 500 γραμμάρια κρέας (μοσχάρι ή κοτόπουλο βραστό ή ψητό χωρίς πέτσα ή ψάρι) και να φάτε 6 ντομάτες όλη την ημέρα. Προσπαθείστε να πιείτε το λιγότερο 6 με 8 ποτήρια νερό για να φύγουν τα οξέα από το σώμα σας. Φάτε από την βασική σούπα τουλάχιστον μία φορά σήμερα.

ΗΜΕΡΑ 6η

Σήμερα η μέρα έχει κρέας και λαχανικά. Φάτε όσο κρέας και λαχανικά θέλετε. Μπορείτε να φάτε μέχρι και τρεις μπριζόλες με πράσινα λαχανικά αλλά όχι ψητή πατάτα. Φάτε από την βασική σούπα τουλάχιστον μία φορά σήμερα.

ΗΜΕΡΑ 7η

Φάτε μόνο μαύρο ρύζι, χυμούς χωρίς ζάχαρη και λαχανικά σε όση ποσότητα θέλετε. Φάτε από την βασική σούπα τουλάχιστον μία φορά σήμερα.

Πρόοδος μετά την 7η ημέρα: Μετά το τέλος της 7ης ημέρας θα δείτε (αν δεν έχετε κάνει καμία παρασπονδία) ότι έχετε χάσει 5 με 8,5 κιλά. Αν έχετε χάσει περισσότερο από 7,5 κιλά σταματήστε την δίαιτα για δύο ημέρες και ξαναρχίστε από την 1η ημέρα. Μπορείτε να κάνετε αυτή την 7ήμερη δίαιτα όσο συχνά θέλετε και μάλιστα αν την κάνετε σωστά θα καραρίζετε το σώμα σας από οτιδήποτε περιττό και θα έχετε συνέχεια το αίσθημα της ευεξίας.

avatar

Γειά.. καταρχήν, διάβασα τόσα πολλά από τα σχόλια που δεν ξέρω τι να πιστέψω!!!! Είμαι στην πρώτη μέρα....και έφαγα την σούπα αλλά δεν έχω φάει φρούτα! ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν φάω εστω και 1-2 φρούτα απόψε να συνεχίσω κανονικά αύριο την "2η μέρα λαχανικών" ή θα πρέπει να ξεκινήσω αύριο την πρώτη μέρα πάλι με φρούτα?

avatar

Χμμ....Πέρα από την προηγούμενη ερώτηση, αλλή μια βασική απορία.... κάποιοι έγραφαν τα λαχανικά βραστά....άλλοι λένε ωμά....άλλοι λένε ΟΧΙ ΣΑΛΑΤΑ......και αλλού διάβασα πράσινα φυλλώδη χορταρικά!! τελικά τι από όλα αυτά ΙΣΧΥΕΙ? Μπορώ να φάω σαλάτα με ωμό σπανάκι, ρόκα? Σπαράγγια βραστά? Η μήπως δεν κάνει και τόση διαφορά? Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει..... Ευχαριστώ!! :))

avatar

...Τα αποφάσισα θα την κάνω!!! Μου αρέσουν πολύ οι σούπες και οτι μπορώ να τη τρώω οποτε πεινάω με κάνει να την ξεκινήσω!! Είμαι 68 κιλά με 1,60 ύψος και θέλω να χάσω 10 - 12 κιλά...και 3-4 κιλά να χάσω σε 7 ημέρες καλά είναι για ξεκίνημα και μετά κάνω μια πιο ισορροπημένη διατροφή ... και όποτε θα βλέπω μπλοκάρισμα πιες τη σουπίτσα σου!!! Θα σας πω σε λίγες μέρες!!!

avatar

KANW THN DIAITA 21 HMERES KAI EXW XASEI 12 OLOKLHRA KILA....KAI MALISTA XWRIS SOUPA,OUTE GYMNASTHRIO.HMOUN 70 KAI SHMERA H ZYGARIA ME EDEIXNE 58 KILA....KALH EPITYXIA SE OLES KAI SE OLUS.THA SYNEXISW GIA 3 KILA AKOMH...OSOI EXETE YPOMONH,KANTE TO!!!!!!!AKSIZEI!!!!!!!EUXOMAI SE OLOUS OLOPSYXA NA XASETE TA KILA POU THELETE!!!!!!!!!!!FILAKIA SE OLOUS!TA LEME...

avatar

GWGW GEIA SOU....KATARXHN, POLLA MPRAVO GIA AUTO POU KATAFERES....21 MERES!!!!!!!!!?????!!!!!!!!! ME KATHISYXASES TORA POU EIPES XWRIS THN SOUPA GIATI KI EGW EIMAI STHN 6H MERA KAI THN SOUPA KATAFERA NA THN FAO MONO THN 1H, THN 4H, KAI THN 5H....GENIKWS DEN PALEUETAI H SOUPA!!! EXW MIA ERWTHSH GIATI DEN MPORW POUTHENA NA VRW PLHROFORIES.......STA LAXANIKA EPITREPONTAI PANW-KATW TA PAANTA? DHLADH: SKORDO,KREMMYDI,MANITARIA,MELITZANA,EINAI OK? AURIO MPAINW STHN 7H MERA ALLA DEN NOMIZW NA ANTEKSW NA THN KSANAKANW...POLLES STERHSEIS VRE PAIDI MOU!! TSEKARE KAI THN DIAITA DUKAN STO SITE GREEKMASA...EXW AKOUSEI EINAI KALH :)

avatar

s'eyxaristw para poly gia ta kala sou ligia.....nai egw etrwga ta panta apo oti les....agaphmeno faghto to mpriam...kathe 2h mera ertwga kolokythakia,melitzanes kai skordo kai kremmydi...epishs kalo gia thn diaita einai oi salates oi prasines,marouli,xorta...ama ta trws,dokimase ta!esy exeis meres pou ksekinhses?

avatar

Μπραβο Γωγω, τουλάχιστον δίνεις κουράγιο σ'εμας!! Απλά ήθελα να σε ρωτήσω έκανες την συγκεκριμένη δίαιτα χωρίς την σούπα και τα εχασες γιατί προσπάθησα στο παρελθόν να την κάνω και ήταν χάλια !!!!!Σε παρακαλώ πες τι έκανες και τα έχασες και πάλι μπράβο!!!!

avatar

αγαπημενη μου Νικολ,σ'ευχαριστω καταρχην για τα καλα σου λογια..εχανα 4 κιλα καθε εβδομαδα....εκανα ολα οσα λεει η διαιτα εκτος απο την σουπα την οποια σιχαινομουν και δεν την εφαγα καθολου...θα σου πω αναλυτικα τηυν εβδομαδα μου... την δευτερα που ειχα φρουτα,ετρωγα 4 με 6 νεκταρινια ή οποιοιδηποτε αλλο φρουτο...την τριτη που ειχα λαχανικα ετρωγα μπριαμ ή σαλατες οπως χορτα, ή φασολακια 500γραμμαρια...την τεταρτη μερα ετρωγα μισες ποσοτητες απο τις υπολοιπες δυο,δηλαδη,2 με 3 φρουτα και 250 με 300 γραμμαρια λαχανικα..την πεμπτη ετρωγα 3 μπανανες και 2 ποτηρια γαλα,την παρασκευη μερα βραστο κοτοπουλο και τισ ντοματες σε σαλατα χωρις λαδι βεβαια,το σαββατο 1,5 μπριζολα και η σαλατα το ιδιο με της παρασκευης.την κυριακη ετρωγα 300 με 400 γραμμαρια ρυζι και 2 ποτηρια φυσικο χυμο....!ξερω πως η διαιτα δεν εχει γραμμαρια αλλα αν δεν τα μετρουσα και ετρωγα ασταματητα,δεν θα εκλεινε το στομαχι μου...ετσι αποφασισα να τα μετραω...επισης,ορισμενες μερες που εβγαινα για καφε εξω, επινα τσαι με λεμονι και στα ραντεβου μου πηγαινα παντα με τα ποδια.μην φανταστεις οτι εκανα μαραθωνιο αλλα 30 με 40 λεπτα περπατουσα καθημερινα...ελπιζω να σε βοηθησα...παντως μην απογοητευεσαι...το παθαινα και εγω στην αρχη οταν εβλεπα ατομα να χανουν 7 κιλα την εβδομαδα με αυτη την διαιτα και εγω πιο λιγα...δεν με πειραζει πλεον...τωρα που δεν κανω την διαιτα,δεν πηρα καθολου κιλα και τρωω κανονικα...βεβαια εγω ημουν και 70 κιλα...παιζουν ρολο τα κιλα..εσυ ποσο περιπου εισαι?αμα θες απαντησε μου.δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση!!ελπιζω να τα ξαναπουμε!καλη επιτυχια σου ευχομαι!φιλια!

avatar

Αχ ρε Γωγω ειμαι 68 κιλά και προσπαθω να τα χασω με διαιτες γρήγορες και δυστυχώς με χάπια.Τα αγοράζω, τα πίνω για δύο μέρες και μετα στα σκουπίδια. Βέπω τα τζήν που φορούσα πριν ένα χρόνο(ήμουν 59 κιλά) και απογοητεύομαι . Μεχρι και power plate αγόρασα μήπως τα χάσω . Πάντως σ΄ευχαριστω , η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρολο σε τέτοια πράγματα . Θα προσπαθήσω να ακολουθησω τις συμβουλες σου .12 κιλά σε 21 μέρες ρε θηρίο!!!!!!Ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω.

avatar

την ξεκιναω και εγω απο αυριο για μια εβδομαδα προς το παρον γιατι για παρα πανω θα βλεπω σουπα και θα τρεχω.....μακαρι να εχει τα αποτελεσματα που ειδα να λετε οτι ειχατε οι υπολοιποι

avatar

σημερα ειμαι στη δευτερη μερα.....για να πω την αληθεια πολυυυυ πεινα.τη σουπα δε μπορω να την πολυ φαω ρε γαμωτο...τη σιχαθηκα απο την πρωτη μερα. ολα στο μυαλο μας ειναι και ολα ειναι θεμα συνηθειας.μας κακοφαινεται γιατι εχουμε μαθει να τρωμε καθε μερα οτι σκατολοιδι υπαρχει...και η πολυ πρασιναδα μας βαραει κατακουτελα...χιχιχι...συνεχιζω ακαθεκτη!!!!!

avatar

Μείον ένα κιλό χωρίς την σούπα (είναι αηδιαστική).Πολλά φρούτα, σαλάτες με ελάχιστο λάδι, λίγο περπάτημα , νερό, τσάι και ο καφές χωρίς ζάχαρη(χάλια βέβαια αλλα τι να κάνουμε!). Απλά πράγματα και πείνα!!!!!!Δεν παραπονιέμαι γιατι θέλω να χωρέσω στα παλιά μου τζην.Υπομονή λοιπόν!

avatar

Telika kati kanei afth h soupa ! Egw exasa 2.2 kg mechri th 4h hmera. Poly nostimh, katholou aidiastikh opws perigrafoun kapoioi. Kouragio, 7 hmeres den einai kai polles !!

avatar

egw shmera teleiwsa thn trith hmara ths diaitas den myrizei asxhma alla exei asxhmh geush.h koilia m exei pesei esthta..diabasa apo ena allo sait omws gia thn diaita k leei oti perneis meta apo authn ola ta kila pali k ta diplasia mporei k anusixo ligo..tespa tha dei3ei..

avatar

Εγώ πάντως χωρίς την σούπα έχω χάσει 2 κιλά.

avatar

bravo nikol mou...mphka mono kai mono gia na dw pws ta pas...kalh synexeia kopela mou!filia polla...

avatar

tetarth mera k telika efaga duo mpananes k tria pothria gala..foyskwse h koilia m einai logiko?k an fouskose meauta aurio pou exei mosxari pws tha ginei..oufff

avatar

καταρχας καλησπερα,δεν την εχω ξανακανει τη διαιτααλλα με ολα αυτα που διαβασα θελω να την δοκιμασω! εχω μερικεσ ερωτησεις και θα χιλιοπαρακαλουσα οποια/ον ξερει να μου απαντησει!ειμαι εξαρτημενη απτον καφε και δεν μπορω με τιπτ να τον πιω σκετο,κανει κακο να βαλω μια ζαχαρινη? το αποβουτυρωμενο γαλα εινα το 0%? γυμους αγλυκους εννοουν χυμους χωρις προσθηκης ζαχαρης κλπ κ οτιδηποτε φρουτο πχ πορτοκάλι?

avatar

ekana tin diaita 1 mish bdomada kai exasa 6 kila!!i soupa me boithise stin katakratish twn ugrwn kai stin apotoksinosh..omws mou erikse arkete to anosopoihtiko mou...sunexizw tin diatrofh kai sinolo exw xasei 7 kila..to sunaisthima apisteuta wraio...!!kali epitixia se olous,polla laxanika kai frouta,oxi geuma meta tis 8 to bradu kai prwino plousio se energeia kai kales prwteines!!

avatar

paidia einai enamisis xronos pou prospathw kata kairous na kanw mia fora olokliri auti tin diaita. gmt , pote den ta exw kataferei, einai polu xalia i soupa, thelw na epivlithw ayti ti fora ston eayto mou kai stin soupa, prepei na tin "nikisw" kai na tin faw :) tha ksekinisw apo deytera gia alli mia fora, elpizw ayti ti fora na ta kataferw giati se ena mina prepei na paw se 1 simantiko gegonos kai prepei na exw xasei toulaxiston 6 me 7 kila. imoun prin 2 xronia 55 kai twra einai 72 mporw na trww mono oti einai junk kai einai megali vlakeia giati panw ap ola kanoume diaita gia tin ygeia mas. tespa! kali epityxia se olous !!!

avatar

Γεία σας φίλοι μου,εγώ κάνω αυτή την δίαιτα αυτή την εβδομάδα κ βρισκομαι στην 5η μέρα.Αλλά είμαι κάπως απογοητευμένη.Έχω χάσει μόνο 2,5 κιλά.Η πείνα πάει σύννεφο αλλά από αέρια ή δοιάριες κτλ δεν είχα τίποτα από αυτά,ούτε καν συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα.Μήπως μπορεί να μου πεί κανέις τί μπορεί να έκανα στραβά;Μήπως γιατί δεν έτρωγα πολλά φρούτα κ λαχανικά; κ την σούπα κατάφερα να την φάω μόνο μια μέρα 3 φορές αλλά τις άλλες μέρες μόνο 2(μεσημέρι κ βράδυ).Δεν ξέρω,διάβασα από πολλούς ότι χάσαν 6-7 κιλά κ έχω πραγματικά απογοητευτεί.Αξίζει τον κόπο να συνεχίσω;

avatar

geia sas fili mou.ego tin ekana mia vdomada kai exasa 7 kila akrivos 1 kilo kathe mera kai tin sinexeizo 2 vdomada kai eimai eimai stin 5 mera kai eimai mion 4 kila kai tha sinexeiso ena mistiko gia tin soupa gia aytous pou den mporoun na tin fane efkola [kai apo aytous]eimouna tora den eimai tin troo ena mistiko einai polli psilokomena ola ta laxanika tha deite oti etsi trogete pio efxarista.tora oso afora gia tin fili mas tin dimi den exases profanos ta kila pou eprepe na xaseis gia ton logo akrivos pou anaferes kai esi epeidei den efages osa frouta eprepe kai laxanika omos to simantiko einai i soupa oso pio polli soupa tros pio polli tha xaseis.min apogoeiteyese kai xana kantina opos akrivos leei kai tha deis ta apotelesmata..efxome se olous kai se oles kali epitixia kai min to vazete kato palepsteto allios den geinete tipota.

avatar

paidia...triti mera kai extes poy zigistika oute ena grammario den eixa xasei...eimai 59 kila..vevea pinao poli boro na po alla i soupa teleia...paizei na do apotelesmata tin teleftaia mera???as moy apantisei kapios entometaksi to pro i poy ksipnao tha fao ligo dimitriaka sketa..den ginetai proi proi mono kafes kai soypa..kano xlm tin mera gia na pao gia doyleia...

avatar

kalispera paidia egw exw kanei ton gastriko daktilio alla thelw na xasw kiala.mesa se ena xrono exw xasei 35 kila twra eimai 119 exw kanei thn prospatheia me thn soupa alla to provlima mou einai oti den mporw na ta faw ola osa leei thelw na rwtisw ama trww MONO soupa giati me ayto xorteno KAI TIPOTA ALLO APO OSA LEEI apotelesma tha dw?i to kanw tsampa?apanthste mou parakalw

boofos

λοιπον αγαπητοι χονδροι και χονδρες!!!!! σχετικα με την σουπα υπαρχουν μερικα μυστικα !!!! 1. καταρχην προσπαθησε κανεις να την κτυπησει στο blender με λιγο υποκαταστατο αλατιου και λιγο λεμονι? 2. η σουπα γινεται σε δυο φασεις . α) τα κρεμυδια σοταρονται λιγο (χωρις λαδι φυσικα ) και δεν χρειαζεταινα βαλετε τοσα πολλα . β)παντα την ζεσταινω γ) την βαζω σε ενα μεγαλο κυπελο (400 ml) και στην υγεια σας !!! ουτε πιατα ουτε κουταλια . την πρωτη εβδομαδα εχασα 4 κιλα , την δευτερη εκανα μια μικρη ατασθαλια και εχασα μονο 1.5 κιλο, αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ ευαισθητη η ισορροπια της χημικης αυτης διαιτας , γιαυτο η την κανεις η οχι , δεν αξιζει να την κανεις , να ζοριζεσαι και με μια μικρη ατασθαλια να την καταστρεφεις ..!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

avatar

kalispera..apofasisa na kanw ayti tin diaita...mou fanikan polu endiaferon ta sxolia sas...tha ithela na mou dieukrinisi kapoios kapoia erwtimata...trww tin soupa oli mera???kai mia kai 2 fores???kai otan exei kreas pali mazi???kai to prwi soupa kai kreas???i einai mono gia mesimeri...den exw katalavei an ta sunuazw mazi tin soupa kai to kreas i tis mpananes i oti allo exei....elpizw na mou apantisei kapoios

avatar

paidia th ksekinhsa kai egw.elpizw na eimai apo toys tyxeroys poy eidan apotelesma.kala h soypa de trwgetai giati poly apla de trww tipota apo ta systatika ths eidika kermmydia.elpizw na aksizei to kopo.ta ksanaleme se mia vdomada....

avatar

γεια σας παιδια.Εκατσα και διαβασα ολα τα σχολεια. Πείθετε και τον ποιο άπιστο. Λέω να ξεκινήσω. 5 κιλά έχουν μείνει. Σε μια εβδομαδα θα σας πώ και τα δικά μου αποτελέσματα.

avatar

λοιπον φιλοι και φιλες μου ομοιοπαθουντες. περασα αρκετο διαστημα ψαχνοντας την ιδανικη διαιτα. βρηκα πολλες που υποσχονταν γρηγορη και ευκολη απωλεια κιλων αλλα τελικα αυτο που σε αδυνατιζει σωστα και υγιεινα ειναι μονο μια ισορροπημενη διατροφη βασισμενη στην μεσογειακη κουζινα. 1φορα την εβδομαδα όσπρια , 1 φορα ζυμαρικα , 1 φορα λαδερό, 1 φορα κοτοπουλο (ή κουνέλι ή γαλοπουλα) 1 φορα κόκκινο κρεας και 2 φορες την εβδομαδα ψάρι. ελλατωστε τα τηγανιτα και το βραδακι φατε μιση ποσοτητα απο το μεσημεριανο ή σαλατα με 2 καλαμακια κοτοπουλο και σαλατα ή τοστ ή κατι ελαφρυ. Δεν υποσχεται γρηγορα αποτελεσματα αλλα σίγουρα και ισως πιο μόνιμα αποτελεσματα.ειναι απο διαιτολογους.καλη επιτυχια!

avatar

gia na doume ti apotelesmata tha xei auth h diaita... eipa na ksekinisw apo aurio.... :) ante kali arxi se osous ksekiname :D

avatar

Είμαι στην 4η μέρα της δίαιτας και η ζυγαριά μου το πρωί έδειχνε 1 κιλό πιο κάτω!!!!!!! Τρώω πολλές μερίδες από τη σούπα, όμως ΜΑΖΙ με τα λαχανικά. Μήπως θα έπρεπε να πίνω μόνο το ζουμί;...κάτι δεν κάνω καλά...αλλά δεν ξέρω ΤΙ...

avatar

loipon ekana th diaita gia mia vdomada kai thn akoloy8hsa kata gramma.parolo poy h soupa de trwgotan ekleina th myth kai th katevaza.den ekana oyte mia paratypia kai to apotelesma????? 3 kila meion,xarhka sthn arxh.otan omws meta apo 2 meres ksanazygisthka kai eida oti hmoyn 2 syn frikara.den ekana kati tromero apla eixa ena gamo sthn eparxia.to mono poy ekana htan na trww kanonika geymata.tote 8umh8hka ta paidia poy exoyn grapsei oti ta ksanapairneis.h swsth diaita einai na trvs apo ola kai apo ligo opws leei kai o anwnymos parapanw.oi grhgores diaites einai gia oyan eisai se katastash panikoy omws hmoyn kai egw kai h8ela na moy mpei to forema gia to gamo.twra omws synexizw arga kai sta8era gia na ftasw sto stoxo m.mporei na arghsw alla 8a ftasw.....

koutsounakii

paidia na sas rotiiiiso......o kafes prepei na einai oposdipote sketos ???ama prostheso ligo mauri zaxari i zaxarini ti ginetai???tsampa o kopos.....

avatar

paidia egw ti diaita tin ekana prin 2 xronia hmoun 80 kila logw agxous kai stenoxwrias pou exasa tous goneis mou kai exasa mesa se mia evdomada 7 kila meta sinithisa ton kafe sketo kai afou den epina anapsyktika kiolas kai katholou zaxari meta apo auto ekana synthrisi me kanoniko fagito kai emeina sta 60 kila twra parektrapika ligo alla tha tin ksanakanw kai tha ta xasw auta ta peritta 5 kila oso gia ta laxanika alesteta sto moulti kai bazete sto seiker kai pieste to filakia kali epityxia se olous

avatar

kalhspera eipe na grapso kai egw ton pono mou.hmoun 90 epese mesa se 3 mhnes meion 20 kila kai meta apo 1 xrono ta phra.den palevete i katastash..twra eimai 92,,varethika...

avatar

Kalispera se olous!! panta imoun paxouli, eftasa mexri kai 93 kila..otan apofasisa na kanw dieta kai egina 76.. twra exw parei 7 kila kai den niw8w ka8olou.. oxi mono 8elw na xasw ta 7 kila alla 8elw na xasw akoma perissotera gia na niw8w kala me ton eauto mou..exw dokimasei para polles fores na kanw diaita, alla panta menw mexri enws simeiou.. 8a prospa8isw xana, dokimazontas kai auti tin diaita kai elpizw auti na einai kai i teleftea...!!

avatar

geia sas k fetos paidia!!! emena me pianei kathe xrono tetoia epoxi i katathlipsi twn kilwn...den exw sovaro provlima, eimai 60 kg me 1.64 ipsos, alla exw mputakia k mou ti ''spane''....k oso na'nai tha thela na mou aresw perissotero, gia mena to kanw diladi panw ap'ola,,,, perisi loipon ton oktomvri pou tin ksana ekana exasa 2 kila xwris kamia paraspondia ta opoia ta ksana pira alla to mistiko tis einai telika (..ston diko mou organismo toulaxiston) ekei pou leei oooosa frouta theloume den to kanw oute me ti soupa episis, trww ligo alla oxi se simeio na pethainw tis peinas........ to thema to megalo einai sto telos na min parektrapeis k na peseis me ta moutra sto fai, giati ontws tha ta pareis eis diploun... simera eimai stin 2i mera k idi exw xasei ena kilakii.....gia na doume,,,, kali epitixia se olous :-)

thomigo

Παιδιά καλησπέρα..Την είχα κάνει κι εγώ την δίαιτα παλιότερα και έχασα 13 κιλά σε 2 μήνες περίπου με αρκετές ατασταλίες...Οσοι λένε οτι τα κιλά ξαναμπαίνουν έχουν δίκιο αλλά γι αυτό δεν φταίει η συγκεκριμένη δίαιτα αλλά το ότι πρέπει να διατηρηθείς μετά και να μην αρχίσεις ξανά να τρως ακατάπαυστα!!!Κάτι που εγώ έκανα!!!Το ίδιο έγινε όμως και σε δίαιτα από διαιτολόγο,έχασα 9 κιλά με ισορροπημένη διατροφή και σε δύο χρόνια έβαλα τα διπλάσια! Αυριο ξαναρχίζω την σούπα,όσο χάλια και αν είναι...Καλά αποτελέσματα!

g_margarita

Kalimera se olous!! exw xekinisi simera tin diaita kai elpizw na exei ontws apotelesma opws lete kai esis..

ananos

Δεν ξέρω πόσο θαυματουργή είναι όντως η σούπα. Την είχε κάνει μια συνάδελφος και είχε δει αποτελέσματα. Εγώ πάντως είμαι στην τρίτη μέρα και έχω χάσει 700 γραμμάρια. Τόσα θα έχανα αν έτρωγα πχ μόνο ένα χάμπουργκερ. Που ειναι και νόστιμο. Δεν φτάνει που αυτά τα φρουτολαχανικά μου ανοίγουν την όρεξη, η διαρκής αίσθηση πείνας όλη τη μέρα είναι το κάτι άλλο. Εν τέλει αν δεν χάσω και σήμερα θα την σταματήσω, τσάμπα κόπος. Η γεύση της σούπας δεν με απασχόλησε, μου φαίνεται νόστιμη. Αλλά διαρκώς πεινάς. Όσο για τα κλανίδια δεν είχα καμία παρενέργεια

avatar

gia sas pedia. ego ksekino simera elpizo na tin katafero ke na do apotelesmata giati prepi na xaso arketa kila gia na ksanagino opos imoun prin. efxome kali epitixia se olous pu tin kanoun ke na doune apotelesmata. sigoura xriazete ipomoni.

ananos

Από την τρίτη στην τέταρτη μέρα δεν είδα καμία διαφορά. Δλδ το σύνολο των τριων πρώτων ημερών ήταν 700 γραμμάρια μείον!! Κάτι που σημαίνει τίποτα, καθώς αυτά είναι υγρά και θα τα ξαναπάρω. Δεν έκανα καμία παρασπονδία στην δίαιτα. Συνέχισα σήμερα με τις μπανάνες, και για να τελειώσω και την σούπα, καθώς είναι ολόκληρο καζάνι. με βλέπω για άτκινς ή για την δίαιτα του μεταβολισμού

avatar

geia sas paidia!!! :) eimai neo melos sto site sas... ksekinisa simera tin diaita.. eimai ypsos 1,80 k 80 kila.. pragmatika thelo na xaso toulaxiston 15 kila mexri to kalokairi.. pisteyo me auti tin diaita na kataferw na xasw ta 5 prota.. pragmatika to exo megali anagki.. dn niothw katholou oraia me to swma m.. :( an akolouthiso tin diaita kata gramma.. mono p anti gia tin laxanosoupa trow tin kremidosoume knorr sketi.. pirazei??? euxaristw! :)

avatar

Κι εγώ την ξεκίνησα χθες κι έχασα 1 κιλό σε μια μέρα. Σήμερα που δεν τρώω φρούτα, έφαγα βραστή κολοκύθα με κανέλα για πρωινό κι ήήταν τέλεια! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται βέβαια η κολοκύθα. Έχω ύψος 1.59 και είμαι 65 κιλά. Θα σας πω για τα αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας!

avatar

kalimera sas ego ksekinisa ti diaita ti pempti .Eimai 1.67 kai distixos meta ti genna tou giou mou eftasa ta 76 kila .Pote sti zoi mou de eixa yperbei ta 60 kila kai eyelpisto na ta katafero

avatar

Καλησπέρα. Τελείωσα τη δίαιτα προχθές. Την ακολούθησα κατά γράμμα και έχασα 5 κιλά. Αέρια δεν είχα καθόλου. Η σούπα είναι χάλια αλλά μπορώ να πω αξίζει! Είμαι 1.73 και 76 κιλά πλέον. Θα συνεχίσω με σωστή διατροφή όμως. Η δίαιτα πιστεύω είναι καλή για ένα δυνατό ξεκίνημα. Καλή επιτυχία σε όσους τη δοκιμάσουν.

avatar

KAI PALI KALIMERA SIMERA EINAI I EBDOMI MERA TIS DIAITAS TIS LAXANOSOUPAS KAI APO 76 ZIGIZO PLEON 74 DE APOGOITEYOMAI KAI SINEXIZO AKATHEKTI TI PROSPATHIA MOU GIA ALLI MIA EBDOMADA

avatar

ksexasa na rotiso sta laxanika epitrepetai to pantzari brasmeno ston atmo?

avatar

Ναι, το παντζάρι επιτρέπεται στα λαχανικά.

avatar

paidia tin soupa tin eixa kanei sto parelthon kai exasa 14 kila mesa se 16 meres.. meta tin stamatisa kai den ta ksanapira amesws... akouste loipon ti ginete.. to kako einai oti vrwmaei i anasa sou afineis sunexeia aeria 1000 fores poio vlavera apo tin atomiki vomva sti xirosima kai sto nagkasaki kai otan kaneis akatharsies voulonis se ena lepto kai to apoxiteutiko sistima sto vizantio tou katakouzinou... alla pistepste me aksizei ton kopo paidia einai gamato kai apotelesmatikotato oso kamia alli diaita ston kosmo..! dokimaste tin afova... merikoi rotate an trwme ta laxanika i to zoumi ma ola ta trwme re paidia kai ta laxanika kai to zoumi... kali epituxia se olous sas...

avatar

Παιδιά κακά τα ψέματα,για την απώλεια βάρους θέλει κόπο,υπομονή και επιμονή.Ένας πολύ γρήγορος τρόπος να χάσεις κιλά(λίπος) και όχι μυικό ιστό ή υγρά,είναι η μέθοδος Eurodiet.Έχασα 38 κιλά σε 3.5 μήνες,έχουν περάσει 2 χρόνια και δεν ξαναέβαλα ούτε γραμμάριο.Όσο για την πολυσυζητημένη σούπα,είναι μια δίαιτα της στιγμής που ενώ εξωτερικά μπορεί κάποιος να δείχνει αδυνατισμένος,είναι λάθος για τον λόγο οτι ατροφούν οι μύς και υπάρχει απώλεια υγρών.Το βασικό είναι να υπάρχει απώλεια λίπους και όχι υγρών και μυικού ιστου.Γιατί μετά είναι πολύ πιθανό τα κιλά να παρθούν και πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα στο διπλάσιο.Σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δύναμη!

avatar

poia einai i dieta eurodiet?

avatar

Vaso πληκτρολόγησε στο google eurodiet,αναλύει τα πάντα!!

avatar

Τι με νοιάζει αν χάνω υγρά και μυικό ιστό, όπως λένε, αφού μέσα σε 3 μέρες φαίνομαι πιο λεπτή και όμορφη! Χάλια δε φαίνομαι σίγουρα όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Όταν κάνεις τέτοιες νηστείες με φρούτα και λαχανικά φεύγει η κυτταρίτιδα και αποτοξινώνεσαι, το δέρμα φαίνεται πιο ωραίο και είναι σαν να έχεις κάνει lifting! Βέβαια είναι δύσκολο και πρέπει να έχεις ισχυρό κίνητρο. Επίσης είναι πολύ καλό να περπατάς 1 ώρα την ημέρα. Έτσι επιταχύνεται η καύση λίπους. Τα κιλά δεν τα ξαναπαίρνεις αν προσέξεις και συνεχίσεις τη προσπάθεια σε συνδιασμό με άσκηση.

avatar

κανένας δεν πρόσεξε ότι υπάρχει λάθος στην 2η μέρα??? Λείπει το βραδινό που είναι μια ψητή πατάτα με λίγο βούτυρο!!! (γι'αυτό την τρίτη μέρα λέει "μη φάτε πατάτα" )

avatar

geia saspaidia na rothsw kati thn laxanosoupa prepei na thn trow shnexeia?

kissi

kalhspera se oloys. loipon thn efaga thn soypa kai mporw na pw pws para to oti oi soypes moy aresoyn poly kai enw den me apothei kanena apo ta ylika ths soypas, htan kapws (mpliaks)den exw kanei pote prin diaites ektos apo twra poy edw kai 15 meres trww kotopoylo h mosxari pshto xwpis ladi. salates kai froyta kai poly poly nero giati pinw nero etsi ki alliws, kai den exw xasei tipota. Elpizw ayth soypitsa na energopoihsei kati ston organismo moy kai na arxisw na xanw gati thelw poly na xasw 15 kila poy edw 6 peripoy xronia mazeyontai siga siga panw moy kai to apokorifoma gia mena htan ta telaiytea kila ths gennas poy me eftasan sta oria moy. tha to krathsw kai tha thn faw thn soypa akoma kai an moy trexei apo ta aftia. telos ta leme pali se 7 meres, elpizw me apotelesma. filakia kai kalh synexeia.

avatar

kalispera sas. mporeite na mou apantisete se duo erotiseis giati oso kai na exo prospathisei den exo kataferei na diavaso kai ta 700 tosa sxolia... :) 1. i posotita tis sintagis pou dinete gia ti soupa einai gia mia mera?? kathe mera prepei na ftiaxnoume alli??? kai 2. ta laxanika ta lionoume kai tin trome i aplos pinoume to zoumi pou mas dinei??? euxaristo polu polu!!!!!

avatar

oxi i posotita tis sintagis einai gia mia evdomada alla ean den sou ftasei ftiakse kai allo den pirazei.... i ean thes ftiakse ligoteri posotita gia 3 meres kai meta ksanaftiakse pantos min kolas ekei fae osa piata thes apo tin soupa.... ta laxanika kopsta oso pio mikra ginetai giati etsi einai pio palepsimi na tin fas kai min ksanakouso tin idia erotisi kai ta laxanika kai to zoumi ta trome.... ean sou einai pio efkolo liosta i balta sto blender i oti thes tespa gia na sou einai pio efkolo.... loipon kai min bariesai na diabaseis ta sxolia ego to kano kathe toso gia na paro dinami... kai gia na ksereis tin exo kanei sto parelthon kai ean kratiseis i diaita litourgei arkei na min peseis me ta moutra sto fai molis tin teleioseis.... ade ade min to psaxneis allo ksekina tin ego ksekinisa simera meta apo kairo pou tin eixa kanei... oi 3 protes meres einai diskoles meta palevetai... ade kai perimeno nea

avatar

@fedra: euxaristo polu polu gia tis dieukriniseis. kapou sta misa den antexa to diavasma, to paradexomai. tha tin xekiniso kai tha exo amesa neotera. mou exete dosei polu dinami kai polles polles elpides!!!!! ante na doume!!!

avatar

geia sas geia sas!!!! -1.100 simera... xaxaxaxaxa ksekinisa xthes kai imoun 69.600 simera pou ksipnisa imoun 68.500 i alitheia einai omos pos mou pire 4 meres gia na katafero tin proti mera na tin kano sosta... sinithos ligiza to bradi epeidi kathomoun gia diabasma kai apo tin pina den mporousa na sigkentrotho... to leo afto gia osous ta paratane epeidi blepoun oti den katafernoun na tin akolouthoun .... dinami thelei... ego bebaia epemeina giati eixa dei sto parelthon apotelesma alla i alitheia einai pos kathe fora tin idia agonia exeis... opote simera to proi trelathika apo tin xara mou... tha tin sinexiso mexri na pao 60... ION ksekina... kai ean exeis kapoio thema i apories steile edo... kali epitixia tha steilo kai avrio na do ean proxorame...

avatar

αχ παιδια ,διαβασα ολα τα σχολια μονο και μονο για να παρω κουραγιο να την ξαναφαω.δεν τρωγεται αυτη η σουπα.Τωρα θα δοκιμασω να την αλεσω κ να την πιω με κλειστη μυτη.την εχω ξανακανει,εχει αποτελεσμα αλλα...δεν τρωγεται.θα σας κραταω ενημερουσ για την πορεια

kissi

paidia h syntagh exei thn deyterh mera mia sxetika megaoytsikh patata brasth h pshth me poly ligo boytyro. giayto leei thn trith mera na mhn fas patata brasth. edw sthn syntagh den to grafei, omws exei patata thn deyterh mera.

kissi

ola kala me thn soypa , me ta froyta , me ta laxanika omws exw 1 problhma den mporw na ta faw analata me tipota. den mporw xwris to alati estw kai ligo, exw kai xamhlh piesh,mporw sta laxanika moy na bazw ligo alati kai lemoni parakalw? a kai eimai sthn deyterh mera kai exw xasei 1 kilaki filakia kai kalh synexeia se oloys!

avatar

Γεια!!! Σημερα ειναι η δευτερη ημερα της διαιτας και εχω χασει ηδη ενα κιλο. Γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι υγρα καθως την εχω ξανακανει στο παρελθον και ειδα θεαματικα αποτελεσματα μεσα σε λιγες μονο ημερες, τωρα θα μου πειτε γιατι την ξανακανω....εκανα το ιδιο λαθος με τους παραπανω...επεσα με τα μουτρα αφου τη σταματησα! Αυτη η διαιτα δεν ειναι η λυση του προβληματος αλλα τουλαχιστον βλεπεις καποιο αποτελεσμα και εμψυχωνεσαι! Γι'αυτο γνωμη μου ειναι να ξεκινησουμε μ'αυτη... σαν αποτοξινωση... και να μην το κανουμε αγαπημενη συνηθεια! καλη επιτυχια σε ολους!!!

avatar

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΕΜΕΡΑ ΚΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ....ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΛΑΤΟ!

avatar

triti mera simera pou exw ksekinisei ti soupa,i zugaria den exei kouni8ei,ti na kanw,na ti sunaixisw i na stamatisw?

avatar

Γεια σου Σοφια! Αν νομιζεις οτι την τηρεις κατα γραμμα και δεν βλεπεις αποτελεσμα δεν νομιζω ν'αξιζει τον κοπο να την συνεχιζεις! Οταν ξεκινησα κι εγω την πρωτη φορα....δεν την τηρουσα κατα γραμμα.....εκανα τις αλχημειες μου, και ειδα αποτελεσμα μετα την πρωτη εβδομαδα!

avatar

η διαιτα ειναι καλη και σαφως τα λαχανικα τα κανω σαλατα με μια κουταλια λαδι...την πρωτη μερα εχασα 1.2 και χανουμε βασικο λιπος και οχι απλα νερακι...!

avatar

einai i prwti mera kai peinawwwwwwwwwwwwwwwww...........xtypiemai...alla t bare8ika auta t kilakia :p

avatar

simera ksekinisa kai mporw na pw oti i soupa einai polu nostimi!!!makari na exei apotelesmata...na rwtisw omws,meta tis prwtes 10 meres mporw na eksakolouthisw na tin kanw trwgontas omws mera para mera kai ligo kotopoulo i' mprizola?eimai athlitria kai xreiazomai opwsdipote tis prwteines...

avatar

telika tin efaga 5 mers kai afou den exasa tipota tin stamatisa...min apagoiteueste omws...egw eimai adunati..48,5 kai 1,55 upsos,den exw lipos gia xasimo kai isws giauto....apla tin ekana giati nisteua xwris ladi kai itan eukairia na trww kati kai epidi eixa akousi oti xaneis 7 kila ithela na dw apo periergia pou tha eftana...

avatar

Λοιπον για να σας πω κ εγω την αποψη μου για τη διαιτα αυτη...το χασιμο βαρους δεν οφειλεται στις ¨"μαγικες ιδιοτητες του λαχανου" αλλα στις μαγικες ιδιοτητες που εχει η καταναλωση σουπας light γενικοτερα... τι εννοω : την εφαρμοσα κ εγω με πολλες παραλλαγες βεβαια για ενα μηνα κ εχασα 10 κιλα χωρις να στερηθω πρωτεινη,παγωτακια light, φρουκτοζη στον καφε μου κ γαλατακι βεβαια που πινω καθε πρωι !!!! ααα κ παξιμαδακια με παριζακι τσιμπολογουσα καποιες νυχτες που με θεριζε η πεινα...Να σας πω λοιπον εγω τι εκανα στηριζομενη σε αλλο αρθρο για τις σουπες που θα σας παραθεσω παρακατω.... εφτιαξα την περιφημη λαχανοσουπα προσθετοντας μεσα 10 γιουβαρλακια για τις πρωτες 2 μερες (χωρις ρυζι τα γιουβαρλακια) 2/3 απο ενα κεφαλι λαχανο που το εβρασα μεσα στη σουπα ολοκληρο κ προσθεσα μπολικα λαχανικα (μισο σακουλακι αναμεικτα λαχανικα απο το LIDL GREEN GROCER'S λεγονται αυτα με το κολοκυθι γιατι εχει 4 γευσεις) καθοτι βαριομουνα να ψιλοκοβω αυτα της συνταγης !!!! κ 2 κυβους βοδακι εβαλα...τα εβρασα 30 ωρα στη χυτρα μου σε χαμηλη πολυ ταχυτητα...στο τελος πηρα το λαχανο μεσα απο τη σουπα το αλεσα στο μπλεντερ το εκανα πουρε κ το εριξα παλι στη σουπα με μπολικα μυρωδικα μαζι....ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΧΑΝΟΓΙΟΥΒΑΡΛΟΣΟΥΠΑ την εφαγα ολη = 6 λιτρα τις 2 πρωτες μερες...το πρωι το γαλατακι μου μετα ολη τη μερα μεχρι να κοιμηθω ενα πιατο σουπιτσα με 1 γιουβαρλακι καθε φορα =5 ανα ημερα !!! την 3η & 4η μερα ξανα σουπιτσα την ιδια παρασκευη αλλα με 10 κομματια χοιρινο μπουκιες αυτη τη φορα (εφαγα κ 1 παγωτακι 0% κ λιγο παξιμαδακι με λιγο παριζακι κ ενα σοκολατακι υγειας οταν ενιωθα λιγουρα !!! φρουτα εγω δεν τρωω δεν μου αρεσουν !!! 5η & 6η μερα την ιδια σουπιτσα με κοτοπουλακι μεσα 2 μπουτια 1 την ημερα λοιπον...+ τσιμπολογηματα μικρα οπως τα παραπανω την 7η μερα εφαγα (κυριακη) εξω σε ταβερνα 1 μεγαλη τσιπουρα στα καρβουνα + μπολικη σαλατα κ απο το απογευμα παλι σουπιτσααααα !!!! την επομενη βδομαδα εκανα αλλαγες= 2 μερες σουπιτσα με ψαρακι κ παντα μπολικο λαχανο μεσα αλεσμενο+λαχανικα της αρεσκειας μου + ψιλοτσιμπηματα παξιμαδακια με φετα ή παριζακι κ γαλατακι παντα για πρωινο ΑΛΛΑ κυριως σουπα μεχρι να νερουλιασει κ ο ΘΕΟΣ !!!! Τις επομενες 2 μερες σουπιτσα με μοσχαρακι (10 κομματακια) παντα 5 ανα ημερα + τσιμπολογηματα παντα μην τα ξαναλεω !!! τις επομενες 2 μερες παλι σουπιτσα με 10 γιουβαρλακια κ την 7η μερα παλι μαμ μαμ ΕΞΩ σε ταβερνα 1 τεραστια μοσχαρομπριζολα στα καρβουνα με σαλατα κ λευκο κρασι !!!! ΠΑΝΕ ΟΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ κ απο τις πολλες σουπες κ το νερουλιασμα = ------10 ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1 SIZE ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΑΛΛΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Κ Η ΛΙΓΗ ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ !!!!!!!!

Το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός ότι ο ζωμός και τα λαχανικά αποτελούν τα βασικά υλικά για όλες τις σούπες. Πρόκειται για δύο υλικά που όταν συνυπάρχουν δημιουργούν ένα αίσθημα κορεσμού. Τα λαχανικά, πλούσια σε ίνες, όταν έρχονται σε επαφή με το νερό το αφομοιώνουν πλήρως. Έτσι, το στομάχι «φουσκώνει», εξαφανίζεται το αίσθημα της πείνας και καταναλώνουμε πολύ μικρότερες ποσότητες από το δεύτερο πιάτο.

Επιπλέον, οι ίνες διαθέτουν και ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό. Δημιουργούν ένα είδος «φυτικού τείχους» στη διάρκεια της πέψης, περιορίζοντας την αφομοίωση λιπών, χοληστερόλης και σακχάρων. Στις δίαιτες, οι σούπες μπορούν να αποτελέσουν το ένα και μοναδικό πιάτο, όταν κατά περίσταση προστίθενται σ’ αυτές και το κρέας ή το ψάρι. Αρκεί να μαγειρεύουμε σούπες με χαμηλή θερμιδική αξία. Αυτό επιτυγχάνεται όταν τα λαχανικά είναι περισσότερα και χρησιμοποιούμε άπαχα κρέατα. Καθώς και όταν αποφεύγουμε τις σάλτσες, χρησιμοποιώντας μόνο λάδι και λεμόνι.

Η κυτταρίτιδα πάλι προκαλείται από την τοξίνωση των ιστών και την κατακράτηση υγρών, ως αποτέλεσμα του λανθασμένου τρόπου διατροφής. Υγρά και τοξίνες δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο που ο οργανισμός αδυνατεί να αποβάλει. Με τα γνωστά αντιαισθητικά αποτελέσματα. Οι σούπες, πλούσιες σε λαχανικά και νερό, βοηθούν στην κυκλοφορία των υγρών στους ιστούς, ενώ οι ίνες καθαρίζουν το έντερο. μαζί ευνοούν την αποβολή τοξινών και επαναφέρουν την ισορροπία του εντέρου. ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ !!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΣ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΗ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΤΛ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΜΑ !!!!

avatar

γεια σας. Εχθες ξεκινησα την διαιτα αλλα την κανω χωρις να τρωω την σουπα γιατι την απεχθανομε δεν μου αρεσει. ξεκινησα την Τεταρτη σε μια εβδομαδα θα σας πω αποτελεσματα σε οποιους δεν αρεσει και η σουπα ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

avatar

Γεια σου Ρένα! Μπορείς να πεις ξανά σε παρακαλώ πως έκανες την σούπα γιατί με μπέρδεψες λίγο;;;; (με όλα τα υλικά που χρησιμοποίησες)

avatar

4 meres 3 kila!!!!mia xara

avatar

re paidia otan leei mprizoles ennoei xoirines ?epd exei lipos i xoirini

avatar

ASXETA ME AYTH TH DIAITA MPOREI KAPOIOS NA MOY LYSEI MIA APORIA?TI PERIPOY VRES ENNOEI OTAN MIA DIAITA LEEI PRVINO MESHMERIANO BRADINO?PANTA TO EXV APORIA.8A ME VOH8OYSATE POLY AN APANOYSATE.EYXARISTW

avatar

Γεια σας κοριτσια και αγορια θα ηθελα και εγω να σας πω για την δικη εμπειρια με αυτη την διαιτα .Αρχικα διαβασα πολλα απο τα σχολια που εχουν γραφτη ομως ηθελα να εχω την δικια μου εμπειρια και ετσι ξεκινησα την τεταρτη 8/6/2011 και σημερα 10/6/2011 ειμαι 3 κιλα λιγοτερα βεβαια εχω πολυ δρομο μποστα μου γιατι τα κιλα ειναι πολλα ελπιζω να μπορεσω και να απαλαγω επιτελους απο ολο αυτο το βαρος οσο για τα υπολοιπα δεν ειχα καμια παρενεργεια ευχομε σε ολους να μπορεσουν να πετιχουν τον στοχο τους!!!!!

avatar

Kai ego thn eixa kanei thn diaita prin 2 xronakia k einai apotelesmatiki, eixa xasei giro sta 6 kila. Se blender i soupa me mpoliko lemoni + piperi gia na allaxei i geysi. Tora leo na thn xana3ekiniso logo kalokairiou.. apo ioulio na imaste anetoi sthn paralia :)

avatar

einai aparetitio -1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας ?

avatar

Παιδια ειλικρινά θα κάνω την δίαιτα αυτή μόνο και μόνο επειδή έλιωσα στο γέλιο με όσα έχετε γράψει.... Να είστε όλοι καλά και αντε και καλό μου κουράγιο ;-)

avatar

geia sas, diavasa ta perissotera apo ta parapanw sxolia sas mporw na pw oti me diakatexei auti tin stigmi ena pneuma siodo3ias alla krataw epifullakseis dustuxws i zugaria mou einai xwris mpataries kai tha prepei na paw na parw teleiwsa tin 2i mera kai paw stin triti kai ya osous filous kai files apogoiteuontai tha tous proteina kata thn diarkeia tis diaitas na min zugizontai katholoudioti kathimerina ston organismo uparxoun au3omeiwseis tou barous opote tha itan kalo na zugizeste kathe 7 imeres kata thn gnwmi mou..!! kali epituxia se osos prospathoun h tha prospathisoun.. elpizw na exw apotelesma...

avatar

ΓΕΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ . ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2,4 ΚΙΛΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ . ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ Π.Χ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ 3 , 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ . ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΤΑΗΜΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΙΝΔΥΝΗ . ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ . ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

avatar

Kalispera se olous. Efxaristo poli gia ta sxolia sas.me voithisan na paro tin apofasi na ksekiniso tin diaita tis soupas simera.Ksekinisa diaita xamilon thermidon kai gimnastiki srin 3,5 mines kai apo 117 eimai simera 102.4 alla edo kai 3 meres den boro na xaso grammario.elpizo na me voithisei i soupa.tha sas po se 6 meres.

avatar

Geia sas, ego eimi 57 kila kai prepei na pao sta 50 p hmoun prin spasw to podi mou, logo baletou prepei na ta xasw grigora kai thelw na kanw auti tin grigori dieta k meta mia kanoniki diatrofi, epidi omws exw guro stis 10 ores tin bdomada xoro mipos tha kataponisw ton organismo mou perisotero?

avatar

Lpn, ego talaiporoumai ap tin paidiki ilikia me diaitologous ke diaitologia (8 etwn). Se syndyasmo me provlimata ygias klp katelixa na zygizw 155kg sta 16 mou. Me mia diaita ipsili se proteines ke iatriki parakolouthisi se 10 mines iha paei sta 105 kg. Twra ime 18, ehoun perasei sxedon 2 hronia mesa sta opia pira piso stadiaka ala 10 kg, opote tora ime 115 kg ke tromera anisihi mipos xanaparw olo to baros. Fovamai pl na xekiniso afti ti dieta gt nomizo oti makropro8esma 8a einai enantion mou esto ke gia 1 ebdomada. Palepsa pl gia na xeperaso t nosiri pahysarkia. Afti i diaita ine diaita "kafsis basikou lipous", omws ego nomizo oti pragmati hanis myiki maza ke ygra mono.Gia na lythi afti i aporia, mipos kps apo aftous pou ti dokimasan metrouse me mezoura kilia ke peripheria? An yparhi megali apwleia podwn, tote nai, afti i diaita mallon doulevi. An ohi, einai ali mia malakia sxediasmeni na pahainei perissotero ton kosmo wste na agorazei perissotera proioda adynatismatos ke na trefei olo to eboriko tou kwlosystima pou ine idi gigantio. PLZ, as asholithi kps na grapsi afto mono. 8a voithisi poli kosmo, eidika afton poy skeftetai na tin akolouthisi.

avatar

Egw imoun 64 kai twra eimai 59 niwthw kalytera epeidi mporw na perpataw me anesi,otan paxainw ta pernw apo tn mesi kai katw kai den mporw na perpatisw...episis parathrisa oti meiw8ike kuttaritida kai LIPOS...gt otan tsimpousa to lipos itan arketo twra blepw oti exei meiw8ei ekeino to simeio...opote pisteuw pws apoballontai apo ton organismo ygra kai lipos mazi,,gi auto meiw8ike kai i kuttaritida apo thn apobolli ygrwn...egw pisteuw oti auti i diaita einai o monos tropos gia na xasw kila epeidi to problhma m einai topiko...otan dokimaza alles diaites exana atsoumpala....diladi apo ti mesi kai panw kokkaliaza kai apo thn mesi kai katw adynatiza poli ligo opote emena dn m ekane megali diafora...episis einai akoma kalytera mazi me autin tn diaita na kanoume ligi gymnastiki kai an den mporoume na perpatame oso to dynaton ginetai...boh8aei perissotero..episis auti tn diaita tin brika apo ena biblio diaitologou pou leei oti tin xrhsimopoioun oi giatroi gia tous kardiopa8eis pou exoun perito lipos gia grigori apwleia barous wste na mporesoun na xeirourgisoun ton as8eni...opote einai akundini...kai otan leei xhmiki soupa mn paei to myalo sto ''epikindino'' einai mia soupa laxanikwn p trws frouta.,ryzi kai kreas...gia na min leipsei tpt apo ton organismo...twra esi jojo pisteuw oti einai kalo na tn dokimaseis kai an den antekseis i den saresei ti na s pw...ta 115 kila pou 8a exeis den 8a se boh8isoun se oli sou th zwi...8es na ta koubalas gia polu kairo???8elw na s pw oti einai kalutera na dokimaseis kai na ksenerwseis para na mn dokimaseis kai na exeis t kila s....episis egw eixa kanei auti ti diaita exasa 6 kila kai meta apo polla krouasan sokolatas...pagwta kai glykismata pira pisw mono ena kilo,auto den simainei oti ekana kala eprepe na eixa kanei ugieini diatrofi tote meta ti soupa,apla eimai oli tn mera sti douleia kai angkastika trww ap eksw...kai twra auti ti stigmh pou grafw tin ksanakanw gia na xasw alla 5....episis epeidi eimai euais8iti kai zalizomai efkola otan peinasw polu kai arxizoun oi zalades trww 1-3 kritsinia gia na sunel8w...auta!!!

avatar

Jojo Εγώ θα σου έλεγα να πας σε διαιτολόγο. Αυτές οι δίαιτες δεν είναι για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Είναι επικίνδυνες για μεγάλο χρονικό διάστημα και προκαλούν σύνδρομο στέρησης οπότε καταλήγεις ακόμα πιο παχύς. Στη δική σου περίπτωση χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη πάνω από όλα και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

avatar

Παιδιά εγώ την ξεκίνησα την δίαιτα σήμερα... Την έχω ξανακάνει στο παρελθόν και έχανα κιλά. Τα ξαναπήρα μετά από καιρό, αλλά το παραδέχομαι ότι έτρωγα. Την έχουμε κάνει ξανά οικογενειακώς και έχει αποτελέσματα. Και όπως αναφέρουν μερικοί από πάνω τα κιλά που θα χάσεις εξαρτώνται από τον μεταβολισμό. Ο πατέρας μου πχ. που είναι 120 κιλά 1.90 ύψος και ενεργείται κάθε μέρα έχασε 7. Η μητέρα μου που είναι 60 κιλά 1.58 ύψος και γυμνάζεται εδώ και 10-15 χρόνια καθημερινά αλλά έχει χάλια μεταβολισμό χάνει γύρω στα 3. και εγώ που είμαι 1.70 και συνήθως γύρω στα 70 με 80 κιλά χάνω 4-5. Τώρα το παραέκανα και είμαι 81 θα σας στειλω σε μια εβδομαδα να σας πω πόσα έχασα. για την γνώμη μου η σούπα είναι λίγο αηδία αλλά να χάνεις τόσα κιλά σε 7 μέρες λίγο είναι? Όσο για διαιοτολόγο το να χάνεις 1 κιλό την εβδομάδα καταντά πολύ κουραστικό. όπως και να ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα με 5 γεύματα είναι επίσης κουραστικό. Όσο για μερικούς από πάνω που λένε ότι δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο μάλλον μπλόκαρε ο μεταβολισμός τους, ας φάνε το πρωί 2 φέτες μπέικον και ας την συνεχίσουν. μπορεί να μην χάσουν τα αναμενόμενα κιλά αλλά θα ξεκολλήσουν, το έχω πάθει και εγώ.. καλή μας επιτυχία

avatar

geia sas paidia!!! Thn diaita thn exw kanei arketes fores kai to problhma mou einai oti den exw katalabei akribws ti ennoei otan leei fate osa wma laxanika mporeite!!! Kai epishs epireazw poly thn soupa an afairesw to laxano?? den mporw na to faw mesa sthn soupa!! Xwris laxano einai ok gia mena !!! Alla pragmatika me problhmatizei auth h deyterh mera!! Poia einai ayta ta wma laxanika?? Einai salata??? Mporw na xrhsimopoihsw ladi??? An mporei sas parakalw na mou dwsei kapoios kapoia apanthsh tha to ektimousa poly Eyxaristw :)

avatar

geia sas...den kserw ti lete eseis alla simera teleiwsa ti diaita kai exw xasei mono 2 kila...ta opoia pisteuw pws einai ta ugra kai aurio me to pou faw kanonika 8a ksanaemfanistoun...tin ekana akrivws opws grafei edw...to mono pou pareleipa einai to gala,giati to misw....tin kanw deuteri fora,tin prwti pou tin ekana tin stamatisa pempti mera dioti den eixe kouni8ei i zugaria...den kserw...den eimai xontri...eimai adunati,alla epidi pira 3 kila teleutaia fovi8ika min parw ki alla kai tin ekana ti diaita...tsampa omws tosi talaiporia kai na exasa mono 2 kila....

avatar

exo kani kai ego aftin tin dieta kai exasa 4 alla pistevo oti to ono pou exasa itan igra kai tpt allo giati molis tin stamatisa pira alla 6 se mia avdomada poy prosexa poli kia pali meta to telos tis ase aeria emoroides adinamia kai den simazevete....apla o ka8e en8ropos exei diaforetiko metavilismo kai giafto se alloys exei apotelesmata to mono poy katafera einai mia tripa sto nero to pan einai mikra gevmata se stantar ores kai na koyname kai ligo ton kolo mas apo ton kanape

nio__

mia aporia: ok ladi sigoura apagoreuetai, alla lemoni i xudi epitrepetai sti salata? px se maroulosalata? thnx

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΑΣΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?

avatar

Kalws sas vrika!polu endiaferousa i dieta tis soupas!!pragmatika skeutomai na tin arxisw edw kai dio evdomades,apla tha ithela na kanw mia erwtisoula,prin kan arxisw,exw arxisei kai klanw,einai logo fovou?i mipws exei epidrasei i soupa idi mesw tou mualou ston organismo mou kai exw auto san epidrasi..entometaksi to asteio se olo auto einai oti exoun ena ksexwristo arwma..mipws ftaiei pou pio polu ap ola skeutomai to kremmudi mes stin soupa?an to allaza me gardoumpa?tha pigenan tsampa oi meres???euxaristw polu,mono sovares apantiseis pls..

avatar

geia sas paidiaa!!diavasa toosa polla gi auti ti diaita k lew na tin 3ekinisw aurio...exw upsos 1.56 k ta kila mou einai 95 prepei opwsdipote na xaswww...exw dokimasei k alles diaites alla xwris apotelesma!elpizw na einai apotelesmatiki k se emena!kali epituxia se olous mas! :)

avatar

kalispera xekinisa kaiego tin diaita me polles gores episkepsi stin toualeta me apisteuti diaria!!!!! Aurio I ipoloipi empeireia mou....filiaaaaaa

avatar

kalispera se olous 3 mera kai ewxw xasei 3 kila einai ta pio eukola kila pou exw xash pote mou!!!akxizei ton kopo!!!!!

elizasal

Καλά νέα: στη σελίδα http://allrecipes.com/cook/13785880/blogentry.aspx?postid=187823 (μπλογκ για τη δίαιτα της σούπας) βρήκα πολύ καλές συμβουλές για να αντέξεις τη βδομάδα (της κολάσεως (!)την έχω κάνει ήδη 2 φορές κ ξέρω...) πχ. την 4η μέρα με τις μπανάνες- βάζεις στην κατάψυξη 2 μπανάνες για 1-2 μέρες κ μετά τις χτυπάς στο μπλέντερ με γάλα (κ βανίλια). Το αποτέλεσμα είναι παγωτό! μετά, στην ίδια συνταγή έβαλε κ κακάο σκόνη (χωρίς ζάχαρη). σοκολατένιο παγωτό μπανάνα/βανίλια. Τσεκάρετε το. Καλή μας επιτυχία (άντε πάλι) :))))))

avatar

pedia ego 8elo pili na arxiso tin dieta alla fovame g to meta ti 8a gini... an mpoun ta kila dipla ti gnt????

avatar

kalhspera sas paidia exw kanei polles fores ayth thn diaita.. kai kserw poly kala ths dyskolies ths. kathe fora pou thn ekana katalabaina kai pou ekana lathh otan den exana. loipon otan thn akolou8hsa kata gramma oxi mono exasa 7 kila alla dyskoleytika poly na ta parw kiolas!!! den xaneis mono ygra alla k lipos giati meta apo ayth thn diaita phga se diaitologo kai ekana lipometrish. eixa malista ayksisei k ton metavolismo mou. tha sas pw mono duo pragmatakia na prosexete to prwto einai oti molis teleiwsei mhn pate sto psygeio sas... exete xasei to paixnidi thelei diaita allh xamhlh se lipara k plousia se proteinh, an to kanete ayto tote tha synexisete na xanete k den tha parete grammario, deyteron peraste thn soupa apo to mplenter k na thn trwte voh8aei para polyyyyy . eyxomai kalh epityxia se olous k kalh arxh gia mia pio swsth diatrofh meta apo ayth thn diaita

ornela1983

giasas paidia.kano thn dieta dyo meres tora kai eimai sthn triti mera ala den exo xasei katholou kila eimouna 67 kai seinexizo na eimai 67 boithia

avatar

kalhspera ornela, loipon to lathos pou kaneis einai oti den trws arketh soupa, o syndyasmos ths soupas me polla frouta einai idanikos, prospathise na fas perissoterh soupa k gia na to kaneis ayto tha sou proteina na ths prostheseis ligo lemoni voh8aei poly sthn feysh k fysika na thn peraseis apo to moulti, mou exei symvei alla to lathos pou ekana egw htan oti protimousa na mhn faw katholou apo to na faw soupa, thelei poly soupa k polla frouta, gi ayto kai synithos me ayth thn soupa pas syxna toualeta ayto shmenei oti douleyei giati katharizei o organismos sou, kalh epityxia oti xreiasteis mporeis na me rwthseis.

ornela1983

KALHMERA XRISTINA KAI SE EVXARISTO GIA THN SIMBOYLI SOU ANKE TROO DYO FORES SUPA DEN KSERO KAI ME LEMONI.MIPOS PREPEI NA FAO PIO POLLI?

avatar

Edw k posi wra diavazw ta sxolia sas...me peisate...ksekinaw avrio...kali epituxia se olous mas...

avatar

paidia egw auth th soupa thn ekana mia fora kai sto telos gia na teleiwsw to piato pou eixa mprosta mou eia riksei tosa kritsinia mesa gia na mporesw na th faw,,,,,,kai telika den thn efaga,,,,,alla twra isws th ksanakanw kai thn alesw na th pinw opws eipe kai h allh h kopela

kissenia

ksekinaw me frouta apo avrio!!iparxei kapios pou tha ksekinisei?? thelw gia arxh na thn kanw gia 7 hmeres kai meta tha zigistw!! gt an anevw twra sthn zygaria pou exw na anevw enan min THA PETHANW!!

avatar

Καλησπερα σας με λενε Ρουλα ειμαι 32 ετων .Εχω χασει 20 κιλα απο 2 φορες μετα τις εγκυμοσηνες αλλα μεγαλη δυσκολια στερητικες διαιτες και ασκηση.Την σουπα αυτη θα την ξεκινησω την Δευτερα , μου την προτεινε η δασκαλα της χοροκινησης .Λογω της δισκοπαθειας που με βασανιζει πλεον θα πρεπει να χασω αμεσα βαρος. Ειδα οτι οι περισσοτεροι μεινατε ευχαριστημενοι οποτε θα τολμησω και εγω .Τωρα ειμαι 61 κιλα στοχος ειναι τα 55 για να ειναι σωστη και η αναλογια με το υψος μου απο οτι μου ειπαν ( 1,62 ) .

avatar

Παιδιά στην εκπομπή της Τατιάνας που ένας διατροφολός παρουσίαζε αυτή τη δίαιτα έλεγε να βάλεις και λίγο λαδάκι στη σούπα,δεν πειράζει. Δεν μπορεί να μείνει 7 μέρες ο οργανισμός χωρίς καθόλου λίπος, είναι επικίνδυνο.

avatar

kalhspera ornela k sygnwmh gia thn kathysterhsh mou alla eleipa. nai tha prepei na trws arketa pio poly gia na mporesei na doulepsei h diaita ayth. Epishs thn deyterh mera ena problhma pou eixa egw htan me to prwino peinousa san lykos alla den mporousa na faw frouta opote etrwga gia prwino karota einai oti kalhtero mporeis na fas k tha se voh8hsei poly. Oso afora to ladi pou lete to eixa dokimasei k katastrafhke h soupa mou opote protimhsa na valw ligo ladi stis salates pou trws thn deyterh k thn trith mera kai htan mia xara ola. to pan einai na antekseis mexri thn tetarth mera giati kapou ekei teleiwnei k h diaita kata kapoio tropo. Eyxomai kalh epityxia se oles sas. p.s. ypopshn an den fate poly soupa mhn perimenete kanena apotelesma meta apo kathe sas geyma h prin apo ayto na fate soupa tha deite oti douleyei. Opoia thelei apo esas meta thn diaita na kanei ena programma to opoio tha voh8hsei na diathrhsete ta kila saskai na synexisete na xanete mporeite na me rwthsete wste na sas pw ti na kanete amesws meta. tha sas anarthsw kapoia diaita h opoia einai idanikh.Kalh epityxia kai kalo kouragio

avatar

Καλησπέρα! Μέσα στο χάος που επικρατεί στη χώρα μας, αποφάσισα να ξεκινήσω τη δίαιτα (να συνηθίζουμε σιγά - σιγά την πείνα, δεν ξέρουμε και τι γίνεται...). Μια φορά το είχα πάλι επιχειρήσει αλλά το παράτησα την 2η μέρα. Δυστυχώς μου "βρόμαγε" πολύ η σούπα... Αλλά τώρα είμαι αποφασισμένη. Θέλω να χάσω 7 κιλά (τουλάχιστον). Ουφ! Ας αντέξω τουλάχιστον! Επειδή έχω εξετάστική περίοδο και γενικά πολλές υποχρεώσεις σε αυτή την περίοδο, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Καλή επιτυχία σε όσους την κάνουν και καλό μας κουράγιο!

avatar

Καλημερα !. Λοιπον ημερα πρωτη σημερα της διαιτας . Μαζι μου αποφασισε να την κανει και ο συντροφος μου . Θελουμε να δουμε τις διαφορες και την ταχυτητα που λειτουργει. Εχω μονο μια απορια . Επειδη αυτες οι μερες θα ειναι αυτες οι καταραμενες του μηνα , θα μου δημιουργησει δυσκολια στο χασιμο βαρους ; Η καθηγητρια χορου ειπε οτι βοηθαει στα ορμονικα αλλα δεν ξερω αν ισχυει wish me luck !

avatar

Η διαιτα εχει αποτελεσματα!!!! Η σουπα ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!! :-(

eleanadr

κι εμεις ειμαστε στη δευτερη μερα της σουποδιαιτας..την αρχισαμε μαζι με μια φιλη για συμπαρασταση κ να δουμε πως δουλευει αναλογα τα κιλα μας.η μια ξεκινησε με 100 κ η αλλη με 80κιλακια(εχουμε χασει 2 και 1 1/2 αντιστοιχα ως τωρα)....θα σας ενημερωσουμε την 8η μερα για τα τελικα!μετα βεβαια θελουμε να κανουμε διαιτα ισορροπημενης διατροφης ή καποια αλλη,ομως οχι τοσο εξαντλητικη...Χριστινα αν θελεις αναρτησε τη διαιτα που ελεγες.....καλη μας επιτυχια....κι ευτυχως που ειναι χειμωνας κ δε κινδυνευει να αρπαξει καμμια φωτια με τοσο μεθανιο....

avatar

5ημερα !!!!! καμια αποκλιση απο την δίαιτα !!!!!!! 1/2 κιλο !!!!! ( δεν το λες και επιτυχία . :)

eleanadr

μηπως ξερει κανεις αν επιτρεπεται το perrier??????(βγηκα χθες και αναγκαστικα επρεπε κατι να πιω...ελπιζω να μην τα εκανα θαλασσα...:-(...........)

avatar

Καλησπερα. Εφτιαξα σημερα τη σουπα για να ξεκινησω τη διαιτα αλλα μαλλον εκανα μια βλακεια. Απο συνηθεια εβαλα καμποσο λαδι στη σουπα. Ξερει κανεις αν πειραζει; Να την πεταξω και να παει χαμενη η να την φαω;

eleanadr

6 κιλακια κι εγω και η φιλη μου.....δεν πηγε κ ασχημα!!!!!θα την ξανακανουμε την επομενη βδομαδα εναλλαξ με μια βδομαδα σωστης διατροφης....(και τελικα το perrier μαλλον δεν απαγορευεται)

avatar

Από αύριο αρχίζω και γω τη δίαιτα. Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα. Στο γραφείο πάντα μαζί αποσμητικό χώρου και κάνα-δυό σώβρακα. Καλή μας επιτυχία.

avatar

H diaita paei kala, kathe mera kai kilo. Se 14,5 imeres tha ftaso ton stoho mou (87,5 --> 70). Eftihos doulevo monos mou ston horo. To vradi i oikogeneia me tis voulomenes mites logo ioseon den pairni hampari. LOL

ornela1983

Kalhmera paidia.Mpori kapeios na me boithisei na moy pei thn 5 imera to mosxari me ths 6 ntomates mporoume na ta pseisoume mazi h prepei na fame ths domates opos einai?thank you

avatar

loipon molis teleiwsa thn soupa....den xerw an tha ta kataferw na thn faw alla mia prospatheia den vlaptei.....toulaxiston...min paei adikos o kopos mou...!!eimai 77 kai thelw n xasw estw 3 kilakia...an dw apotelesma...tha sas enimerwsw...

avatar

γεια σας , λεω να την ξεκινησω και εγω θελω να χασω καμμια 20αρια κιλα τι λετε?

avatar

geia xara se olous...kalh epituxeia se osous arxeisan eidoi thn diaita ...egw diavasa ola ta sxolia kai ta apotelesmata opws kai o titlos einai polu deleastikos...me epeise na thn dokimasw kai egw...shmera 1h mera....elpizw na xasw ta kila pou leei...prepei na xasw arketa kila kai ephdh den exw katholou upomonh...thelw na xanw grhgwra...kai na limoktonw an xriastei den exw provlhma arkh na dw grhgwra apotelesmata...gia osous lene arga kai stathera...kalh upomonh...egw den thn exw...xaxaxa tha sas enhmerwsw sto telos posa exasa...gia na doume...:)

mariasofo

geia sas....ego briskomai 17 mhnes meta thn egumosunh!!exo xasei me diatrofh thn opoia mia th stamataga mia thn ksekinaga..18 kila..mou exoun meinei mono 4 akoma alla dn antexo allo auth thn diadikasia gia auto apofasisa na ksekinhso thn diaita ths soupas..elpizo na petuxei giati dn thn paleuo allo..

avatar

Paidia egw thn ekana thn diaita gia 2 vdomades kai exasa 5,5 kila, twra synexhzw me diatrofh kai gymasthrio, aeria kai tetoia den eixa... kai opws anaferthhke.. h diaita ayth eina ipoly kalh gia na kanete mia arxh...kalh epityxia se olous....

avatar

geiaaaa!!! loipon,eimai xoreutria k to kalokairi eprepe na xasw epeigontws kapoia kila k amesa gia parastasi sto ekswteriko etsi i mana m p eipe gia auti ti diaita..exasa amesws ta kila xwris oooooles autes tis parenergeies p lete kp oti eixate!!! fusika prepei na uparxei to metro k mi kseskizeste stis ximikes diaites ka8e vdomada!!!! sigoura pisteuw oti auti i diaita kanei mia polu kali apotoksinwsi t organismou k lamvaneis arketes vitamines p xreiazesai!!!! egw pantws dn ta ksanapira ta kila parolo p ksefuga k etrwga ta panta! isa isa o metavolismos m allakse pros to kalutero! euxomai kali epituxia se olous osous tin kanoun k mi ksexate tis upervolles!!!! filia polla!!!

mariasofo

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η 6η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΦΥΣΙΚΑ?Η ΤΟΝΟ?

avatar

γεια σας!!σημερα ξεκινησα.εχω ηδη χασει με διατροφη 8 κιλα και θελω λιγο να ξεκολλησω τη ζυγαρια.αντε να δουμε!! εμενα μου αρεσει η σουπα και για αυριο με τα λαχανικα θα φαω για πρωινο ντοματα αγγουρι. καλη συνεχεια σε ολους!!1

avatar

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ 68 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 62 ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 64..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΗΤΑΝΕ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΜΙΑ Η ΑΡΓΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ..ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΕΦΑΓΑ 15 ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΦΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΡΩΓΑ ΣΚΕΤΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΜΕ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ...ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ...

avatar

na sas rwtisw ladi epitrepete k an an nai poso egw tetarth mera simera k exw xasei oute 1.5 kilo k den exw ksefigei k apo thn diaita

ornela1983

na sas po kati,thn ekana thn dieta epei 9 meres xoris na ksefigo katholou kai eixa os apotelesma na xaso mono 1,5 kilo dyladi tipota,tzampa kopos

avatar

geia sas..triti fora ksekinisa simera ti soupa...tis 2 fores pou tin ekana den exasa apolitws tipota...mallon paizei rolo o organismos...egw tin kanw ka8e megali evdomada giati nisteuw xwris ladi kai gia na xw na trww kati dokimazw mipws xasw kai kana kilo...den trww mosxari kai den pinw gala tis teleutaies meres tin sunexizw opws tis prwtes 4 meres...pantws ekane 1 mina diatrwfi,diladi etrwga psito kotopoulo i mosxari me salates kai frouta kai exasa 4 kila,epina kai to kafedaki mou me gala kai 1 koutalia zaxari kai tsimpousa kai oti ligoureuomoun(ligaki omws)ousiastika den steri8ika ka8olou...proteinw loipon tin diatrofi me metrimenes 8ermides panta...

avatar

simera einai i prwti mou mera,kali sunexeia se olous sas!!!!!

avatar

thn ekana ki egv ti soupa kai ti diaita einai opos ta leei 7 kila se 7 meres kai den pinas

avatar

γεια σας παιδια.Σήμερα ειναι η δευτερη μερα που κανω την διαιτα και εχω χασει 1 κιλο. Την ειχα ξανακανει και εχασα 4 κιλα,αλλα δεν την εκανα ακριβως οπως επρεπε.Αυτη τη φορα θα την ακολουθησω κατα γραμμα.Υπομονη για μια εβδομαδα.Καλη επιτυχια σε ολους!

avatar

Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, λάδι (1 κ.σ) επιτρέπεται στη σούπα ή στα λαχανικά; Επιπλέον, μια συμβουλή ζητώ από εκείνους που έκαναν τη δίαιτα και διατήρησαν τα κιλά, τι κάνατε βρε παιδιά και δεν επανήλθε το χαμένο βάρος; Κανένα tip παρακαλώ!!!!

avatar

Den einai kai asximo ... mono to selino na mhn eixe pou vromaei para polu ...alla ok an einai na xasoume 7 kg se mia evd 8a upostoume kai thn geush ti na kanoume shmera einai h prwth m mera !!!

avatar

i diaita einai teleia asxetos an den milaei kanenas diaitologos gia autin!!!!!!!!

avatar

ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΟΛΑ!!! ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΑΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΑ, ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΠΙΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΑΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΕ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ!!!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΣΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ!! ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!

avatar

Ξεκίνησα χθες, κατάφερα την πρώτη μου μέρα δεν ειναι εύκολη αλλά τα κατάφερα σούπα και φρούτα σήμερα είμαι στην δεύτερη μου μερα με σαλατα και σούπα, όμως την συνδυάζω και με γυμναστική!!! έχω σκοπό να χάσω 7 κιλά αυτά είναι τα τελευταία που μου έμειναν μετά από 1.5 χρόνο δίαιτας οπού έχασα 25 κιλά αλλά τα τελευταία δεν χάνονται με τίποτα τώρα θέλω πριν τα Χριστούγεννα να χάσω και τα τελευταία κιλά μου. Ήδη έχασα ένα κιλό και τώρα θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω πως πάει και να σας δώσω συμβουλές για την καλύτερη υλοποίηση της και τι ακριβώς να κάνετε μόλις φτάσετε στον στόχο σας.

avatar

kalhspera se olous kai se oles!!!!thelw poly na ksekinhsw auth thn diaita,alla apo ta sxolia den katalavainw kati......apo thn soupa auth pineis mono to zwmo???h trwme ta panta?

avatar

Γειαααααααααααααα

avatar

1H HMERA ..... kai ola ok

avatar

2 imera kai ola ok ...... ligo piperi kagien kai i soupa teleia !!!!

avatar

6 imera kai ola ok ........... i moni apoklisi einai oti ston kafe vazw zaxarini kai tin 4i imera antikatestisa to gala me giaourti 0%

avatar

egw ithela na xasw 4 kila, tin arxisa triti gia na mporw na faw to kreas to svvatokiriako. i soupa apo gevsi itan poli nostimi me mpoliko piperi. pistevw pws kapoioi isws ipervalloun. den enoiwtha kamia exantlisi isa isa imoyna mes tin energeia. exasa 3,5 kg kai to simantikotero kamia diathesi gia glyka egw pou etrvga 2 sokolates ti mera!

avatar

Τρίτη ημέρα σήμερα και έχω χάσει 2 κιλά. Όλα καλά εκτός από την αηδιόσουπα...μήπως να έτρωγα μόνο όλα τα άλλα που είναι μια χαρά???

avatar

ok emena einai h prwth mera shmera ws twra paei kala to exw parei therma to thema an k den einai eykolo mazi me thn douleia!!!

avatar

deyterh mera paei kala mexri twra exw parei thn apofash na thn teleiwsw, h soupa me ligo lemoni kai pipperi einai mia xara oute kan alati den xreiazetai!!! to mono pou me apasxolei einai an tha ta kataferw na synexisw!!!

avatar

Trith mera shmera apisteyto mexri twra ta katafernw an k nomizw ayrio tha einai ta dyskola... mpananes gala k soupa an einai dynaton... pfff , alla zygistika shmera an k eixa pei oti den tha to kanw mexri thn evdomh mera , 2.kila exw xasei hdh , einai to mono pou mou dinei koyragio na synexisw

avatar

4h mera shmera .. h xthesinh htan dyskolh oloi epinan k egw pernousa thn bradya mou me tsai.. ektos apo ayto omws poly peina ma para poly peina den exw anebei akoma zygaria thelw na to kanw thn 7h mera, mexri twra ta katafernw na perasei kai h shmerinh mera kai ayrio me perimenei ena yperoxo kommati mprizola anypomonw na faw kai pali.. einai dyskolo alla an dw ta apotelesmata poy thelw kai elpizw se 6 kila tote tha kanw allh mia vdomada giati exw akoma 5 kila na xasw, me voh8aei pantws to gegonos oti grafw edw elpizw na paei kala mexri to telos ths!!!!

avatar

paidia,prin apo 4 xrwnia ekana auti ti dieta

avatar

Την έκανα πριν 15 χρονια στα 18 μου. Υψος 1,83, βάρος 103. Ήταν ότι καλύτερο είχα κάνει για το σώμα μου. Έχασα 8 κιλά τη πρώτη βδομάδα (παράλληλα με άσκηση φυσικά) και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ (με απλή προσοχή στο τι έτρωγα + ελαφριά άσκηση) μέσα στο επόμενο δίμηνο άλλα 19 κιλά (σύνολο 27). Έκανα 15 χρόνια να ξαναπιάσω τα πρώτα μου κιλά (103) χωρίς άσκηση και τρώγοντας αρκετές βλακείες. Είμαι στη τέταρτη μέρα, έχω εξοπλιστεί με υπομονή, καθώς κατάφερα να μπω σε τζιν που φορούσα πριν 2 χρόνια και μέχρι πριν από 10 μέρες αυτό το τζιν ΔΕΝ κούμπωνε. Πεινάω λίγο αλλά σκέφτομαι πως τα καλά αυτής της δίαιτας ήδη φαίνονται. Σήμερα δεν ήπια καφέ το πρωί, κάτι που πιθανόν έχω να κάνω από τότε, δεν έχω καμία όρεξη για σοκολάτες κλπ παρά μόνο για φρούτα και λαχανικά. Ελπίζω ότι και αυτή τη φορά η δίετα θα αποτελέσει αφορμή ώστε σε συνδυασμό με προσοχή και άσκηση, να επαναφέρω το σώμα μου εκεί που ήταν μερικά χρόνια πριν. wish me luck~

avatar

exo ipsos 1,62 kai imoun 64 kila.den imoun xontri gt eimai poli gimnasmeni alla ta kanonika mou kila einai ta 53. ekana tin diaita alla oxi akribos opos eprepe kai parola auta exasa 3 kila. den eniosa kamia eksantlisi, kamia peina kai fisika kai den eixa problima me tin toualeta opos diabasa se kapoia sxolia parapano!!! ta ilika tis soupas einai apolitos igeiina kai fisika kai den xaneis mono igra afou i soupa einai full sta threptika sistatika kai full sta igra!!! einai oti kalitero exo kanei. tora exoun persei 2 ebdomades apo tote pou ti stamatisa kai exo parei mono miso kilo kai troo poli. to mono thema as poume pou eixa einai pos epeidi gimnazomai poli entona den eixa tosi antoxi. alla kanena allo arnitiko. ego ti sistino anepifilakta!!!!!

avatar

Λοιπόν,έχω ύψος 1.68 και είμαι 63 κιλά,δεν έχω πολλά παραπάνω κιλά αλλά δεν είμαι στο φυσιολογικό μου,θέλω να χάσω 4-5 κιλά.Τη διαιτα την εχω επαναλαβει ακι πραγματικα λειτουργει!Αν δεν χανεις 7 κιλά,χάνεις σίγουρα 3 με 4.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη δε βρισκω πουθενα την κρεμμυδοσουπα Κνορρ και εχω μια απο την τελευταια φορα που ειχα κανει τη διαιτα αλλα εχει ληξει εδω και 1 μηνα,κάνει να τη χρησιμοποιησω?Η δε θα λειτουργησει η διατα?Αν δε βαλω καθολου το μειγμα κρεμμυδοσουπας θα εχει τα ιδια αποτελεσματα??Σας παρακαλω απαντηστε μου εγκαιρως γιατι σκοπευω να ξεκινησω αυριο!! Σας ευχαριστω και περιμενω αμεση απαντηση!!!!

avatar

shmera ksekinisa hmoyn 92 miso an kai zalizomoun tha sas pw shntoma ta apotelesmata

avatar

paidia thn ksekinaw apo avrio! eixa prospathisei na thn kanw mazi me th kollhth-sugkatoiko mou... alla egw dn anteksa na thn oloklhrwsw... sth 2h-3h mera stamatousa k etrwga ton agleiora...! h kollhth mou p thn ekane kanonika exase gurw sta 10 kila... sunithws omws thn ekane 3hmera stamatouse k meta gia ligo normal diatrofh k ksana pali 3hmera.... exei kanei kormara! apo 67-68 (1,70 upsos) twra einai 56-57!!! elpizw na ta kataferw auth th foraaa!!!

avatar

lew kai gw na tin ksekinisw simera an kai eimai epifilaktiki fovamai mipws pathw kati epeidi einai ximiki

avatar

shmera einai h tetarth mera.exw xash 2 kila.90,5 eimai.alla thn diaita den thn ekana akrivws.thn prwth mera ipia ligo gala thn deyterh efaga ena tost kai thn trith psarosoupa.den antexete alliws .pinas kai zalizese.oso gia thn soupa pinw mono ton zomo me ligo lemoni.3 potiria peripou.ta laxanika ta petaw kai bao thn soupa sto psigio gia na einai krya.

avatar

paidia aurio mpenw sth trith mera....! ki egw pinw mono to zomo kai petaw ta laxanika... alla evala sth soupa k enan kuvo knorr... alla re gamto exw xasei mono kapoia grammaria.... ta alla ta akolouthw kata gramma! kai parakseneuomai gt ontws exei apotelesma! to kserw! ...kala den to suzitw ti ligoures exw kai pws kratieme :/

avatar

mborei na ftainei i dosologia pou vazeis.egw se mia katsarola vazo mia ntomata mia piperia arketo selino (apo ena metrio laxano vazo ena tetarto) kai 10 kremidia freska (an einai mikra vale parapano) kai ena karoto. misi wra me 25 lepta ta vrazo kai h gevsi einai apesia.na malakosoun ta laxanika .

avatar

episis an exeis liga kila na xaseis tha einai pio diskolo.emena me piani sixnoouria kai pino misi katsarola thn hmera.

avatar

Kalhspera paidia, egw thn ksekinhsa thn exw kanei sto parelthon me megalh epityxia 15 kila eixa xasei, twra omws meta apo ena poly dyskolo kalokairi phra arketa kila kai exw ftasei apo 63 sta 73.5 etsi loipon apofasisa oti thelw na ta xasw grhgora den exw kai poly ypomonh, h diaita douleyei teleia , exontas kanei thn diaita ekana meta genikh aimatos den mporousan na vgoun kalytera ta apotelesmata,thelei omws peisma ta dyskola erxontai thn trith kai tetarth mera an ta kataferei kapoia-os na to balei stoxo to apotelesma einai teleio. Egw eimai sthn prwth mera tha sas enhmerwnw giati thelw na symmetexw me voh8aei poly opote tha ta leme kathe mera logika

avatar

exw xasei mexri twra 1.700 paei kala dyskola poly alla to paleyw

kyrintia

kalispera kai kalh xronia !!!! ego ksekinhsa thn diaita alla h oysia den einai na katafereis na kaneis thn sigkekrimenh diaita alla na mporeseis meta apo avthn na kaneis mia isoropimenh diatrofh. ola einai sto mialo mas. pleon den yparxoyn anthropoi oi opoioi den kseroyn tipota gia tis trofes, tis thermides poy exei ena trofimo, ktl. oloi einai enimeromenoi kai kseroume ti mas paxainei kai den mas paxainei. sigoyra lysh den einai na peinas monimos kai meta na pefteis me ta moytra sto psigeio, giati avto tha ginei sigoyra!!! ego apo 15 xronon kano diaetes, tora exo ftasei 30, panta eixa na xaso kapoia kilakia me orio 10 kila, tora meta thn egkimosynh exo 25 kila parapanisia. Apofasisa na kano mia ditrofh, xoris ypervoles, kai me sigoyra apotelesmata, oysiastika allazeis mia gia panta ton tropo diatrofhs. tha moirasto mazi sas thn diatrofh mou: 1. 8 ποτηρια νερο την ημερα αναμεσα στα γευματα και παραπανω το καλοκαιρι.2. μικρα και συχνα γευματα υγειηνα χωρις λαδια και τηγανη και σε μικρεσ ποσοτητες σε μπολακια.απεριοριστα φρουτα και λαχανικα. ολα ειναι στο μυαλο μας, το ευκολο ειναι να κανεις μια διαιτα, το δυσκολο ειναι να ιυοθετησεις μια για παντα την υγιεινη διατροφη. τωρα για υτους που θελουν να χασουν γρηγορα κιλα παλι δεν χρειαζεται να καταφυγουν σε καποια διατα, απλα να περιορισουν τις ποσοτητες. Ππεπει να τρωμε απο τις τροφες που μας αρεσουν αλλα σωστα μαγειρεμενες και λιγο. και εννοειται πολυ σπανια μπορουμε να φαμε, γλυκο απο εξω, ψωμι, αλλαντικα, τηγανιτα φαστ φουντ κτλ. σπανια το τονιζω και λιγο. αυτα ειχα να πω. καλη μας επιτυχια. περιμενω νεα σας :-)

kyrintia

κατι ακομα που ηθελα να πω. εμενα με βοηθαει παρα πολυ αυτα που τρωω να τα γραφω, οποτε σκεφτηκα αντι να τα γραφω σε ενα τετραδιο να τα γραφω εδω, ψυχολογικα βοηθαει πολυ και καποιοι ,πορει να βοηθηθουν και απο μενα.;-)

kyrintia

paidia pragmatika einai poly shmantikh h stiriksh sas edo.h psixologia paizei poly rolo otan theloyme na xasoume kila. shmra ksekinao kai sto telos ths hmeras tha grafo ola osa exo faei kai pos ta exo mageirepsei. filia

avatar

Καλή επιτυχία Kyrintia! Εγώ σήμερα είμαι στην έκτη μέρα και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τρώω τις μπριζόλες μου!!! Έχω ύψος 1,70 και ξεκίνησα στα 68,5 κιλά. Μέχρι σήμερα το πρωί είχα χάσει 2!!! Είμαι πολυ χαρούμενη γιατί όταν είσαι σε φυσιολογικό δείκτη μάζας σώματος όπως είμαι εγώ είναι πολύ δύσκολο να χάσεις. Ελπίζω μέχρι την πέμτη το πρωι που τελειώνει η εβδομαδα μου να έχω χάσει ένα ακομη. Βέβαια δεν θα την συνεχίσω για δεύτερη εβδομάδα. Την έκανα για μια δυνατή εκκίνηση μιας φυσιολογικής δίαιτας τις επόμενας εβδομάδες. Με νορμάλ δίαιτα/σωστη διατροφή χάνω μισό κιλό την εβδομάδα συνήθως. Καλό κουράγιο. Οι πρώτες 4 μέρες είναι λίγο δύσκολες αλλά οι 3 τελευταίες ειναί σούπερ!!! Υπομονή και επιμονή!

avatar

Τελείωσα χθες την δίαιτα. Έχασα 2,5 κιλά και είμαι πολύ ικανοποιημένη!!!! Το καλό αυτής της δίαιτα ειναι ότι κλείνει το στομάχι σου και σου κόβεται η όρεξη οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσεις μετά μια διατροφή με λίγες θερμίδες. Προσωπικά έχω βάλει στόχο να μην φάω κανένα γλυκό μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Ελπίζω να τα καταφέρω. Καλή επιτυχία σε όλους. Μια εβδομάδα είναι θα περάσει. Μετά από τόση στέριση και το λιγό φαγητό θα σας φαίνεται αρκετό!

avatar

Καλησπέρα σας Ξεκίνησα και γω την διαίτα μετα απο πολυ σκέψη γιατι μετα απο μια πολύ δύσκολη χρονία που ειχα πηρα ολα τα κιλά που ειχα χασει και λόγο ορμονικης διαταραχης. Εχω λοιπον σκοπο να χασω 15 κιλά ειμαι 1,68 υψος και 73 κιλά. Για αρχή λοιπον θέλω να βαλω ένα ενα τους στόχους μου και ξεκινά για τα πρώτα 5 κιλά. Την διαίτα την εχω κανει πριν χρόνια με αποτέλεσμα να χάσω πάνω απο 10 κιλά αλλα αργότερα ήταν δύσκολο εως και αδύνατο να την κανω σωστα.Θέλω να ελπίζω οτι αυτή την φορά θα το πετύχω.Ξέρω καλά οτι η πιο δύσκολες μέρες ειναι η πρώτη και η τέταρτη αν περάσουν αυτές οι 4 μέρες τοτε ολα μπορούν να συνεχίσουν πιο ευκολά.Έχω σκοπό να την κάνω σίγουρα για 2 εβδομάδες και ελπίζω να αντέξω, αλλα αυτο που εχω να πώ ειναι οτι αυτό το blog ειναι μια μεγάλη υποστήρηξη και θα σας ενημερώνω κάθε μερά για την πορεία αλλα έχω σκοπο να ζυγιστώ την 5η μερα. Αυτά για σήμερα καλη επιτυχία ευχομαι σε ολες-ολους.

Το σχόλιο σας

Αφήστε σχόλιο